Hakem Hatalarından Arındırılmış Süper Lig Puan Durumu Yayınlandı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
1716799139946.png

Hatasız Puan Durumunu nasıl hesaplıyoruz?​

• Verilmeyen penaltılar gol sayılır.
  • Kırmızı kart görmesi gereken oyuncu gol atarsa sayılmaz.
  • Yanlış verilen ofsayt kararında gol olursa sayılmaz.
  • Yanlış verilen ofsayt kararında gol iptal olursa gol sayılır.
  • Dışarıya çıkan top gol olursa gol sayılmaz.
  • Dışarıya çıkmayan top gol olup iptal edilirse gol sayılır.
Bu gibi durumlar maç skoru dikkate alınarak galibiyet,beraberlik veya mağlubiyet olarak hesaplanır ve sisteme girilir. Sarı kart ve ufak pozisyon hataları puan durumuna etki etmez.

Hakem hatalarından arındırılmış puan durumu kumpası.

böyle bir sonuç olgulara ve yaşanan zamana dair baktığımızda gerçekliği olmayan bir sonuçtur

fenerin ne kadar iteklendigini gösteren bir tablo. kimsede puan olarak onlar kadar oynama yok.
erkan engingiller fred'den daha fazla katki sagladi. ilk akla gelen alanya'daki ofsayt golünü sil, kasimpasa macinda uydurulan eli sil, alanya 2.mactaki uydurma penaltiyi sil. 5 puan düsüyorlar zaten. keza samet'in elini hesaba kat, 7 puan. ankaragücü kendine verilmeyen penaltiyla düsmüs oldu fb'ye karsi ama onlara girmiyorum bile. majör iteklemeklere degindim.

fenerin ne kadar iteklendigini gösteren bir tablo. kimsede puan olarak onlar kadar oynama yok.
erkan engingiller fred'den daha fazla katki sagladi. ilk akla gelen alanya'daki ofsayt golünü sil, kasimpasa macinda uydurulan eli sil, alanya 2.mactaki uydurma penaltiyi sil. 5 puan düsüyorlar zaten. keza samet'in elini hesaba kat, 7 puan. ankaragücü kendine verilmeyen penaltiyla düsmüs oldu fb'ye karsi ama onlara girmiyorum bile. majör iteklemeklere degindim.

Sabah basında az baktım da kimse bunu konuşmuyor. Fenevin kıl payı kaçırdığını içerideki puan kayıpları falan konuşuluyor. Yani anlamı kalmıyor biz bize takılıyoruz. Asıl mesele seneye bu duruma karşı ne yapabileceğimiz. Klübümüzün TFF ve MHK üstünde ne kadar etkili olabileceği..

Son düzenleme:
Sabah basında az baktım da kimse bunu konuşmuyor. Fenevin kıl payı kaçırdığını içerideki puan kayıpları falan konuşuluyor. Yani anlamı kalmıyor bizbize takılıyoruz. Asıl mesele seneye bu duruma karşı ne yapabileceğimiz.
Utanmaslar 38 maç şu arda ve zorbay'a yönettirecekler. son maçta bile yabancı var'ı bağlamışlar. Herif net penaltıyı vermedi

herşeye rağmen şampiyon olduk

bu kadar rezil bir sezon bir daha gelir mi sanmam

Malok la diğer MALın var hakemi olarak fenere verildiği maçları incelesek yeterli olurdu sanırım...

Ekli dosyayı görüntüle 245321

Hatasız Puan Durumunu nasıl hesaplıyoruz?​

• Verilmeyen penaltılar gol sayılır.
  • Kırmızı kart görmesi gereken oyuncu gol atarsa sayılmaz.
  • Yanlış verilen ofsayt kararında gol olursa sayılmaz.
  • Yanlış verilen ofsayt kararında gol iptal olursa gol sayılır.
  • Dışarıya çıkan top gol olursa gol sayılmaz.
  • Dışarıya çıkmayan top gol olup iptal edilirse gol sayılır.
Bu gibi durumlar maç skoru dikkate alınarak galibiyet,beraberlik veya mağlubiyet olarak hesaplanır ve sisteme girilir. Sarı kart ve ufak pozisyon hataları puan durumuna etki etmez.
Hesaplamaları sen mi yaptın kıral

Geri
Üst Alt