Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

kadromuzda büyük ihtimalle böyle olur:

GALATASARAY AS TAKIM

-------------------Leo Franco---------------------

Sabri-----(transfer)Gökhan------Servet--------Hakan B.

-----------Elano------M.Topal--------Arda

Keita------------------Baros------------------Kewell

YEDEK TAKIM

Orkun, Uğur, Emre Aşık, Emre Güngör, Alpaslan, Barış, M.Sarp, Ayhan,linderoth, Aydın, Nonda, Yaser

colloccini gelirse saçımı onun gibi yapacağım ama renk farkı olacak:) on numara olur cuk diye oturur kadroya bizide kimse tutamaz buldozer gibi ezeriz rakipleri.bekliyorum 007 den bu transferi sinyalleri yolladı kendisi.

-----------------FranCo---------------------

Ugur------Stoper ?-----Servet-------Hakan

---------Aurelio-------------Topal----------

------------------Elano-------------------

----Keita---------------------Arda-----

----------------Baros----------------

Bir stoper alindimi bu takim cok saglam olur

hucumuda savunmasida süper olur

Çok zorlu maçlar olmadığı sürece ortada Topal-Arda-Elano üçlüsü olacaktır diye düşünüyorum, Rijkaard Arda için o mevkide ısrarlı ve ne yapabileceklerini de gösterdi. İki defansif ortayla çıktğımız zamanda Topalın yanında ya Sarp ya da Ayhan olacaktır, Aurelio kesemez onları.

colloccini gelirse saçımı onun gibi yapacağım ama renk farkı olacak:) on numara olur cuk diye oturur kadroya bizide kimse tutamaz buldozer gibi ezeriz rakipleri.bekliyorum 007 den bu transferi sinyalleri yolladı kendisi.

Coloccini manyak olur vallah :)

Marco'yu hiç istemiyordum.

O gelirse başka orta saha almayız diye düşünüyordum.Artık gelse de farketmez.

Tobias durumu düzelmediyse alınsın..

Alternatif artar.

eğer transfer yapılcaksa en çok istediğin 2 isim

stoper:Coloccini

forvet:Yannick Kamanan

sağ bek alınmalı,alınsın artık stoper oynayabilen sağ bek müthiş olur durdurulamaz bu takım

yerden göğe kadar haklı kasabın teki gerçi son haftalarda bayağı iyi perpormans sergilemişti ama transfer sezonu başlıyor diye heralde:)

aslında lugano'yu futbolcu olarak beğenirim ve fenerbahçe'nin çok büyük kan kaybetiiğini de düşünüyorum gidişiyle.

galatasaray oyuncularına karşı yaptıklarını da kişisel olarak değil tamamen kendi yapısından ve çirkef bir oyucnu olmasından kaynaklandığını da düşünüyorum. eğer lugano galatasaray'a gelse eminim galatasaray-fenerbahçe derbisinde aynı şeyleri fenerbahçe'ye de yapar.

ama öncelikle şu bilinmeli ki lugano ne kadar bonservissiz gibi görünse de figer onun için 8 milyon euro bonservis talep ediyor.

4 yıl için 4 milyon euro'dan toplam 16 milyon euro hikayelerinin aslı astarı aslında şöyle;

figer bu 16 milyon'un 8 milyonunu peşin olarak kendisine istiyor, bir nevi bonservis ücreti.

geriye kalan 8 milyon ise yıllık 2 milyon euro'dan lugano'ya kalıyor işte.

bu durumun aynısı nobre'nin sözleşme uzatmasında da görüldü.

figer lugano'yu kendi kulübüne kayıt ettirmiş bile, bonservis değeri altında o 8 milyonu cebe indirmek peşinde.

yani aslında lugano trasnferi bedava gibi görünse de belki de birçk oyuncudan daha maliyetli bir transfer.

camia kabul eder etmez geçtim, önce bunları da bir göz önüne alın derim. ;)

Haldün Üstünel işini bilir ya sağ bek yada genç bir forvet düşünüyordur:D

Newcastle Colocciniyi 13 Miolliona gecen sene aldil Ingilterede cok kötü bir sezon gecirdi ve talibi o yüzden fazla yokmus transfer olabilir aslinda

Nonda gidecekse forvet alırız yoksa defans diye düşünüyorum.

