Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi!

Arkadaslar,ben kendimi bildim bileli fetöye küfrederim,bugün fetöye kizan bazi arkadaslarim eskiden gülene toz kondurmuyordu,hakanin gülenci oldugunu bilmeyen yoktu,hatta vekil bile yaptilar,ortaklik bozulmasaydi bugün spor bakani olacakti,bir yildir özbeke tepki olarak üründe almiyorum,simdi akp dört koldan Galatasarayimiza saldiracak,zaten yillardir demirören erdoganin talimatiyla galatasaraya zarar veriyor,hakemler,yabanci kuralini Galatasarayin imkanlarina göre kisitlama ve serbest birakma gibi,simdi acik acik yapacaklar,bunlardan her sey beklenir,yönetimi her platformda protesto edelim ama kulübe maddi katki saglayalim

Ben genel kurulda degilim o yuzden bunu degerlendirmeyecegim ama hic bir hukumet ne Galatasaray ne de feneri karşısına alacak kadar cesur degildir,asıl takim tutmak ne demek o zaman görürler çünkü bu ulkedeki en büyük topluluklar Önce Galatasaray,sonra fenerdir,sonra besikler elir zaten,şike de bu korkudan dolayi temizlendi onun icin korkmaya gerek yok diyorum ha federasyon uzerinden haksızlık yapılabilir maclarda vs e hali hazirda da yapılıyor ki

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bence yanlış değerlendirdiğimiz bir kısım var.

Bu kararı hükumete karşı dik duruş olarak görmek doğru değil. Dik duracaksak hükumet ile ilişkisi iyi olduğu için işlerimizi halledecek olan Dursun'u ibra etmeyerek dik durabilirdik. Size muhtaç değiliz mesajı verebilirdik. Polat'ın gönderilmesi zamanında olduğu gibi.

Ama bu karar doğrudan Türkiye Cumhuriyeti devletinin tam bir görüş birliği içinde terörist ilan ettiği bir örgütün mensuplarını korumak şeklinde algılanır ve algılanıyor da. Evet, Hakan ve Arif çok iyi futbolculardı ama durum bu. Bu bizi cesur göstermez. Aksine çok kötü yerlere çekilmeye müsait bir vaziyette görünmemizi sağlar. Hani hep diyoruz ya marka değeri diye işte bu durum marka değerimize ciddi zarar verebilir. Biraz Hakan ile Arif'in kariyerlerine duyulan saygı, biraz da gaza gelmenin sonucunda bana göre çok kötü bir karar verdik.

Adam hala malum cemaatin tarafında, gelmiş bazılarıda kendi siyasi egoları oksanıyor diye kararı savunuyor resmen akıl tutulması bu. Hükümete çakacağız diye hakanı savunacak pozisyona gelmişler birde üstüne İzmir marşı söylüyorlar :D komediye bak. Türkiye Cumhuriyeti devletinin fikir birligine vararak terör örgütü ilan ettiği bir yapının kucağında geziyor bu sahıs.

Çocuk oyuncağı sanıyorsunuz bu işleri herhalde. Yarın camia bundan çok büyük zararlar görürse hem maddi hem manevi ama biz dik durduk geyikleri yaparsınız artık .

lan devlet 300 milyonluk vergi borcunu sıfırlamıs zaten neyn dik durması.

Hala hükumet üzerinden bakılıyor bende bunu anlamış değilim fetönun düşmanlığı sadece mevcut hükümete değil Türkiye Cumhuriyetinedir.

basimiza bela olmasi bari

Şu an fetöcüler ellerini ovuşturuyordur. Hükümetle bizi karşı karşıya getirmek olayları tırmandırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Kışkırtmalara tahriklere hazır olun.

Siyasetle alakamız olmasın bize karışmasın derken iyice içimize soktuk yalnız, Galatasaray adana maçına h2(-2) oynayan zengin olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hükumetle ne alakası varya fetö sadece hükumete mi düşman. Kabul edin etmeyin Hakan Şükürde terör örgütünün yanında

o terör örgütü mensubu dediğin hakan şükür hangi hükümetin milletvekili olarak o meclisteydi?

o terör örgütü mensubu dediğin hakan şükür hangi hükümetin milletvekili olarak o meclisteydi?

Ama o donem soz konusu teror orgutu akp lehine calisiyordu. O yuzden iyi teroristlerdi. 17 25 aralik sonrasi kotu terorist oldular akp aleyhine calistiklari icin.

Fetö 2 sene önce resmileşti ama mesele o değil. Kabul et yada etme Hakan Şükür hala fetönun yanında. Parti olarak konuşacak olursak konu uzar ve değişik yerlere gider

Konu ne değişik yere gidecek konunun gideceği yer belli 17 aralığa kadar el ele omuz omuza memleketi soyup soğana çevir sonra kim daha fazla yiyecek kavgasına gir ve güçlü olan güçsüz olanı terörist ilan etsin ve bütün yapacaklarını meşru hale getirsin :D

Ben hakan şükür fetöcü değildir diye birşeyde söylemedim kabul et yada etme demişsin :D Al ben sana fetönün yanında birilerini daha koyayım buraya hadi çık ve onlarında ihraçlarını iste.Birazcık toton varsa.

17425932_10211733847970547_962243299223851900_n.jpg

Geri
Üst Alt