- 17 Ağustos 2009
- 41.707
- 30.074
- 3.448
Ortalık çok karışacak belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim Albayrak zamanında da elimizde bence birşeyler vardı. O zamanda ayağımızı kaydırmak üzere olanlara tokat gibi geçirmişti Abdurrahim Albayrak. Bu seneki yönetim cesaret konusunda iyi bir yönetim. Ayrıca bahsedilen belgeler bencede varki, birbirlerini satış noktasına geldiler. Şampiyon olsakda olmasakta, bu belgeleri söylenildiği gibi sezon sonu çat çat aciklayalimki çıban tamamen kurusun yoksa bu çark sürekli bu şekilde donerBu adamlar neden bir anda böyle bir formata büründü lan?
Lale'yi falan da geçelim, Fırat bile H.Ceylan'i taca çıkarttı. İyi de neden simdi?
Şimdi mi kastı H.Ceylan'ın fb lehine yanlış verdigin penaltıda uyarmadigini açıklamak?
Bu işlerde bir iş var gerçekten. Erden Timur'un bahsettiği somut veriler ve belgeler, sanırım gerçekten somut.
Hükümet değişirse açıklarlar. Değişmezse açıklayamazlar düşüncesindeyim.Abdurrahim Albayrak zamanında da elimizde bence birşeyler vardı. O zamanda ayağımızı kaydırmak üzere olanlara tokat gibi geçirmişti Abdurrahim Albayrak. Bu seneki yönetim cesaret konusunda iyi bir yönetim. Ayrıca bahsedilen belgeler bencede varki, birbirlerini satış noktasına geldiler. Şampiyon olsakda olmasakta, bu belgeleri söylenildiği gibi sezon sonu çat çat aciklayalimki çıban tamamen kurusun yoksa bu çark sürekli bu şekilde doner