Rafinha alınsa daha ne isteriz be :D

lyon mensah ve piquionne'i gözden çıkarmış sanırsam.

kallström dedikoluraın çıktığı bu günlerde belki bu ikisinde biri gelebilir.

Aurelio çift yönlü isteriz dediniz Haldun abi gitti Elanoyu aldı hala vazgeçiremedi sizi şu Aurelio sevdasından anlamadım gitti yav bu nasıl yaman çelişki böyle:D

1: Topal Avrupaya gitmek istiyor. Bu sene olmazsa seneye yüzde 80% gider.

UEFA da oynatilmiyor olmasi ve Marconun ayin 6. de buyuk ihtimalle cezasi kalkicak olmasi Topal bu sene gidebilir sinyalleri veriyor. Sevilla, Valencia ve P. Ligde teklifler varmis.

2: Marocuyu tek ön libero olarak oynattiginiz zaman Topaldan daha iyi oldugunu düsünenler var, bu yüzden de kadroda görmek istiyorlar.

Ofansa olan katkisi Topaldan daha cok Marconun, yani oyunu Topaldan daha iyi cift yönlü oyniyor. Ayrica Marco oyun sIkIstigi zaman golü arayan ve bayada gol atan biri. Yalniz cok agir bir sakatlig gecerdi ve ayrica yaslandi, bu yüzden pek istemiyorum onu kadroda görmek.

Ben Topali ilk 11 de dusuniyorum. Rijkaard ve Neskeens ile kendini daha iyi ve daha cabuk gelistiricegine inaniyorum, bu yüzden de Topalin bu sene Avrupaya gitmesi onun icin daha erken ve hic de iyi bir secim olmaz diyorum.

walla aurelioya şimdiye kadar karşı olmama rağmen elanodan sonra eğer imkan varsa ve bize çok tuzluya patlamazsa vede linderotla yollarımızı ayırırsak olabilir diyorum artık.

Ayrıca aykutla ve mehmet güvenle yollarımızı ayırıp sezer ile ufuk alınırsada faydalı olur(aydının kiralanmasından yanayım bu transferde ben)

Bunun yanında nonda gidip yerinede güzel bi yedek gelirse ki bunun genç ve kar edebileceğimiz biri olmasında yanayım. birde bunları üstüne haldun abinin belirttiği transfer stoper ama uğurun yokluğunda bizi sabriye mahkum etmeyecek sağ bek özellikli bir oyuncuda olursa;

tadından yenmez bir

seneye gerçekten avrupa kupaları için çok iddalı bir konuma geliriz kesin olarak bu iki

önümüzdeki 2-3 yıl içinde gerçek anlamda bir transfere ihtiyacımız olmaz bu üç

bu sefer tüm angutlar taksimde soyunma eylemi yaparlar buda dört :D:D

Bence Fabricio Coloccini gelecek ve transferi kapatacağız.

............................Leonardo Noeren Franco..............................

Sabri..........Fabricio Coloccini........Servet Çetin...........Hakan Balta

...................................Mehmet Topal.....................................

..................Elano....................................Arda........................

Keita............................................................................Kewell

.....................................Milan Baros.......................................

VAR MI DAHA ÖTESİ ezikler !

............................Leonardo Noeren Franco..............................

...................................Mehmet Topal.....................................

..................Elano....................................Arda........................

Keita............................................................................Kewell

.....................................Milan Baros.......................................

Bu kadroya Sabri gitmemiş. :D

inşallah böyle olur:005::f50:

birde baroş'a alternatif yannick kamanan alınırsa süper olur

Slm Beyler, suan biz forvet almayi düsünüyoruz,bonservis bedeli 4-5 milyon avro civarinda olcak.

Geri
Üst Alt