Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

ramos? :p

sağ bek oynayabilen stoperden kasıt çok yönlü defans oyuncusu olmalı.

rijkaard birden çok mevkide oynayabilen oyuncuları sever, yapılan iki yabancı oyuncu trasnferi de bu yöndeydi zaten.

denilenden kasıt çok yönlülük olmalıdır diye düşünüyorum.

Puyol :D

alınacak oyuncu her iki mevkide de %100 ile oynayacak diye bir kaide yok.

ama coloccini gibi, mensah gibi gerektiği zaman kaydırılabilecek oyuncular takım için her zaman avantajdır.

bir oyuncunun asıl mevkisi vardır ve bunun yanında gerektiği zaman oynayabileceği başka mevkileri de olur.

dediğin gibi rijkaard ya sağ bek ya da stoper isteyecektir. alınacak oyuncunun asıl mevkisi de buna göre olacaktır.

örnek olarak sağ bek istese tercihi neill, stoper istese mensah olacağı gibi, sadece örnek teşkil etmesi açısından.

boşver ya bırak sağbek oynamasın ama Servet gibi olsun :D

Onuoha defansa brunoda forvete tamamdır işte 5 sene takviyesiz gider bu takım en az 8 kupa kazanır:063:

Bakın. Her futbolcu her mevkide oynayabilir. Kötü oynar ama genede oynar. Ama teknik direktörler tarafından belirlenen asıl mevkisi ve yeteneklerine göre kaydırılabileceği bölgeler vardır...

Örneğin Elano, hem sağ bek, hem ön libero, hem forvet arkası, hem sağ kanat oynayabiliyor. Elano, futbola sağ bek olarak başlamış, sonra sırasıyla sağ açıkta, sonrada orta sahaya geçmiş.

Emre Güngör bir stoper. Ama kendisi sağ bekte oynayabiliyor.

Çok yönlülük demek hem stoper hem forvet oynamak demek değildir zaten.

Sergia Ramos, bugün çoğu kanat oyuncusundan daha iyi dribling yapıyor ama teknik direktörlerce onun mevkisi sağ bek veya sol bek.

Hepimiz futbol oynadık. -ki ben 5 sene boyunca GS'nin minikler takımında oynadım. Önce stoper, sonra sağ bek, sonra ne alakaysa sol açık oldum. :) Sağ da oynamak, sol da oynamak pek bir şey değiştirmez. Yani inanın bana, Uğur Uçar denense sol bekte de oynar.

Size şunu söyleyeyim, Serdar Eylik'i biliyorum, tanıyorum. Zamanında birlikte maçlar yapmıştık. Ve kendisi bir zamanlar bek olarak oynuyordu. Sonradan sol - sağ açık olarak oynamaya başladı. :)

Cim Bom transfere doymuyor!

Galatasaray, Brezilyalı yıldız Elano'nun transferiyle orta sahada oyun kurucu mevkiindeki açığını kapatırken; yöneticilerin teknik direktör Rijkaard ile yaptıkları görüşmede bir transfer daha yapılması için karar aldıkları belirtildi.

Hollandalı teknik adamın savunmanın sağı için aynı zamanda stoper mevkiinde de oynayabilecek bir transfer daha istediği ve "Çok yönlü bir savunma oyuncusuyla kadromuzu güçlendirebilirsek bu bizim için çok iyi olur. Sezon boyunca çok maçımız olacak ve bu tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

Yöneticilerin teknik direktör Rijkaard'ın da isteği üzerine daha önceden gündemlerine aldıkları isimlerle masaya oturma kararı aldıkları ancak bu transferi aceleye getirmeyecekleri ifade edildi. Yönetimin kapsamlı bir çalışma sonunda Rijkaard'ın istediği özelliklerde bir savunma oyuncusu almak için çaba sarfedeceği, bu transferin ay sonunu bulabileceği vurgulandı.

