Hakem Performansının Maçlarımıza Doğrudan Etkisi

2. ve 3. golleri ayni sekil biz atmis olsak, 3er-5er dakika VAR'da bakilirdi ve iptal edilirlerdi. Agir dograniyoruz. Yalniz bunun sorumlusu genel kuruldaki ergenler. Galatasaray tarihinin en bos baskanini sectiler saolsunlar.

Hatay macinda en az 5 tane sonuca etki eden eyyam var.

Fos Elmas sayesinde pislikler iyice tozuttu. Süren’in kuklası gibi takiliyor acemi baskanimiz.

Bugünden yayın ihalesine hiçbir şart altında katılmıyoruz, kendi platformumuzda maç yayını yapacagiz demesi lazım.

5 milyon uyeyle ayda 50TL, aylik 250 milyon TL yapar. Senede 3 milyar TL. Varsin deplasmanlari da izlemeyelim, 3-5 takimla anlasilip o durum da kismen cozulebilir.

Netflix, Exxen vb. Bir platformda da yapilabilir. Sadece reklam gelirlerinin %70i senin de, bedavaya yapar, %100u bize kalir uyelik parasinin etliye sutluye karismadan, ustune de reklam gelirimiz olur.

Ondan sonrasini da futbolun icine eden eyyamci itler dusunsun.
Maçlarımız GSTV'den yayınlansın GSTV normal zamanda ücretsiz, maçımızın olduğu 90 dakika boyunca şifreli ve ücretli olsun aylık 200 hatta 300 lira bile vermeye razıyım. Deplasman maçlarımızı da yayınlarlar varsın başka takımların maçlarını izlemeyelim. Senin 5 milyon üye hesabın abartı 1 milyon kişi bile üye olsa aylık 200 TL'den dolar kuru güncel 13,5 TL hesapla toplam 150 milyon dolar ediyor senelik kazanç

Valla bugüne kadar ki hatalarda (Fener maçı hariç) yenerken hakemide yeneceksin hakemlik iş bırakmayacaksın diyordum. Futbolla döveceksin şeklinde bakıyordum yani.

Ama dünkü maçta apaçık şekilde doğrandık. Tamam futbol kötüydü , fırsatları teptikte yani penaltıyı atsak 2-0 olsa gene 2-2 getirecek "hataları" yapacaktı o hakem.

ilk yarısı 1- 2 , ufak tefek gene var bir şeyler - kırmızı kart yok , penaltı sorgulanır fln. İkinci 45 dakika tam operasyon gibi 3-0 bitti.

Ne hocalık ne de futbol açısından bakmak naiflik olur dünkü maça.

Tek eleştirim gol için ya allah diye 3 lü defansa dönüşü az biraz sorgularım o kadar - ki zaten maç oraya kadar katledilmişti.

Düşününcede eskiden "büyük takımları kollanıyor - hakemlerin bir tarafı yemiyor" diye anadolu takımları ezilir mantığı demek böyle bir şeymiş. Çünkü bize dün maçta yapılana başka türlü bakamıyorum.

Arkadaşlar , hakemi falan yenemezsiniz geçin bu işleri. Bizde yapılan hataları geçtim , adını unuttuğum İngiliz hakem Hummels'i Ajax maçında nasıl attı oturun izleyin , VAR'dan izleyerek attı bir de. Hakemin niyeti bozuksa City olsan yenemezsin rakibi. Geçen sene Beşiktaş ittirildi bu sene Trabzon. Bizi de bu sene alenen mahvettiler hakem eliyle. Realitenin farkına varın , hocanın kim olduğunun takımın ne oynadığının şu aşamada bir önemi yok. Sivas maçında penaltın çalınmadı dönüşünde kalecini kaybettin. Nereye yeniyorsun hakemi ?

Maçlarımız GSTV'den yayınlansın GSTV normal zamanda ücretsiz, maçımızın olduğu 90 dakika boyunca şifreli ve ücretli olsun aylık 200 hatta 300 lira bile vermeye razıyım. Deplasman maçlarımızı da yayınlarlar varsın başka takımların maçlarını izlemeyelim. Senin 5 milyon üye hesabın abartı 1 milyon kişi bile üye olsa aylık 200 TL'den dolar kuru güncel 13,5 TL hesapla toplam 150 milyon dolar ediyor senelik kazanç

Katılmıyorum, bence fiyat ucuz olmalı ki herkes alabilsin.

GSTV ne alt yapı ne de teknoloji olarak düzgün bir yayın yapacak kaliteye sahip değil malesef.

Benim ilk seçimim DAZN, sonraki Exxen olur. Netflix vb platform da olabilir.

Elmas bu işi yaparsa hem Galatasaray kurtulur hem de geçmişteki tüm hatalarını affettirir.

TFF deki psiliklere de sağlam bir Osmanlı şamarı patlatmış olur!

Gördüğüm en büyük risk ise, haddinden fazlasını başkasına kaptırmaları. Mutlaka tüm abonelik gelirleri bize kalmalı.

Katılmıyorum, bence fiyat ucuz olmalı ki herkes alabilsin.

GSTV ne alt yapı ne de teknoloji olarak düzgün bir yayın yapacak kaliteye sahip değil malesef.

Benim ilk seçimim DAZN, sonraki Exxen olur. Netflix vb platform da olabilir.

Elmas bu işi yaparsa hem Galatasaray kurtulur hem de geçmişteki tüm hatalarını affettirir.

TFF deki psiliklere de sağlam bir Osmanlı şamarı patlatmış olur!

Gördüğüm en büyük risk ise, haddinden fazlasını başkasına kaptırmaları. Mutlaka tüm abonelik gelirleri bize kalmalı.
Elmas mümkünse sadece istifa etsin. Onun dışında ki her işi eline yüzüne bulaştırdığı aşikar.

Geri
Üst Alt