Hakem Eğitim Danışmanı Hugh Dallas: "Emre Akbaba, Ahmet Oğuz ve Osayi‘nin pozisyonları kırmızı kart!"

Bakın hep topu VARa atıyolar, VAR hata yapmış, devreye girememiş vs sanki VARda yapay zeka var. Bu böyle olduğu için VAR operasyonu sezon sonuna kadar devam eder çünkü varda kim olduğu belli drğil, şikede yapılsa Var şike yaptı ee suçlu kim? Var kim????

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün ki açıklamalara bakınca feneri bu kadar kollamalarına rağmen derbiyi kaybedince tamamen desteklerini çekmişler diye yorumladım. Ya feneri bir maçta çok fena biçecekler ya da bizim lehimize hatalar yapacaklar ikisinden birini bekliyorum eğer bizim lehimize olursa da yönetim o gün anında tepki göstermesi gerekiyor.

Bu ülkenin burnu o yüzden kötülükten çıkmıyor.O var kayıtları çıkmalı ve o kararları verenler soruşturulmalı kimlerle konuşmuşlar kimde emri almışlar.İddia mı oynamışlar.

İşlere bak arkadaş Fener , BJK maçında 3 puan alsa aramızda sadece 3 puan fark olacak ... Adil kararlar verilmiş olsa kırmızılar çıkarılsa şu anda muhtemelen 15 puan önde olacaktık ...

Bugün ki açıklamalara bakınca feneri bu kadar kollamalarına rağmen derbiyi kaybedince tamamen desteklerini çekmişler diye yorumladım. Ya feneri bir maçta çok fena biçecekler ya da bizim lehimize hatalar yapacaklar ikisinden birini bekliyorum eğer bizim lehimize olursa da yönetim o gün anında tepki göstermesi gerekiyor.

Ben ikisinin birden olacagini dusunuyorum. Bence Fener'den desteklerini cekmediler, bu hafta itibariyle Fener'in sampiyon olacagina dair inanclarini kaybettiler. Bizim lehimize hata yapip oncelikle sampiyonluga golge dusurmek, sonrasinda da yeni sezona direkt algi yaparak baslama niyetinde olabilirler.

Yazdiklarima inanamiyorum ama gercekten kafayi yedirdiler..

Umarım bizim yönetim yumuşamaz şunların sahte ve yapmacık yaklaşımlarından sonra.

Net bir şekilde VENDETTA istiyorum. Sezon başından beri işin içinde kim varsa sonuna kadar bunun hesabını vermeli.

Yok unutulursa bu sene şampiyon oluruz ama önümüzdeki senelerde yine karşımıza böyle organize kötülük çıkar.

Allah allaahh çok ilginç. 2 hafta önceki maçların kararlarını neden şimdi yorumlayıp günah çıkarma derdine düştüler acaba? Fb-Bjk macindan önce söyleseydiniz ya?

Organize kötülüğün yeni bir oyunu ile karşı karşıya olabiliriz arkadaşlar. Tetikte olalım.

25 maçın sadece birinde tek bir pozisyonda net mi değil mi bile belli olmayan sadece tek bir pozisyonda gs lehine bir hata oldu diye, ortalığı ayağa kaldırdınız.

Var kayıtlarını açıkladınız.

O maçın hakemine, hiçbir art niyeti olmamasına rağmen haftalarca ceza verdiniz, para kazanmasını engellediniz. Hastalığından dolayı askerlikten muaf edilmiş adama askerliği üzerinden başka şekilde imalar yaptınız. Var hakiminin hakemlik hayatını bitirdiniz, diğer hakemlere mesaj verdiniz. Gs lehine hata yaparsanız ne olacağını görün dediniz.

Şimdi sadece tek bir programda, 2 hafta içinde yapılan 5 kritik hata olduğunu söylüyorsunuz, hepsi de gs aleyhine, fb lehine.

Bir daha var kayıtlarını açıklar mısınız? Bu hakemlerin de hakemlik hayatlarını bitirir misiniz? Ya da haftalarca feza verip, para kazanmalarını engeller misiniz?

Amacınız nedir? Bırakın da şu ülkede ağız tadıyla bir spor yapılsın bari ya.

Şunu hep söylüyorum, bu ligde kesinlikle maçları yabancı hakemler yönetmeli. Hiçbir şey yapılamıyorsa, en azından Var hakemleri yabancı olmalı. Var kayıtları her hafta açık olmalı.

Bizim hakemler dil bilmiyorsa, iletişim problemi olacagi düşünülüyorsa da, tercüman ile çözülür bu iş. Bak o zaman bu hatalar nasıl azalıyor.

Nasıl ki var çıktı, Kadıköy'de tüm seriler bozuldu, hatta karşı seriler oluştu, gördük. Bu dediğim de olsun, fb kolay kolay şampiyon olamaz bir daha.

Sonuç?
Orta hakemleri bilmiyorum ama VAR hakemleri icin mahkeme yolu mutlaka açılmalı.

Bu arada VAR dedik ama orta hakemlerin yonetimi bizim ve fener maclarinda gece ve gündüz gibi farkli.
Mesela bjk macinda Arda'nin atlamasini futbolu az çok takip eden herkes bilir ama aninda penalti caldi. Mesela pozisyonu cok rahat VAR hakemine birakabilirdi.
Bizim Mertens pozisyonu fenere olsa anında kirmizi cikardi ve sonrasini VAR'a birakirdi.

Gerets, Kalli ve 2011-2012 play-off sezonu ile birlikte fener adına yapılabilecek her türlü şikenin yapıldığı ancak olağanüstü gayretimizle dimdik çıktığımız bir sezon daha yaşıyoruz.

Ne mutlu Cimbomluyum diyene demek istiyorum ama sürekli bu şerefsizliğe maruz kalmaktan, bu hainliklerle mücadele etmekten yorulduk, bıktık artık. Bu ülkenin selameti için fenerin yok olması şart. Fb bu ülkenin kara deliğidir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mete Kalkavan’ın elini arkaya götürmesi konusu çok konuşuldu. Hakemlerle konuştum. Yardımcı hakem, Osayi’nin ayağının toptan sekerek rakibine geldiğini söylüyor
Yardımcı hakem her maç istisnasız minimum 2-3 tane şikeciler lehine hata yapan Alex Taşçıoğlu bu adamın da en az Hakan Ceylan kadar gündem olması gerekiyor.Kaç yıldır istikrarlı olarak şikecileri kolluyor bu adam neden kimse adını zikretmiyo?

Yönetimin bastırıp var kayıtlarını açıklatması şart. Herkes görmeli duymalı ne konuşuldu o pozisyonlarda ? Şerefsizler bize gelince hemen açıkladınız, ne demek bir defaya mahsus açıklandı kahpeliktir bu.

Geri
Üst Alt