Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi!

Burayada yazayim

Evet beklenen karalama kapanyalari basladi galatasarayi icin, hükümet olsun medya olsun ama heralde unuttuklari birsey var!!! Siyasetin spora müdahele etmesinin yasak oldunu, zaten hazir olda bekleyin UEFA ve Fifa acimaz, bizi ülke olarak men eder. Ha derdim Hükümeti bu pek ilgilendirmez diye ama suan kapida cok önemli bir EVET Referandumu var, ve bundan dolayi da Futbol olarak ülkeye men yedirme cezasini göze alacak kadar ileriye götüremezler cünkü baya bir tepki alir ve evet yerine hayir diyecek cok fanatik olur.

Onun icin göstere göster galatasaraya baski kuramazlar ama dolayli yolardan sopayi göstermeye baslarlar. Misal af olan vergiyi ödeyin derler, ve stadin üst kulanim hakini geri alarak ve bu böyle devam eder. dursun dün ibra oldum diye sevinirkene bu olaydan sonra bet benizi kacmistir

Neyi savunduğunuzu tartarak yazın bence hem kendi başınızı hem forumun başını derde sokmayın.

İhraç edilmesin diyenlerinde, burada bu kararı savunanların da ortak derdi ne bu yapıyı savunmak, ne de Hakan Şükür'e duydukları saygıdan. Tamamen düşmanımın düşmanı mantığından hareket ediyor bence. Ama yanılıyorlar. Bir siyasi yapıya veya siyasi kişiye karşı nefret o kadar büyümüş ki içlerinde başarıya ulaşsa en çok kendilerine zarar verecek bir yapıyı veya yapının üyesi kişiyi "Düşmanımın düşmanı dostumdur" mantığıyla savunuyorlar, koruyorlar.

Çetele tutup X ne zaman bu yapıdan ayrılmış diye hesap yapanlar da yanılgı içerisindeler. Gemiyi batmadan önce terk etmiş çok daha tehlikeli insanlarda vardır. Gemi batarken tereddüt etmiş bu yüzden boğulmuş artniyetsiz insanlarda. Daha önce belirttiğim gibi "Vatan hainliği" katsayısını hesaplarken yapıyla ilişkisi kesmesine değil, yapı içerisindeki aktifliğine, yapının amacına ne kadar hizmet ettiğine ve bunu bilinçli yapıp yapmadığına bakarsanız yarın tekrar darbe yeme ihtimaliniz yok olur. Ama şuan olduğu gibi "aaa bak şu aşırı Fetöcüydü ama şu tarihte ilişkisini kesmiş demek ki hala iyi insan" derseniz. O güvendiğiniz insanlar arkanızı döndüğünüz an sizi veya bu ülkeyi tekrar bıçaklamaya çalışır.

Bakana 1 aciklama yapip susturacaksin.

Diyeceksin ki "GS Hakan Sukur ve Arif Erdemi "Biz cemaat ne istedi de vermedik " diyen siyasileri bulunduklari koltuklardan attiklari gun uzaklastiracaktir."

Sonra kivirip dursunlar.

mayıs sonu dursun yönetimi yeniliyorum ayağına seçimli genel kurul yapar orada 7 kişinin hepsi toplu halde ihraç edilir bence ha dursun başta kalır mı orası meşhul.

Karar büyük hata bence. Kadir Çetinçalı popüler olacağım diye yaktılar kulübü. Ama millet Galatasaray hakkında ne düşünür diye canınızı sıkmayın.

Şu yandaş aspor'u dünden beri ne zaman açsam karşıma Galatasaray'da skandal fetö kararı çıkıyor. Yönetim ibra edildiği umrunlarında değil.

Ne olay yapmışsınız yahu. Halkın yarısı başka bir müptezelin peşinde, bir kısmı başka bir müptezelin peşinde hangisinin hain hangisinin kahraman olduğuna bu iki müptezelden birinin karar vermesine göre hareket edecek değiliz elbette. Birilerinin yargılanması isteniyorsa, belgeler açıkça ortaya konulmalı, bunları ne tür yalanlar söylediğine daha önce defalarca şahit olduk, herkesten önce onlar yargılanmalı. İsabet olmuş diyorum bu karara.

