Hakemi Döven TS'lu Taraftar Serbest Bırakıldı!

Trabzonda adını bir mahalleye verirler o kekonun.

passolig tribündeki seyirci sayısını yarı yarıya düşürmekten başka bi boka yaramıyor zaten.. bu artık belgelendi..

derhal iptal edilmeli o insanlık dışı uygulama.. dünyanın neresinde görülmüş maça gitmeden önce bir de devlete haraç verildiği.. çıldırmamak elde değil..

milleti nasıl düdükleyeceklerini şaşırdılar..

Hahaha valla demisdim dun.

Cumhurbaskana kufur ettigini sandim deseydi 17 yasindaki aptal, kesinlikle serbest birakilirdi, biraz kolayca serbest birakmislar, ama yinede sasirmadim.

lan bu nasıl 17 yaşında bildiğin 28-30 yaşında tipi vardı

Bu sucun cezasi 6 ay ile 2 yil arasi hapis olur, ertelenir, sonuc olarak hapse girmez. Her yumruk tekme atan hapse girse buna hapishaneler mi dayanir ?

bicaklama bile hayati sonuclara sebep olmuyorsa 1-2 senelik cezalar ile sonuclaniyor

avukatligini yapmiyorum fakat guncel olarak durum bu , hele hele stadyum atmosferi, tahrik unsuru ,planli olmamasi ve yas sebebiyle soyledigimden bile az ceza cikabilir

Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.

Bu tür takımlara ve taraftarlarına caydırıcı ceza verilmediği sürece o sahada maç yapacak her takım futbolcusu her an başına bir şey gelebileceği endişesiyle ayakları titreyerek oynayacaktır. Bu birkaç taraftara ya da takıma 3-5 maç ceza ile geçiştirilecek bir olay olmaktan çıktı. Yine kısa bir zaman önce bu takımın başkanı değil miydi hakemleri odasına kilitleyen?

Sadece fb maçları değil hoşlarına gitmeyen her maçta bunu yapacak kapasiteye sahip bir seyirci kitlesi var. Aynı şey Galatasaray'ın başına da gelebilir. Sadece birkaç taraftarın değil Trabzon'un da aynı bir dönem İngiltere kulüplerinin aldığı cezalar gibi ağır bir ceza alması gerek ki akılları başlarına gelsin ve bir sonraki aşama ya geçilmesin yani insan canına kıyılmasın.

Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.
nasil ts sorumlu tutulmuyormus?
pardonda fitili atesleyen trabzonsporun bi zat kendisi!
taraftarmi hakemi 5 saat esir aldi ben gelmeden yollamayin diye?
taraftari iyice gaza getirdi bunlar, ben sahsen sasirmadim bu olaya kabadayi baskan secmeler sacma sapan hareketler, 2010/11 sampiyonu biziz diye aglaya aglaya bi dönüp kendilerine bakmayan bi kulüp.
koskoca camiyanin imaji yerlerde!

nasil ts sorumlu tutulmuyormus?
pardonda fitili atesleyen trabzonsporun bi zat kendisi!
taraftarmi hakemi 5 saat esir aldi ben gelmeden yollamayin diye?
taraftari iyice gaza getirdi bunlar, ben sahsen sasirmadim bu olaya kabadayi baskan secmeler sacma sapan hareketler, 2010/11 sampiyonu biziz diye aglaya aglaya bi dönüp kendilerine bakmayan bi kulüp.
koskoca camiyanin imaji yerlerde!
Hepsini yukleyemezsin ama ortalığı tek başına kizistiran TS değil.
Fb de var. TFF de var bu kurumlar içerisinde.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En az suclu fb .. ts cok suclu cunku hak aramayi bilmiyor , gecmisiyle hesaplasamiyor, en onemlisi hala buyuk yuzdeyle kendi hakkini yedigini dusundugunun pesinde

tff esas sebep zaten , en bas suclu , adaleti dagitamayan

fb de klup ya da camia olarak suclu diyemem ama orda da bazi oyuncular , yoneticiler ortami gerip , ya da kazandiktan sonra alayci ifadelerle benzin dokuyorlar

ama esas suclu , esit mesafede olmasi gerekenler , hakem kurullari, disiplin vb kurumlar ...

