Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

nerende yazıyor leo'nun transferini ben hallettim diye? önüne gelen şirket oluyor. hadi ortalığı karıştırmaya çalıştığın için yasaklanmadan sus birader

Yani Haldun Üstünel falan tırt; siz hallediyorsunuz transferleri.

Çok iyiymiş. Sağlamlarından bir de stoper alında tam olsun.

Yaw siz yanlis anliyorsunuz, biz GSE oyuncu öneriyoruz, gerisini GS hall ediyor, neyse gelecek forvet oyuncu netlesirse, size haber ederim ;)

Görüsmek üzere ;)

Türkçene hayran olmamak elde değil:D

bende Almanyadayım. Eğer önümüzdeki ilk transfer yada son transfer forvet olmaz ise adresini ver burdan gelip seni bulucam ?

Yaw siz yanlis anliyorsunuz, biz GSE oyuncu öneriyoruz, gerisini GS hall ediyor, neyse gelecek forvet oyuncu netlesirse, size haber ederim ;)

Görüsmek üzere ;)

görüşmemek üzere, ayrıca fmyi azaltta biraz gerçek hayata dön emi bende tavsiye sana ;)

bende Almanyadayım. Eğer önümüzdeki ilk transfer yada son transfer forvet olmaz ise adresini ver burdan gelip seni bulucam ?

Tamam ;)

Gelecek Transfer forvet diyorum ;) Inanin bana ;)

Isim netlesirse yazacam, suan bir kac isim var listede.

Görüsmek üzere ;)

Türkçeyi bile doğru düzgün yazamıyorsun. Galatasaray'a oyuncu önericen. :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Türkçeyi bile doğru düzgün yazamıyorsun. Galatasaray'a oyuncu önericen. :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Yahu ben mi öneriyorum ya ? Biz sirket halinde öneriyoruz, beraber calisiyoruz, türkcem iyi degil, dogru ama önermek icin türkce mecbur mu?

Size ilerde bir büyük kapak getircem ;)

sorma ya ben de buldum bir tane çakma nistelrooy ama tutturdu f5'e satın beni diye, haldun abi akıllı adamdır almaz beni diyor. ancak azizeye kaktırırsınız beni diyor

Geri
Üst Alt