- 4 Ağustos 2009
- 83.556
- 62.189
- 5.093
Trabzonda adını bir mahalleye verirler o kekonun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan bu nasıl 17 yaşında bildiğin 28-30 yaşında tipi vardı
cocuk gibiydi bildigin
lan bu nasıl 17 yaşında bildiğin 28-30 yaşında tipi vardı
Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.
nasil ts sorumlu tutulmuyormus?Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.
Hepsini yukleyemezsin ama ortalığı tek başına kizistiran TS değil.nasil ts sorumlu tutulmuyormus?
pardonda fitili atesleyen trabzonsporun bi zat kendisi!
taraftarmi hakemi 5 saat esir aldi ben gelmeden yollamayin diye?
taraftari iyice gaza getirdi bunlar, ben sahsen sasirmadim bu olaya kabadayi baskan secmeler sacma sapan hareketler, 2010/11 sampiyonu biziz diye aglaya aglaya bi dönüp kendilerine bakmayan bi kulüp.
koskoca camiyanin imaji yerlerde!
ya arkadas hep maziyle yasamaktayiz nebilim sike olayi misal adamlar sike yapti tamam gecti bitti yargilandi ama dogru ama yanlis ama gecti niye hala sürekli ayni mevzulara takiliyoruz?Hepsini yukleyemezsin ama ortalığı tek başına kizistiran TS değil.
Fb de var. TFF de var bu kurumlar içerisinde.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazıklar olsun. şike yapanı kolla, hakeme saldıranı serbest bırak. Ondan sonra neymiş "futbolda şikeyi ve şiddeti bitireceğiz" Nah biter. Sakın "Trabzon-Fener maçındaki olaydan bize ne" diye düşünmeyin, bu konu kulüpler üstü. Bugün bunlara ibretlik ceza vermezsen yarın Kadıköyde sahaya girip Musleraya, Sneijdere de saldırırlar Allah muhafaza. Nasılsa cezası yok.