Bu arada Galatasaray'da sakatlığı süren Mehmet Topal'ın perşembe günü oynanancak Maccabi Netanya maçında da forma giyemeyeceği, ligdeki Gaziantepspor karşılaşmasına da yetişmesinin zor olduğu ifade edildi.

Kaynak : Lig Tv

mehmet topalı'nki de ne sakatlıkmış, tobol rövanşına yetişecek dediler adam tüm hazırlık kampını kaçırdı! :(

Alınacak oyuncu forvet olacaksa yıldız bir oyuncu beklememek gerekir..Belki genç ve gelecek vaadeden bir oyuncu olabilir..Sonuçta Baros'un yedeği olacak genelde..

Stoper alınacağını da düşünmüyorum..Elimizdeki 4 stoper de milli takım oyuncusu..Her maç 2 milli oyuncu yedek kalacak..Bu sayıyı 3'e çıkarmazlar kanımca...

Sağ beke Uğur eski günlerine dönebilirse transfere pek de gerek yok gibi..Her ne kadar Sabri çok adam kaçırsa da yedek kalmasını istediğim bir oyuncu değil..Nedense seviyorum keratayı ;)

Ortasahaya ise kesinlikle başka transfer şart değil..

Yine de transferin en olası olduğu mevkii forvet bence....

Bu takima cok yonlu bir savunma oyuncusu alinacak ki bu sart. Birde Nonda'yi gonderip yerine genc forvet alinsin. Birde Elano tarzinda yedek bir oyuncu alinirsa iyi olur (Sezer gibi) ...

Yasin, Emre Asik kadro'ya alinmaz merak etme. Bunlari dert etmemek gerek, Rijkaard takviye istiyosa mutlaka bir bildigi vardir ama tipik stoper oyuncusu alinmaz, cok yonlu savunma oyuncusu alinir. Yani yok su yedek kalir yok bu yedek kalir, takmayin kafaniza. Rahat olun yahu ...

Bu takima bence iyi bir stoper ve Barosun yedegi olabilecek bir forvet lazim bence. Bunlarida aldik mi kadromuz 3 kulvarda yarismamiz icin yeterli olacaktir herhalde. Bu arada demin Psv - Vvv ( 3-3 ) macina baktim ve Hondanin bu seviyede futbol oynayabilecegi kanagitna vardim. Cok guzel oynadi ( bir asist ve bir gol ). Bize yedek olarak bile gelse sevinmemde degil aslinda.

Baros'un yedeği olabilecek forvet şart ! Baros sakatlanırsa ? Hiç yoktan 2-3 maç snra kart cezalısı oluyor önemli maça denk gelirse ne olacak ?

Atletico Madrid geçen sezonun sonlarına doğru Seitaridis'i serbest bırakmıştı. Onu kadroya dahil etsek çok hoş olur, bildiğim kadarıyla hala serbest oyuncu.

Sezer ile Ufuk da kadroya katıldı mı sakatlık oldu, sıkıntı çekeriz tarzı açıklamaları uzunca bir süre duymayız gibime geliyor.:rolleyes:

bu mevkii sag bek degildir

keisnlikle stoperdir arkadaslar

Forvette sıkıntı yok alternatifte sıkıntısı var. İlk transfer savunmaya olmalı.

Bana da bu mevki stopermiş gibi geliyor ve Haldun abinin imza törenindeki o halleri falan sağlam bir adamla anlaşma yoluna girmiş olabileceğimizin izlenimini veriyor

Dün bu konuyu uzun uzun düşündüm.Bana göre forvet alacağız ve Nonda gidecek.

Dün bu konuyu uzun uzun düşündüm.Bana göre forvet alacağız ve Nonda gidecek.

renktaş bende ilk başta defans dememe rağmen artık böyle olacağını düşünüyorum ama eğer defans çok çok bocalarsa devre arasında bir transfer olabileceğinede ihtimal veriyorum...

Geri
Üst Alt