Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Hep Galatasaray yönetiminden birseyler bekledik.

Simdide site yönetiminden Halil abimize rica edip foruma geri getirmelerini bekliyoruz.

Durumla ilgeleneceğiz arkadaşlar.

renktaşlar noldu transfer olayı varmı diye girdim tartışma filan mı yaşandı yoksa??

Ya biraz transfer konussak,iyi olur,HALIL abi yi bilmem ama cok seviliyomus,ya su fossa daki oyuncuyu cozen var mi ,insallah dogrudur yoksa vallah,millet basar kufuru!

Ya biraz transfer konussak,iyi olur,HALIL abi yi bilmem ama cok seviliyomus,ya su fossa daki oyuncuyu cozen var mi ,insallah dogrudur yoksa vallah,millet basar kufuru!

Transferden felan önemli şeyler var hayatta en başta da insanlık gelir .Transferi her zaman konuşuruz.

nerde yaziyor transfer haberi?

link verebilirmisin renkdas

Halil bey bu sevgiye karşılık verecek ve kendisini önemsediğimize ikna olacaktır.

Beni kırmayacağına inanıyorum. (Görkem ağzına sağlık; önce insanlık...;))

(.) Dedirtcek söz yazdın.Tebrik ederim Görkem kardeşim. ;)

Hayatı basit sanan arkadaşlarımız var neyse ben yatıyorum şimdi yatmam gerekiyor yarın erken kalkıcam yoksa daha fazla konuşurdum da ...Hadi hayırlı akşamlar burda var bazı hayat dersi verecek arkadaşlar biride sen siz devam edin:D:D

Geri
Üst Alt