Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Bence Sabri ile çok uğraşılıyor. Benimle o kadar uğraşılsaydı, 25 bin kişinin bana kıl olduğunu, her hareketimde uğuldadığını bilseydim topa vurmaya bile korkardım. Adamı yıllardır tam olarak oynayamayacağı bölgeye tıkan biziz. Sağ bek oyuncusu değil Sabri. Sağ bek oynayamıyor, bu bir futbol gerçeği ve bu anlamda onda kusur bulamayız. Hamit Altıntop ile arka arkaya dizildiğinde rakip savunmayı neden darmadağın ettiklerini konuşmak lazım bence. :)

Renktaş sabri sağbek değil ama adam orda durmuyorki yeri olmasa bile orda durur insan hoca seni orda oynatıyor sonuçta baroş u bile oraya koysan daha iyi iş yapar orda durur en azından varlığı olur :)

Emmanuel Eboué (d. 4 Haziran 1983) Arsenal takımının profesyonel futbolcusudur. Fildişi Sahili vatandaşıdır. 2005'den beri Arsenal'de forma giymektedir. Sağ defans oyuncusudur ancak sağ kanatta da oynayabilir.2009-2010 yılında Galatasaray forması giyecektir.Galatasaray'dan yıllık 2.75 milyon euro alacaktır.Galatasaray Eboue'yle 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Wikipedia'da her oyuncuya el atmışlar. :D

bence sabri stoperde denenmeli :D

Emmanuel Eboué (d. 4 Haziran 1983) Arsenal takımının profesyonel futbolcusudur. Fildişi Sahili vatandaşıdır. 2005'den beri Arsenal'de forma giymektedir. Sağ defans oyuncusudur ancak sağ kanatta da oynayabilir.2009-2010 yılında Galatasaray forması giyecektir.Galatasaray'dan yıllık 2.75 milyon euro alacaktır.Galatasaray Eboue'yle 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Wikipedia'da her oyuncuya el atmışlar. :D

Hocam sorma. Aziz Yıldırım'ın teklifi olayı varken bi baktım Arda'nın takımı Fenerbahçe yazıyor. Kendi elimle düzelttim, "Galatasaray'dan başka takımda forma giymem" sözünü kalın hale getirdim :) Sonra ne oldu bilmiyorum :D

İlk mesajlarım arkadaşlar herkese merhaba.Konu hakkında düşüncelerim çoğu arkadaşla uyuşuyor galiba.Bir adet hızlı ve kesici bir stoper alınması şart.Diğer arkadaşlarımın düşüncelerinide(sağ bek) göz önünde bulundurursak bizim için en ideal isim Neill Olur.Neillin isminin 3 aydan beri gündemde olduğunu düşünürsek alınmayacağı garanti.Ama genede defansın heryerinde oynuyabilecek bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.(DR/L/C)

Çok amaçlı isveç futbolcusu

ben yatar uyumam lazım belli pilim bitti İyi geceler

Suan listede:

Jozy Altidore ve Hoffenheimdan Wellington.

Bye !

Sağ beke falan gerek yok,arkadaşlar.Uğur var(ki eski formunu tutarsa çok değerli bir oyuncu olur),Sabri var,genç olarak Serkan Kurtuluş var.Bir tane daha alırsak bir mevkiye 4 alternatif olacak.

Defansta Emre(36 yaşında),Emre Güngör(sakatlık problemi malum),Gökhan Zan(onunda geçmişinde sakatlık problemi var fazlaca),Servet Çetin var.Semih'i saymıyorum(sakatlığının 5 ay falan süreceği söyleniyordu)

Alacağımız sağ bek,stoper oynayabilecek oyuncunun;sağ bekte ofansif olarak katkısı çok sınırlı olur,görüşündeyim,hiç gerek yok.İhtiyacımızın nereye olduğu görülüyor.Hem ayağına hakim,hem Servet ile uyumlu olacak kaliteli,sağlam bir stoper alırsak;çok daha üst bir konuma taşıyacağız kadro kalitemizi...

Yine mi su menajer bozuntusu cikti sen kimsin ya,GSCIMBOM YONETICI SI GORUN BU ADAMI YARESMEN SEY YAPIYOR /

Stoperde 2 kişi oynar. Oynayabilecek 4 stoperimiz var. (Servet-G.Zan-E.Güngör-E.Aşık)

Sağ bekte 1 kişi oynar. Oynayabilecek 3 sağ bekimiz var. (Sabri-Uğur-Serkan)

Bana göre alınacaksa stopere oyuncu alınmalıdır.

haldun üstünelle kız istmeye gitsek adriana limayı bile alırızz =))

Renktaş,Haldun Üstünel kendi ağzıyla söyledi. Rijkaard ile görüşüp bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi. Bize en yararlı oyuncuyu getireceğinden şüphem yok. Bu yüzden rahatım;)

:D öyle desene beni gece gece heycanlandirma kalbim var :D

neyse dedim acaba bi bildigin var midir ;) yinede sagol !

Belki bu gece tekrar bi bomba patlar nerden bilecegiz , ben daha 30 dk. buralardayim ne olur ne olmaz :asd:

Transferin isimi ! Mehmet Aurelio...

Şaka :D

Tranfser yapılırsa kesinlikle stoper olmayacak.Rijkaard stoperde ne emre aşık'ın nede emre güngör'ün üzerinde durdu.Hazırlık maçlarından itibaren sürekli servet-zan ile oyuyor...Ben eminim buna.Emre güngör ufaktan sakatlığı olmasa bile bu ikiliyi görecektik.Olası transfer büyük ihtimalle ya sağbek yada alternatif bir forvet olacak gibi duruyor...

Geri
Üst Alt