hep soyledik , uygulanabilir ceza sampiyonluk iptaliydi , hem kume dusurme gibi rating su bu sorunlari olmayacakti ,hem de suclu bir sekilde cezasini cekmis olacakti

simdi unvan alinmadi ama avrupa arenasinda zaten sampiyon kabul edilmiyor fb o sene .. aksi takdirde eger hakliligini filan ispat ederse yargitaydan sonra davalar acacaklar uefaya ,kazanirlarsa tonla para kazanirlar

Güzel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hepsini yukleyemezsin ama ortalığı tek başına kizistiran TS değil.
Fb de var. TFF de var bu kurumlar içerisinde.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya arkadas hep maziyle yasamaktayiz nebilim sike olayi misal adamlar sike yapti tamam gecti bitti yargilandi ama dogru ama yanlis ama gecti niye hala sürekli ayni mevzulara takiliyoruz?
bu durum asil bizi etkiliyor laf soka soka kendimize batiriyoruz inneyi.
gelgelelim uefa kupasina arkadasim 16 yil gecmis yeni dogan bebeler o yil su an 16 yasinda hala ayni mevzulari birbirimizle diklesmeyi yapiyoruz.
oysaki kendimizi yenilesek kafamizi hicbirsey yasayamamis gibi calistirsak yep yeni kupalarda basarilar elde etmeyi denesek olmazmi.
hep sinir hep sinir medya sisiryor yurdumun güzel insani gaza gelip bu tür seyler yapmak zorunda kaliyor istem disi, haa sunuda söyleyim yakinda futbolcu ölümüne tanik olursak sasirmayin zira gidisat ona dogru yaklasiyor otobüsü ateslemeler vs.
icimi dökesim geldi ya oh rahatladim :D

uefa kupasiyla avunma konusunda haklisin ama tek oldugu icin bu bir kizdirma vesilesi olmaya devam edecektir, aynen 4 yildiz gibi , onlarin 6-0 i gibi

sike konusu ile ilgili ise hakli bulmuyorum seni ,katildigim nokta, bu isle ugrasirken evet yoluna da bakacaksin ,ama unut gitsin denmez . fener hep bundan nemalaniyor , bak ozguc turkalp denen tip anelkanin elini vermedi ,ucu ucuna sampiyon olduk o sene allahtan

ne oldu ? unutuldu , napalim olur dendi , 10 sene gecti ayni adam etoo nun elini vermedi , ve bu adam 10 yil boyunca kac maca cikip kac kamyon para kazandi

boyle bir adalet ,boyle bir dunya var mi ? bu kale arkasi hakem de , 2 yumruk yedi ama hirsizligin kralini yapti , hic bir gerekce o eli gormemesini mazur gosteremez

ya gordu ve sahtekarca vermedi , ya da bulo karisma bunlara dedi mac oncesi , bana birak dedi , ya da gormedi , o zaman da bunu gormeyen hakemin o gorevde durmasinin manasi var mi

demek istedigim su , ceza mekanizmasi islememesi , adalet duygusunun olmamasidir bu isin temeli

Yazıklar olsun. şike yapanı kolla, hakeme saldıranı serbest bırak. Ondan sonra neymiş "futbolda şikeyi ve şiddeti bitireceğiz" Nah biter. Sakın "Trabzon-Fener maçındaki olaydan bize ne" diye düşünmeyin, bu konu kulüpler üstü. Bugün bunlara ibretlik ceza vermezsen yarın Kadıköyde sahaya girip Musleraya, Sneijdere de saldırırlar Allah muhafaza. Nasılsa cezası yok.

Yazıklar olsun. şike yapanı kolla, hakeme saldıranı serbest bırak. Ondan sonra neymiş "futbolda şikeyi ve şiddeti bitireceğiz" Nah biter. Sakın "Trabzon-Fener maçındaki olaydan bize ne" diye düşünmeyin, bu konu kulüpler üstü. Bugün bunlara ibretlik ceza vermezsen yarın Kadıköyde sahaya girip Musleraya, Sneijdere de saldırırlar Allah muhafaza. Nasılsa cezası yok.

Tamam ama oncelikle karar verilmesi gereken sey ; hakemin dovulmesi veya muhtemeldir ki ileride bir gun bicaklanmasi filan sonuc olarak hakli bir eylem mi , yoksa yanlis bir sey mi ?

O konuda fikir birligi yok .. Ben ikilemdeyim acikcasi

Son düzenleme:
Beyler biraz sakin olun cocuk 17 yasinda ve sadece saldirmis oldurmemis. Turkiye'de kavga edenleri birbirine saldiranlari iceri atsalardi hapisanelerde yer kalmazdi.

Geri
Üst Alt