Aysal sesini yükseltti mi..Ne yaptı mesela site üzerinden açıklama yapmaktan başka...
Bunlari basin gundeme getirmiyorsa sen gundeme getireceksin yazmistin biraz once. Aysal gundeme getirdi mi getirmedi mi? Kendi yazdiginla celisiyorsun yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal sesini yükseltti mi..Ne yaptı mesela site üzerinden açıklama yapmaktan başka...
Aysal sesini yükseltti de ne oldu dedin..Bende sadece site üzerinden basın açıklaması yapmak ses yükseltmek midir diye cevap veriyorum..Kendimle hangi cümlemde çeliştim..:asd22:Bunlari basin gundeme getirmiyorsa sen gundeme getireceksin yazmistin biraz once. Aysal gundeme getirdi mi getirmedi mi? Kendi yazdiginla celisiyorsun yine.
Aysal sesini yükseltti de ne oldu dedin..Bende sadece site üzerinden basın açıklaması yapmak ses yükseltmek midir diye cevap veriyorum..Kendimle hangi cümlemde çeliştim..:asd22:
Tekrar ediyorum..Site üzerinden açıklama yapıp kendini geri tutmakla cılız bir tepki verirsin..Basın toplantısıyla bu hakem kararlarını videolarla yüzlerine vurman lazım..Şu an zirvedeki takımın hakemlerin desteğiyle o konumda olduğunu her hafta ısrarla altını çizmen lazım yoksa cılız bir web site açıklamasıyla tepki vermiş olmazsın..
Yahu arkadaş kendi saçmalığını bana dayatmaya çalışıyorsun..Şu lafı yazan sen değilmisin..Ne yaziginin farkinda degilsin yine. Ayni on yilda tum cabalara ragmen Turkce dogru duzgun yazmayi ogrenemeyip daha zor dilleri ogrenmeye heves etmen gibi celisiyorsun kendinle.
Sikenin, hirsizlarin korundugu ulkede siteden yazsan da video gostersen de aldigin sonuc degismez. Emir buyuk yerden geliyor ve o buyuk yerin milyonlarca destekcisi var bu haram yemege dayali duzenden beslenen.
Bu hak yemeye dayali duzeni destekleyenler, o duzenden beslenenler de bizim baskanlari elestirmesi gereken en son kisiler.
Buna istinaden cevabım : Aysal sesini yükseltti mi..Ne yaptı mesela site üzerinden açıklama yapmaktan başka...Aysal sesini yukseltti de ne oldu sanki. RTE fantazi liginde takiliyoruz figuran olarak. Artik oy kaygisi da kalmadi biricik takimini ulkenin Real Madrid'i, Bayern Munih'i yapmak icin elinden geleni yapiyor.
Okuduğunu nereden anladığın belli
Ben bunu cılız bir tepki görüyorum..Bunun neresi eveleme oluyor ki..Yöneticilerin hepsi arka planda olacak ama anca site üzerinden açıklama yapacaksın..Bana farklı bir örnek versem ben bunu neden reddedeyim..Aklıma gelen örnekleri sıralayayım..Kimin kıvırdığı çok iyi anlaşılır..Senin fikirlerin nerden cikiyorsa ordan anlasiliyordur. Sesini yukseltip tepkisini basinin gundemine getirmeli yonetim yazmistin. Basinin gundemine getirdi diyince yok oyle getirmeyecekti boyle getirmeliydi diye lafi evelemeye basladin sanki oyle yapsa sonuc degisecekmis gibi.
Bana da baska bir baslikta cevap ver istersen. :asd22: