Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Olması gereken şu

Yedek santrafor

Sağbek-Stoper

Sezer-Ufuk

Aurelio

Volkan-Mehmet-Özgürcan-Aykut-Yaser-Necati-Nonda Bonseris

Aydın-Kiralık

Olmazsa başarısız mı oluruz Hayır ama olursa ...

scoutgs den haber var mı?tiyo verdiler mi? :D:D:D

Tunç o yazdıklarınla beraber toplam transfer sayımız 10 oluyor. Bir takıma 10 tane transfer yapmak fayda mı getirir zarar mı bilmiyorum. İnter yapıyor bu kadar transferi her sene. Ayrıca Haldun Üstünel 1 transfer yapabiliriz dedi. Belki onu bile yapmayacaklar.

Aynen bende katılıyorum.

Neredeyse 1 yıldır hemen her gün forumdayım. Ancak, bazen okumak daha keyifli.

Zira, tam ben kendi görüşümü yazmayı düşünürken benden hızlı davranan genç renkdaşlarımız aynı paralelde yorumda bulununca benim yazmama da hacet kalmıyor.

Ülkemizde sözde spor yazarı olan (ki bunlar sadece ve sadece futbol ile ilgili yazılar yazarlar ama onu da beceremezler, zira hiçbir derinlikleri yoktur) çok sayıda futbol fukarası varken, sizleri okumak büyük bir keyif. ;)

Neredeyse 1 yıldır hemen her gün forumdayım. Ancak, bazen okumak daha keyifli.

Zira, tam ben kendi görüşümü yazmayı düşünürken benden hızlı davranan genç renkdaşlarımız aynı paralelde yorumda bulununca benim yazmama da hacet kalmıyor.

Ülkemizde sözde spor yazarı olan (ki bunlar sadece ve sadece futbol ile ilgili yazılar yazarlar ama onu da beceremezler, zira hiçbir derinlikleri yoktur) çok sayıda futbol fukarası varken, sizleri okumak büyük bir keyif. ;)

"Neredeyse 1 yıldır hemen her gün forumdayım" derken forumu sürekli okuduğumu ifade etmek istedim. Yanlış anlaşılmasın. Zaten bu mesaj sayımdan da anlaşılacaktır.

Halil abi,sen bizim oldukça büyüğümüzsün,biz gençliğimizin vermiş olduğu tezcanlılıkla yanlış değerlendirmeler yapabiliriz,bizim yanlışımızda devreye girmen iyi olur. :D

Sağ bek oynayabilen stoper alırsak olay biter işte.Forvet bi türlü idare eder.Baros'un başına bişey gelmesin yeter ki. :)

şu mantığı bi türlü anlamamışımdır..

sağbek oynayabilen stoper..

bize sağbekmi lazım stoper mi ? eğer ikisi de lazımsa adamı ortadan ikiye bölüp iki mevkide de mi oynatacaz ?

kaldı ki iki mevki farklı özellikler ister futbolcudan..

sağbek dediğin daha bi dribbling pas orta vs ister, stoper tam bir markajcı ve kesici olmalı..

ikisinde de oynayabilen adamlar Önder Turacı ya da NEill gibi oluyo işte, ne taş gibi defanslardır ne de sağdan yarıp orta açabilirler..

tek eksik defans kaldı ama emre güngör oynarsa ne olur bilemem.Bu arada Haldun Üstünel tek eksik şampiyonlar ligi kupası dedi onu da kazanmak için önümüzdeki seneler daha büyük transferler yapacağız sözü beni daha çok etkiledi :d

Stoper değil bek alınır sağ bek .

Sag bek Ugur iste niye sag bek ariyosunuz bariz stoper lazimken anlamak guc.

Halil abi,sen bizim oldukça büyüğümüzsün,biz gençliğimizin vermiş olduğu tezcanlılıkla yanlış değerlendirmeler yapabiliriz,bizim yanlışımızda devreye girmen iyi olur. :D

Nezaketin için çok teşekkür ederim.

Ama, cidden çok iyisiniz. Neredeyse kusursuz yorumlar yapıyorsunuz.

Sizler uçmup gitmişsiniz asıl bizim sizleri yakalamamız zor. ;)

Şu durumda takımda öncelikle düşünülmesi gereken defans bence.Kendi kalitemizden kat kat küçük takımlardan bile gol yiyebiliyoruz ve gollerin hepsi defansif hatalardan sezon başıdır konsantrasyon eksikliğidir diye geçiştireyim diyorum ama hayır geçen sezon da aynı tarz goller yiyorduk.Yaptığımız transferlere bakarsak savunma yönü olan 2 futbolcu aldık biri büyük ihtimalle yedek M.Sarp diğeri de hepimizin tanıdığı G.zan.

