Üye Görüşü Hakemle Ağlayıp Hakemle Kazanmak

Aysal sesini yükseltti mi..Ne yaptı mesela site üzerinden açıklama yapmaktan başka...

Bunlari basin gundeme getirmiyorsa sen gundeme getireceksin yazmistin biraz once. Aysal gundeme getirdi mi getirmedi mi? Kendi yazdiginla celisiyorsun yine.

Yemin olsun yıllardan beri hatırlarım bunlar her galip geldiği maç sonrası bile Rüştü en iyi oyuncuları oluyordu ulan şerefsizler şike iyi yapsak hiç olmadı 100. Yılımizda şampiyon olurduk.

Bunlari basin gundeme getirmiyorsa sen gundeme getireceksin yazmistin biraz once. Aysal gundeme getirdi mi getirmedi mi? Kendi yazdiginla celisiyorsun yine.
Aysal sesini yükseltti de ne oldu dedin..Bende sadece site üzerinden basın açıklaması yapmak ses yükseltmek midir diye cevap veriyorum..Kendimle hangi cümlemde çeliştim..:asd22:

Tekrar ediyorum..Site üzerinden açıklama yapıp kendini geri tutmakla cılız bir tepki verirsin..Basın toplantısıyla bu hakem kararlarını videolarla yüzlerine vurman lazım..Şu an zirvedeki takımın hakemlerin desteğiyle o konumda olduğunu her hafta ısrarla altını çizmen lazım yoksa cılız bir web site açıklamasıyla tepki vermiş olmazsın..

Aysal sesini yükseltti de ne oldu dedin..Bende sadece site üzerinden basın açıklaması yapmak ses yükseltmek midir diye cevap veriyorum..Kendimle hangi cümlemde çeliştim..:asd22:

Tekrar ediyorum..Site üzerinden açıklama yapıp kendini geri tutmakla cılız bir tepki verirsin..Basın toplantısıyla bu hakem kararlarını videolarla yüzlerine vurman lazım..Şu an zirvedeki takımın hakemlerin desteğiyle o konumda olduğunu her hafta ısrarla altını çizmen lazım yoksa cılız bir web site açıklamasıyla tepki vermiş olmazsın..

Ne yaziginin farkinda degilsin yine. Ayni on yilda tum cabalara ragmen Turkce dogru duzgun yazmayi ogrenemeyip daha zor dilleri ogrenmeye heves etmen gibi celisiyorsun kendinle.

Sikenin, hirsizlarin korundugu ulkede siteden yazsan da video gostersen de aldigin sonuc degismez. Emir buyuk yerden geliyor ve o buyuk yerin milyonlarca destekcisi var bu haram yemege dayali duzenden beslenen.

Bu hak yemeye dayali duzeni destekleyenler, o duzenden beslenenler de bizim baskanlari elestirmesi gereken en son kisiler.

Yazmış olduğum konu dışı mesaj editlenmistir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne yaziginin farkinda degilsin yine. Ayni on yilda tum cabalara ragmen Turkce dogru duzgun yazmayi ogrenemeyip daha zor dilleri ogrenmeye heves etmen gibi celisiyorsun kendinle.

Sikenin, hirsizlarin korundugu ulkede siteden yazsan da video gostersen de aldigin sonuc degismez. Emir buyuk yerden geliyor ve o buyuk yerin milyonlarca destekcisi var bu haram yemege dayali duzenden beslenen.

Bu hak yemeye dayali duzeni destekleyenler, o duzenden beslenenler de bizim baskanlari elestirmesi gereken en son kisiler.
Yahu arkadaş kendi saçmalığını bana dayatmaya çalışıyorsun..Şu lafı yazan sen değilmisin..
Aysal sesini yukseltti de ne oldu sanki. RTE fantazi liginde takiliyoruz figuran olarak. Artik oy kaygisi da kalmadi biricik takimini ulkenin Real Madrid'i, Bayern Munih'i yapmak icin elinden geleni yapiyor.
Buna istinaden cevabım : Aysal sesini yükseltti mi..Ne yaptı mesela site üzerinden açıklama yapmaktan başka...

Benim bunu tepki olarak görmememin neresi çelişki..Okuduğunu nereden anladığın belli olduğu üzere Türkçe'mi eleştirip bana cevap verme..

Bence de Afganistan'daki orgutlerden dolayi bu hakemler boyle

Edit: mesaj silinmis

Cevabı yanlışlıkla bu bölüme yapıştırdım Allah'tan birileri küfre başladıktan sonra durumu modlara şikayet edip durumu düzeltmeye kalkmadı..:asd22:

Okuduğunu nereden anladığın belli

Senin fikirlerin nerden cikiyorsa ordan anlasiliyordur. Sesini yukseltip tepkisini basinin gundemine getirmeli yonetim yazmistin. Basinin gundemine getirdi diyince yok oyle getirmeyecekti boyle getirmeliydi diye lafi evelemeye basladin sanki oyle yapsa sonuc degisecekmis gibi.

Bana da baska bir baslikta cevap ver istersen. :asd22:

cezali olsun lutfen

kolay gelsin
allah utandirmasin

buyrun

Gençler sakin kırmayın birbirinizi ama fnerlilere yara verin.

özlediğimiz 1 durum

tspor.jpg

kolay gelsin

Senin fikirlerin nerden cikiyorsa ordan anlasiliyordur. Sesini yukseltip tepkisini basinin gundemine getirmeli yonetim yazmistin. Basinin gundemine getirdi diyince yok oyle getirmeyecekti boyle getirmeliydi diye lafi evelemeye basladin sanki oyle yapsa sonuc degisecekmis gibi.

Bana da baska bir baslikta cevap ver istersen. :asd22:
Ben bunu cılız bir tepki görüyorum..Bunun neresi eveleme oluyor ki..Yöneticilerin hepsi arka planda olacak ama anca site üzerinden açıklama yapacaksın..Bana farklı bir örnek versem ben bunu neden reddedeyim..Aklıma gelen örnekleri sıralayayım..Kimin kıvırdığı çok iyi anlaşılır..
1-)Ben en başından beri Mehmet Ali Aydınlar'a olan desteklerini eleştirdim..O adamın oraya kurtarmak için kulüplerin desteğiyle geldiği belliydi sen birazcık baskın olsan bir başkan adayı çıkarma çabasında olurdun en azından..Çıkıp adamı destekleyip kendilerini komik duruma düşürdüler..
2-)Playoff ilan edildikten sonra yönetimin verdiği tepki cılızdı..
3-)Yabancı kontejyanı sırf Galatasaray için çıkarttılar ancak Aysal döneminde bu kural çıktıktan 1 sene sonra tepkiler verilmeye başlandı...
4-)Fatih Terim'i ben çok üst düzey bir hoca olarak görmem..Ama Demirören sırf o ekibe operasyon yapmak için onu getirmek istedi..Bizim başkan görüşmelerine izin verdi..O adamı beğenmesen bile operasyon yapıldığının farkında olup çizgiyi çekebilrdin..
5-)Hakemler ise yöneticilerden çok sadece site açıklamalarıyla eleştirildi..

Ben aklıma gelen bir kaç şeyi yazdım..Bunlar cılız tepkilerdi..Ünal Aysal yönetimi kavgacı değildi ama bunlarla baş etmek için devamlı kavga edeceksin zihniyetleri başarısızlıkla çökene kadar..O yüzden Ünal Aysal yönetimi tepki verdi lafları boş..Adamın böyle bir yapısı yok..

Son düzenleme:
Mafyanın işi diyolar. Çapraz ateşe almışlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt