Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !
Bak Hayri Kardeş, ne demek istediğim açık. Böyle ifadeler kullanman hoş değil.
Fikirlerime katılmayabilirsin ama ifade ederken üslubuna dikkat etmelisin.
Daha nezaketli cümle kurmak çok mu zor.
Linderoth tabi ki sakatlık nedeniyle katkı veremedi, bunu herhalde ben de biliyorum, ancak, bizim kulübümüz de "Düşkünler Yurdu" değil, sağlık masrafları karşılanıp, sözleşmesi feshedilerek gönderilebilirdi.
İyiniyetli bir oyuncu olsa idi, en azından sözleşme ücretinde indirime gidilmesini talep edebilirdi. Sakın bana elin yabancısı neden böyle bir şey istesin deme, karakterli olmak başka milliyet başka.
Yaşın sanırım genç, ileri yaşlarda üslubun ne kadar önemli olduğunu eminim anlayacaksın.
Dilerim bu davranışı tekrarlamazsın.
Belki de hata bende. neredeyse 42 yaşına gelmişsin, belli bir mevkin/makamın ve saygınlığın var. Ne işin var forum da morum da.
Uzun süredir takip ettiğimden, artık ben de katılayım dedim. Reknkdaşlarımla birarada olayım dedim. Ama sayende pişman oldum.
Bu düşüncelerim tabi ki sadece sana özgü.
Şu ana kadar bu olay haricinde herhangi sıkıntı da yaşamadım, ancak hevesim kırıldı.
Şimdi, kiminiz bana amma da ajite etmişsin (abartmışşsın) diyebilir, belki de öyledir. Fakat, bu benim hayat tarzım, prensibim.
Şu ana dek yaklaşık 70 adet mesaj yazdım, bir tanesinde dahi karşı tarafı kırabilecek, üzecek bir kelime kullanmadım. Kullandığım şüphesine kapıldığımda da anında (küçük, büyük demeden) özür diledim.
Neyse çok uzattım. Bundan böyle sadece okuyucu olacağımı belirtir, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.