Valla karar yanlıştır, doğrudur hiç girmeyeceğim. Haberi görünce hissettiğim tek şey Hakan ve Arif'in ihraç edilmemelerine sevinişim.

Fetösaray diye başlık atan kansız köpekler insanları birbirine düşman etmeye çalışıyosa az kaldı yapacaklar.

Galatasaray basit bi anadolu takımı değildir he aklınızda bulunsun.
Türkiye'nin en büyük spor kulübü ve en fazla taraftara sahip kurumudur.

20 milyon taraftarın sempati beslediği kulübe fetösaray yazarsan ortalık karışır.

TapaTalK

karar'ûl kepâzong

Hakan ile Arifin cokta umrunda oldugunu sanmiyorum su donemde dusunecekleri son sey Gs uyeligidir herhalde ,fosiller yine Galatasaraya zarar vermek icin dugmeye bastılar.

doğru karar.

yeni vatan hainleri, yeni düşmanlar, yeni vatan kahramanları yaratıp toplumsal hafızaya bunları yerleştirmeye çalışıyorlar. bu ülkede kimin kahraman, kimin hain olduğunu biraz eleştirel akla sahip herkes bilir.

galatasaray klübü için büyük emekler vermiş bu isimleri ihraç etmek çok manasız olurdu. kaldı ki bu iki isim eline silah alıp darbe gecesi sokağa dökülüp sivil vatandaşlarımızı vurmadı. bu güruhun yanında olup senelerce insanların haklarına giren, haksızlıklara karşı sesini çıkarmayan, ordudan kemalist subayları ihraç edip, "ben ergenekon davasının savcısıyım" diyenleri bu ülkeden ihraç ettik mi? o zaman bu isimleri de Galatasaray'dan ihraç etmeye hakkımız yok.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez.

Fetocuları ihraç etmeyip dursunu ibra eden bu vatan hainleri yargılanmalı hatta idamları için referanduma gidilmelidir.

Hakan dönüp yargılanmayı düşünüyor mu acaba?

ıkısıde ıhrac edılmelıdır.,

kulup burada hukumete meydan okumustur, burada senın sozun degıl benım sozum gecer ben ne zaman ıstıyorsam o zaman ıhrac ederım demıstır. Turkıyede her kesımın yedıgı baskıya karsı gelmıstır.

hakan ve arıf efsane futbolcularımız olsada cemaat gıbı pıslık bır yapının mensuplarıdır unutulmaması gerekır.

doğru karar.

yeni vatan hainleri, yeni düşmanlar, yeni vatan kahramanları yaratıp toplumsal hafızaya bunları yerleştirmeye çalışıyorlar. bu ülkede kimin kahraman, kimin hain olduğunu biraz eleştirel akla sahip herkes bilir.

galatasaray klübü için büyük emekler vermiş bu isimleri ihraç etmek çok manasız olurdu. kaldı ki bu iki isim eline silah alıp darbe gecesi sokağa dökülüp sivil vatandaşlarımızı vurmadı. bu güruhun yanında olup senelerce insanların haklarına giren, haksızlıklara karşı sesini çıkarmayan, ordudan kemalist subayları ihraç edip, "ben ergenekon davasının savcısıyım" diyenleri bu ülkeden ihraç ettik mi? o zaman bu isimleri de Galatasaray'dan ihraç etmeye hakkımız yok.

Ama hakanin da o kemalist subaylarin iceri atilmasina sebep olan maddeleri iceren referandumda basinda evet sapkasiyla miting miting dolastigini unutmamak gerekir

en uc fetocu olup ailesini reddeden enesle beraber surekli forograf paylasmasini goz ardi etmemek gerekir

C71rDvAXQAI-6HE.jpg

Geri
Üst Alt