Hakem Atamalarından Sorumlu Murat Ilgaz Kimdir?

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Murat Ilgaz kimdir?

MHK başkan yardımcısı

Hakem ataması sorumlusu

Sözde Yapay zeka algoritması yöneticisi

Asker kökenli Fanatik Fenerbahçeli

Hakem atamalarından sorumlu MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz’ın, Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğu ortaya çıktı.

Kadir Çetinçalı: ''Murat Ilgaz, Fenerbahçe Kongre Üyesi. Ayrıca fanatik bir Fenerbahçeli. Ali Koç ile çok iyi ilişkileri var. Eski subay emeklisi. Fenerbahçe'nin 3-0'dan 4-3 çevirdiği Gaziantepspor maçının da hakemiydi.''

Kadir Çetinçalı: ''Murat Ilgaz atamaları yapıyor, Murat Ilgaz'ın istifa etmesi, o koltukta da olmaması gerekiyor. Bu oyunu bozmak gerek. Herkes sahada kazansın.''

kadir çetinçalı

----------------------

bu konunun ciddi üzerine gidilmesi gerekiyor. takımın iyi veya kötü oynaması bizi bağlar. skorlara direkt etki edilen bir 10 hafta yaşıyoruz. kötü oynanan maclarda alınan puan veya puanların ligin kaderini beliryeceğini gerceğini yadsıyamayız. 1 golle sampiyonluk kacırdı bu takım. her karar rakipleri lehine, tam terside bize karşı uygulanıyor. bu yapay zeka muhabbetide yeni tffnin, tarafların gazını alma adına uydurduğu, bizzat masa başında ayarlanan ve atamaların gerceklestiği eski usül devam eden bir sistem.

bu herifi görevden aldırmamız lazım rezilliğe bak

haberi sızdıranların da bizzat kulüp olduğunu düşünüorum. hedef vererek bizzat istifasının istenmesi olağan. tüm gs muhabirleri aynı anda benzer seyler girdi. bakalım tff nası karsılık verecek. bizzat gs baskanının gittiği görüşmede bu istifa çıkmazsa aleyhimize artarak devam edecek hataların sürekliliği can sıkacak gibi duruyor.

mazzam bi kariyer
subay
emekli
hakem
ondanda emekli
fb kongre uyesi
ve şimdide yapay zeka olmuş
şahane cidden

tumblr_b7dd44dda44e64b94b7c19a52f864ea9_426a0ac1_1280.webp

bu herifler buralara atanırken bizde kendi seçimimiz erteleniyor başkan yönetim filan aranıyordu daha
bizim elimiz taa o zamanlarda güçsüz düştü
gele gelede başımıza toştoş geldi

Böyle düzenin Allah belasını versin. Memlekette düzgün çalışan işleyen tek bir kurum bile yok.

Tekrar tekrar soyluyorum. Skyorsa algorithma kodlarini yayinlasinlar. Yemezler anasini satim.. yillardir bu isi yapiyoruz.

Geri
Üst Alt