Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Yahu ben mi öneriyorum ya ? Biz sirket halinde öneriyoruz, beraber calisiyoruz, türkcem iyi degil, dogru ama önermek icin türkce mecbur mu?

Size ilerde bir büyük kapak getircem ;)

ben anladım seni canın sıkıldı o yüzden böyle yapıyorsun ama bak çok güzel cm ve fm forumları var sor bana özelden yollayayım oralarda takıl böyle scout hesabı, hatta shortlist yap paylaş filan tamam mı?

ama burası Galatasaray taraftar forumu bunu anla ve dahada uzatmadan yavaştan dışarı alalım seni saçmalamaya devam edeceksen!!!!

Elinde Rijkaard ve Neeskens gibi iki futbol bilgini olacak. Ama o kadar garibanız ki nasıl bir futbolcu alacağımızı bilmiyoruz, sağdan soldan yardım istiyoruz. Rijkaard ve Neeskens mı? Onlar bostan korkuluğu.

Bir de yeme atlamayın arkadaşlar. Galatasaray gibi bir takım ağzını tutmayacak adamlarla ve şirketlerle uğraşır mı? Başka işi mi yok? :)

Elinde Rijkaard ve Neeskens gibi iki futbol bilgini olacak. Ama o kadar garibanız ki nasıl bir futbolcu alacağımızı bilmiyoruz, sağdan soldan yardım istiyoruz. Rijkaard ve Neeskens mı? Onlar bostan korkuluğu.

:f68.gif::f68.gif::f68.gif:

Yahu ben mi öneriyorum ya ? Biz sirket halinde öneriyoruz, beraber calisiyoruz, türkcem iyi degil, dogru ama önermek icin türkce mecbur mu?

Kimi öneriyosunuz Galatasaray'a. :D Bu arada bende iyi FM oynarım şirkete beni de alırmısınız ? :2aloh1: :2aloh1:

V yerine w yazmakla Almanya'da yaşamanın ne alakası var?

Bir de yeme atlamayın arkadaşlar. Galatasaray gibi bir takım ağzını tutmayacak adamlarla ve şirketlerle uğraşır mı? Başka işi mi yok? :)

Hadi Galatasaray'ın scout ekibiyiz dese neyse.Ama şirket ne ya?Menajerlerle,şirketlerle sadace Beşiktaş topçu alır.Oyuncuda bir sezon sonra tazminatını.:D

Benim de bir şirketim var, futbolla alakası yok ama olsun. Bende GALATASARAY a forvet olarak kendimi öneriyorum. 30 yasıma geldim, küçükken mahallede okulda, büyüyüncede halı sahada mac yaptım. Baskada oynamıslıgım yoktur. Haldun beye iletilir , beni alın forvete. Para istemem, bonservisim yok, takılırım öyle kendimce :D

Sirket --> GRASS IS GREEN

Bunlarlar beraber calisiyoruz.

V yerine w yazmakla Almanya'da yaşamanın ne alakası var?

O eleman zaten Türkçe düşmanı olduğu gibi bir de Galatasaray'lı değil ve sahtekar.

Bu ucuz zerzevatları kaale almayın. Yapılacak defans transferini Haldun Üstünel - Frank Rijkaard ve Neeskens üçlüsü dışında kimse bilmiyor.

Benim de bir şirketim var, futbolla alakası yok ama olsun. Bende GALATASARAY a forvet olarak kendimi öneriyorum. 30 yasıma geldim, küçükken mahallede okulda, büyüyüncede halı sahada mac yaptım. Baskada oynamıslıgım yoktur. Haldun beye iletilir , beni alın forvete. Para istemem, bonservisim yok, takılırım öyle kendimce :D

Abi sen Halun Üstünel'le 15 dakika görüş,yarım saat sonra floryada çaycılığa başlarsın.:D

Hadi Galatasaray'ın scout ekibiyiz dese neyse.Ama şirket ne ya?Menajerlerle,şirketlerle sadace Beşiktaş topçu alır.Oyuncuda bir sezon sonra tazminatını.:D

Yaşın gerçekten 14 mü bilmiyorum ama şunu söylemek isterim. Yazdığın bir çok şeyi takip etmiş biriyimdir. Yaşına göre, Galatasaray'a, futbola, mantıklı durumlara yaklaşımını çok yerinde ve yaşına göre oldukça olgun buluyorum. Bu forum öyle kişiler de gördü ki senden 10-15 yaş büyük insanlar bile senin yorumları yaparkenki olgunluğuna erişemiyorlar. Umarım futbol gerçeklerini hesaba katarak yaptığın yorumlarından, görüşlerinden ve bakış açından sapmazsın.

Geri
Üst Alt