Diyeceğim şu ki sağ dan yardırıp orta açan bir sağ bek tabii ki isteriz ama öncelikle sağ bekin görevi savunmadır.Hakan B. örneği bindirmeleriyle ve ortalarıyla göze batmıyor Hakan ama asli görevi olan sol kanadın savunmasını iyi yapıyor.

Takımımızın hücum hattı rüya gibi oldu herkes böyle bi beşli ister ama işte defans diyorum başka da bişi demiyorum umarım yanılırım yoksa bu kadar iyi kadro varken kolay gol yemek ve bu yüzden mağlubiyetler almak çok acı gelecek...

şu mantığı bi türlü anlamamışımdır..

sağbek oynayabilen stoper..

bize sağbekmi lazım stoper mi ? eğer ikisi de lazımsa adamı ortadan ikiye bölüp iki mevkide de mi oynatacaz ?

kaldı ki iki mevki farklı özellikler ister futbolcudan..

sağbek dediğin daha bi dribbling pas orta vs ister, stoper tam bir markajcı ve kesici olmalı..

ikisinde de oynayabilen adamlar Önder Turacı ya da NEill gibi oluyo işte, ne taş gibi defanslardır ne de sağdan yarıp orta açabilirler..

ramos? :p

sağ bek oynayabilen stoperden kasıt çok yönlü defans oyuncusu olmalı.

rijkaard birden çok mevkide oynayabilen oyuncuları sever, yapılan iki yabancı oyuncu trasnferi de bu yöndeydi zaten.

denilenden kasıt çok yönlülük olmalıdır diye düşünüyorum.

Rijkaard birden çok mevkide oynayabilen oyuncuları sever, yapılan iki yabancı oyuncu trasnferi de bu yöndeydi zaten.

Denilenden kasıt [ı]çok yönlülük[/ı] olmalıdır diye düşünüyorum.

:005:

rijkaard birden çok mevkide oynayabilen oyuncuları sever, yapılan iki yabancı oyuncu trasnferi de bu yöndeydi zaten.

denilenden kasıt çok yönlülük olmalıdır diye düşünüyorum.

çok yönlülük ?

mevi orta saha olursa çok yönlü olması iyidir yararlıdır sol kanata sağa forvet arkasına koyarsın Elano gibi, ama stoper oynayan adam dribbling yapmasada orta açamasada olur hiç sorun olmaz yeterki mevkisinde sağlam dursun..

Rijkaardın sağbek oynayan stoper istediğini hiç zannetmiyorum ya sağbek istiyodur ya da stoper..İstiyosa tabi..

Ramos at gibi bir sağbektir..

Ama stoperde aynı kalitede oynayamıyor..

Keza Puyol..Sağbekde öyle Ramos gibi yırtıcı değil kesinlkle..

Aslında bende transferin defansa olacağını düşünenlerdenim.

Fakat herşeye rağmen Rıjkaard'ın defanstan memnun olduğunu düşünüyorum. Bu düşünce de bana yeni transferin forvet olacağını düşündürüyor.

Yani düşüncelerim başka düşünceleri doğuruyor diyebiliriz. :D:D (çok mu saçmaladım ya)

Neyse bence forvete genç yabancı bir oyuncu alınacak. Bunun haricinde de Ufuk-Sezer ikilisinden alınabilinen alınacak.

çok yönlülük ?

mevi orta saha olursa çok yönlü olması iyidir yararlıdır sol kanata sağa forvet arkasına koyarsın Elano gibi, ama stoper oynayan adam dribbling yapmasada orta açamasada olur hiç sorun olmaz yeterki mevkisinde sağlam dursun..

Rijkaardın sağbek oynayan stoper istediğini hiç zannetmiyorum ya sağbek istiyodur ya da stoper..İstiyosa tabi..

Ramos at gibi bir sağbektir..

Ama stoperde aynı kalitede oynayamıyor..

Keza Puyol..Sağbekde öyle Ramos gibi yırtıcı değil kesinlkle..

alınacak oyuncu her iki mevkide de %100 ile oynayacak diye bir kaide yok.

ama coloccini gibi, mensah gibi gerektiği zaman kaydırılabilecek oyuncular takım için her zaman avantajdır.

bir oyuncunun asıl mevkisi vardır ve bunun yanında gerektiği zaman oynayabileceği başka mevkileri de olur.

dediğin gibi rijkaard ya sağ bek ya da stoper isteyecektir. alınacak oyuncunun asıl mevkisi de buna göre olacaktır.

örnek olarak sağ bek istese tercihi neill, stoper istese mensah olacağı gibi, sadece örnek teşkil etmesi açısından.

Geri
Üst Alt