Hakem Listesini Hazırlayan Şahıslar Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Sezon sonuna kadar görev alamayacak olan hakemlerin listesini hazırlayanlar;

Ahmet Nur Çebi
Ahmet Ağaoğlu
Tahir Kıran
Servet Yardımcı
Ahmet Şahin (MHK Üyesi)

Ömer Faruk Ünal / Türkiye Gazetesi

Bizim pasiflerin olmamasına şaşırmadımda ali koçun listede olmadığına ihtimal vermiyorum pek

fb tepki göstermiş başak da
demek ali koçnan göksel beye danışılmadı
bizimkini zaten iplememişlerdir

Mide bulandirici.

MHK ve TFF Aziz'ci.

Aziz yuhalanarak gideceksin dedi o stattan geçen sene.

RTE-Limak

Limak-Aziz

kankalar.

Erdoğan Aziz gidince, tecrübe ve vefa kazanmalı dediğinden beri Koç'u sistem de baltalıyor bizim ve Terim kadar olmasada.

O yüzden tabi ki de KOÇ da kaybeden safta.

Ancak Fenerbahçe değil, şu an bedel ödetiliyor Koç üzerinden ama adamlar öyle bir sistem peşindeler ki her yanı Medya, yayıncı, kulüp başkanları, lige yükselen takımlar, yükselecek takımlar, TFF, kurullar, hakemler ve hatta siyaset sarmış durumdalar. Artık Terim gibi çomak sokan da pasifize edildi. Gerçekten şu durumda başarısız olmak büyük başarı.

Yakında Koç'u indirip Aziz ya da yakını biri gelir.

Şu tinerci aydınusu yine derbiye verirlerse yaziklar olsun. Kargalarla ilk macta bu sezon katlettiydi serefsiz. Resmen 12 inci karga olarak sahada dolasiyordu.

Bu arada bir Özgüç Türkalp vardı yaş haddinden emekli olacakken zaten, Nihat Kırmızı düdük astırdık demişti.

Ona bile astıramamışlar ha :D

Bu listede olmadığına göre.

Tinerciler ve hamsiler nasıl Şampiyon oldukları ortada. Ligin en kötü futbolunu oynayan Rize’nin de düşmeyeceğini düşünüyorum.
Bizimki zaten beceriksizin önde gideni ama ali koç’un ağırlığı olmayacağını hiç düşünmemiştim geldiğinde. Aziz yıldırım döneminde en fazla kollanan takımdı bunlar.

bu ligi takip ediyoruz bize de yazıklar olsun

Tek bir sorum var. Biz ve fener hakemlerden bu kadar şikayetci iken neden bir defa dahi yabanci hakem veya VAR istemedik? Buna Fatih Terim de dahil. Sadece bjk baskani bir kez yabanci hakem istedi.

Geri
Üst Alt