Hakan Yılmaz'ı Kaybettik | Başımız Sağolsun

Cevap: Hakan Yılmaz'ı Kaybettik | Başımız Sağolsun

Allahtan rahmet, yakınlarına va foruma başsağlığı dilerim

Daha çocukken bir akraban tarafından silahla şakalaşırken omuriliğinden vurulup tekerlekli sandalyeye mahkum kaldın, şu yaşına kadar hastane köşelerinde sayısız ameliyatlar, tarifi mümkün olmayan acılar çektin... Bu adamla 3 yıldır konuştuk, eğlendik, güldük birgün isyan ettiğini birgün lanet ettiğini görmedim. Kendimi hayal ettim de bu olayları yaşasam ne yapardım diye ? Hayata küserdim heralde diyorum kendi kendime. Msn'de ya da yüzyüze konuşmamış olsanız bile forumda yazdıklarıyla az çok nasıl biri olduğunu anlarsınız zaten. Yüzyüze görüşemeden gittin ya bir yerim eksik kaldı sanki be Hakan, her hayata küstüğümde moralim bozulduğunda seni hatırlayıp tekrar herşeye güleceğim, neşem yerine gelecek. Hiç bir zaman unutulmayacaksın. O msnin artık hiçbir zaman online olmayacağını bilsem de, cevap gelmeyeceğini bilsem de hep sana yazacağım Hakan, okuyacaksın biliyorum. Güle güle dostum, bak bizim beceriksizler bile senin için maçı kazandı, umarım maçı izlemişsindir...

Mekanın Cennet olsun abi. Başımız sağolsun. :(

İki gündür O'na hoşçakal kardeşim demek için bu sayfayı açıp, kelimeler boğazıma dizilerek ne diyeceğimi bilemeyerek çıkıyorum kaçarcasına...

Hakan Yılmaz... Bir yudum İnsan'dı O, yaşama sevincinin çelikleşmiş bir ifadeseydi O, bir dost'tu bir kardeşti O, en moralsiz zamanlarda yaptığı esprilerle şakalarla İnsanı mutlu ederdi O, ve ve ve... BİR GSCimbom EFSANESİYDİ O...

Bugün sonkez msn'de onun penceresini açtım ve kardeşimin gülümseyen yüzüne son defa baktım... ve Son kez ona sanki cevap verecekmişçesine veda yazımı yazdım, ve el sallayarak kapattım, içim parçalanırcasına, kardeşime veda ederek o'nun adresini gördükçe içim burkulmasın diye bir gün biryerlerde Metin Oktay, Alparslan Dikmen, Baba Gündüz ve O'nunla buluşmak üzere sildim... Huzur içerisinde uyu, Hoşçakal Kardeşim... Sen Kalbimizde yaşayacaksın ve Sarı Kırmızı Galatasaray Armasının dalgalandığı heryerde sende O Bayrağın renkleri içerisinde varolacaksın...

GSC Yönetiminden naçizhane talebim, Büyük Galatasaray'lı Hakan Yılmaz ! anısına forumun bir bölümüne isminin verilmesidir. Şimdiden bu öneriyi düşünerek hayata geçireceğinizi umuyorum Sayın Abdullah abi ve ekibi.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

mekanın cennet olsun Allah rahmetini esirgemesin üzerinden

Başımız sağolsun.. :( Forumda yazdığı esprili mesajlarla her daim yüzümüzü güldürmeyi başarmış bir efsanedir Hakan Yılmaz.. Mekanın cennet olsun.. :(

Açılan topiclerin ana başlıklarının olduğu başlıklardan birine Hakan Yılmaz adını verelim diyecektim ama zaten Cafe başlığına değerli Abimizin ismi verilmiş.Gerçekten asla unutulmayacak Hakan Abimiz.

GSC Yönetiminden naçizhane talebim, Büyük Galatasaray'lı Hakan Yılmaz ! anısına forumun bir bölümüne isminin verilmesidir. Şimdiden bu öneriyi düşünerek hayata geçireceğinizi umuyorum Sayın Abdullah abi ve ekibi.

Ayın üyesi uygulaması vardı veriliyordu!

Bu adam yın değil 5 senenin üyesi...!

Abdullah abi lütfen, lütfen, lütfen...

GSCimbom Cafe bölümü Hakan Abiye atfedildi.

Hakan Yılmaz'ın yazdığı güzel yorumlardan bir derleme de yapabiliriz.

Yeni farkedildi galiba, 2 gün öncesinden beri o yazı orada var zaten.

Allah rahmet eylesin..Mekanı Cennet olsun..

Allah Rahmet eylesin..

Mekanı Cennet olsun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Forumda üyeliğim olmadığı zamanlardan beri takip ederdim buraları, sempatimi kazanmış biriydi. Yıkıldım resmen burdan biri olması da eklenince üzerine...

:(

alpAslan Abi'ye bizden selam söyler inşallah...

Allah rahmet eylesin ya arkadaşı tanımıyordum ama çok üzüldüm gerçekten dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar...

Geri
Üst Alt