Hakan Şükür: ''Fenerbahçe'yi ele geçirmek istediler''

Melih Akan

Berlin Panteri
[FONT=pt_sansregular]Hakan Şükür'ün, Aksiyon dergisine verdiği röportajda, Fenerbahçe ile ilgili sözleri şöyle:

"Aslında bugün ki pek çok meselenin kökeninde de aynı sıkıntı var gibi. Bir yerleri ele geçirme düşünceleri, Fenerbahçe mesela. Ses kayıtlarında çıktı. Böyle onlarca, yüzlerce başlık var."
[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Kamuoyunda 'futbolda şike davası' olarak bilinen soruşturma sonucu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıklar yargılanmış ve bazı sanıklar hapis cezası almıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi, 'yeniden yargılama' başvurusunu kabul etmiş ve daha önce alınan kararları bozmuştu. Dönemin Başbakan'ı Recep Tayip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın olduğu iddia edilen ses kaydında, Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçildiği Fenerbahçe Seçimli Genel Kurulu öncesi, 'sarı-lacivertli kulübü ele geçirme çalışmalarının konuşulduğu' ileri sürülmüştü.[/FONT]

Efsane Futbolcumuz.

Yersen

Kendimden nasil soguturum diye düşünsen anca bunu yaparsin. Bizim efsane oyuncularin çogu hayirsiz. Sanane Fener'den.

Tabii ki başka kulüp yok ya Türkiye'de ...

Galatasaray bu ülkenin en büyük spor kulübü,onu neden ele geçirmek istemiyorlar ? Asıl Galatasaray muhaliftir,Fenerbahçe ise yandaştır,maşadır.. Ele geçirilmek istense Galatasaray'ın ele geçirilmesi daha mantıklı...

Fenerbahçe ele geçirilemedi diyorlar, ama Aziz'in oyuncağı bir kulüpten bahsediyoruz. Yani Fenerbahçe'nin kültürü ve geçmişi karanlık olduğundan, her dönem birileri ele geçirir ve yönetir. Fenerbahçe budur işte.. Kendi kimliğini oluşturamamış, paralı başkanların ve siyasetin oyuncağı olarak Galatasaray'a rakip yapılan, sözümona büyük bir spor kulübü..

Son düzenleme:
b eş para etmezssin...bunlardan sonra hala kral mral diye zırvalayanların da mantığını anlamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
fb'nin taraftar kitlesi üzerinden siyaset yapmayamı basladın kral. yakısmıyor..

Kendimden nasil soguturum diye düşünsen anca bunu yaparsin. Bizim efsane oyuncularin çogu hayirsiz. Sanane Fener'den.

Neden böyle oldugunu anlayamadim

G.Saraya laf atan, veya Feneve yalakalik yapan baya eski oyuncumuz var.

Galatasaray gibi temiz, efsane Kulüp varken su serefi olmayan hiyarlari neden savunuyorsun???...

Klasik eski Galatasaraylı futbolcu beyanatı.

Söz konusu para olunca işler değişiyor.Efsane kelimesi lafta kalıyor sadece demek.

bu beyanattan sonra hala kral diyenin yüzüne tükürürüm.

Futbolcuyken kraldın ama futbol sonrası karekter erozyonuna uğradın. Adam yerine koymuyorum seni. Milletvekili olduğunda da hiçbirşeyden çakmadan yer işgal ettin. "Ben bilmem büyüklerim bilir" dedin. Öyle ya siyasi büyüğünü satıp, takkeli büyüğünün boyunduruğuna girmişsin. Üfürmüş büyüğün yine mikserlik görevini icra etmeye başlamışsın.

ulan biri de cikip demezmi senin bagli oldugun hoca efendini itham edenleri destekliyorsun cemaatci kral.

Hakan Şükür'ü eleştireceğim aklımın ucuna gelmezdi... Ama kulu kölesi olduğun adam için gün geçtikçe çok daha fazla saçmalamaya başladın...

Geri
Üst Alt