Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Öncelikle Selamünaleküm renkdaşlar foruma yeni katıldım....

Böyle kaynak vermeden oyuncu ismi söyleniyor mu bilmiyorum ama Galatasarayımıza Van Buyten geliyor beyler almanyadan bir arkadaşım söyledi istihbaratı sağlam olmasa söylemezdi 1 hafta içinde belli olur... gelirse de çok isabetli olur

Aleykümselam kardeş. Hoşgeldin. Umarım espirime alınmamışsındır.

aleykum selam hosgeldın..

2 uzun boylu defans çekmeyelım diyoruz sen iyicene bi sırık getiriyosun..

Boşver aldırma ya.. Sallayan sallıyor işte.. Van Gaal göndereceği adamları gönderdi zaten.. Şu anda adamın 2 bankosu var defansta onlar da : Demichelis(İsmini tam yazamamış olabilirim:o) ve Van Buyten.. Kapının önüne konacak olsa çoktan Lucio gibi koyarlardı ama koymadılar yani imkansız bir transfer ama sallıyorlar işte maksat muhabbet olsun :) Gelmesini de istemem ayrıca.. Dediğin gibi 2 sırık gitmez stoperde.. Boşuna mı Coloccini'yi falan isteiyoruz ;)

Benim de pek aklim almiyor stoper isini.Gerekli mi? Onu tartisabiliriz. Belki de gerekiyordur gercekten ama bu kadar stoper kadroda bulunuyorken bir stoperin daha gelmesi gercekten lüks olur...

Kadroya baktigimizda akla gelmeyecek futbolcularin takimdan ayrilmasi gerekicek öyle bisey olursa.

Servet,Gökhan,Emre Asik,Emre Güngör hatta gerektiginde Hakan Balta ve Mehmet Topal var o mevki icin.

Digelim ki transfer gerceklesti. O zaman saydigimiz isimlerin en az ikisinin takimdan gönderilmesi gerekecek.Cünkü birakin yedek oturmayi, bu oyunculardan bir kaci kadroya giremeyecek o zaman.Böyle biseyin de yarar getirecegini düsünmüyorum.Aynisi öbür mevkiler icin de gecerli aslinda.Defansif orta saha aldigimizda Baris,Ayhan,Mustafa Sarp,Linderoth,Mehmet Topal gibi oyuncularin birkaci kadroya giremeyecek.Dolayisiyla gönderilmeleri gerekiyor.

Forvet transferi icin de Nonda´nin gönderilmesi gerekiyor.

Saydigimiz isimlerin hepsi kendini kanitlamis futbolcular bizim icin.Hatalari da olsa Baris Özbek gibi mesela.Kadroya girmesi imkansiz gibi bisey transfer olursa.Ciddi bir operasyonu beraberinde getiriyor yeni transfer

Böyle diyorsunda su ana kadar aklımda kalan ilginç bir istatistiği senle paylasmak isityorum.Yaklasık 12-13 senedir Türk Futbolunu çok yakından takip ederim,ne zaman Avrup kupalarında basarılı bir takımımız olsa,stoperlerinden biri kesin yabancı,oyunu okuyabilen yanında ki oyun bilgisi olmayan Türk'ü idare edebilecek kalite de biri olduğunda oluyor.

Misal

Galatasaray 97-2001 (Popescu-Bülent)

Besiktas 2002-2004 (Zago-Ronaldo),ve hatta 2 yabancı ama sonuçta Ronaldo pek oyun kuran bir stoper değildi.

Fenerbahçe 2007-2008 (Lugano-Edu)

Galatasaray 2008-2009 Meira-Servet her ne kadar Meira çok faydalı olmasa da bize,Avrupa kupasında onun oynadığı grup maçlarında sadece 1 gol yemisiz.Onun satılmasından sonra ilk turda Hamburg'a resmen stopersizlikten elendik.

Kısaca hem sağ bek hem de stoper oynayabilen joker bir oyuncu transfer etmezsek ligde mücadele ederek ilk 2 garanti,ama Avrupa da basarılı olma ihtimalimiz,ileri 4 lüde oynayan Arda-Keita(Kewell)-Elano-Baros dörtlüsünün en az 3 elamanının maksimumunu vermesine bağlı.Ki bunlardan ikisi kesinlikle Baros-Arda ikilisi olması lazım.

Yedek oturacak biri gelmesi gelirsede 4-5 milyon €'ya gelmesin,Eboue kilidi çözer bir de Türk forvet alabilirsek ah Mevlüt'ü alabilseydik varya kupalara ambargoyu koyardık!

Boşver aldırma ya.. Sallayan sallıyor işte.. Van Gaal göndereceği adamları gönderdi zaten.. Şu anda adamın 2 bankosu var defansta onlar da : Demichelis(İsmini tam yazamamış olabilirim:o) ve Van Buyten.. Kapının önüne konacak olsa çoktan Lucio gibi koyarlardı ama koymadılar yani imkansız bir transfer ama sallıyorlar işte maksat muhabbet olsun :) Gelmesini de istemem ayrıca.. Dediğin gibi 2 sırık gitmez stoperde.. Boşuna mı Coloccini'yi falan isteiyoruz ;)

münihin bu yılki bankoları breno ve demichelis milan maçını izlemişsindir umarım;)

Valla bu alıntı işini tam beceremiyorum, tecrübesizliğime verin. :confused:

Ben sadece "2 sırık gitmez stoperde.. Boşuna mı Coloccini'yi falan istiyoruz" kısmını alıntı yapacaktım ama beceremedim. Yorumun bu kısmına % 100 katılıyorum.

Mevlut cok siradan bir forvet bence. Hic begenmiyorum kendisini

takım içerisinde mi, transferle mi, nasıl halledilir bilmiyorum ama defansla hücum oyuncuları arasında kalite olarak uçurum var.

ya takviye olacak oraya ya da rijkaard bunu takım ve sistem içerisinde kendisi halledecek.

münihin bu yılki bankoları breno ve demichelis milan maçını izlemişsindir umarım;)

Heye tamam sen haklısın Van Buyten geliyor hadi bayram yapalım bunu mu istiyorsun?? Van Buyten'i alacaklarsa yazık o kadar yapılan transfere.. Gökhan Zan'ı koy daha iyi en azından bonservis falan vermedik yani.. Van Buyten kadar gereksiz ötesi bir transfer olamaz arkadaşım bırak bu duyumculuk olaylarını.. Doğruysa da kıyamet kopar zaten sen merak etme.. Yönetim bence intihar etmek istemez..

Sağ beke Eboue iyi gider gelirmi dersiniz?

Öncelikle Selamünaleküm renkdaşlar foruma yeni katıldım....

Böyle kaynak vermeden oyuncu ismi söyleniyor mu bilmiyorum ama Galatasarayımıza Van Buyten geliyor beyler almanyadan bir arkadaşım söyledi istihbaratı sağlam olmasa söylemezdi 1 hafta içinde belli olur... gelirse de çok isabetli olur

Arkadasinin kaynagi nedir bende almanyadanim böyle bisey duymadim ve bayern bu sene Lucioyu satti van buyteni satacagini sanetmiyorum

Heye tamam sen haklısın Van Buyten geliyor hadi bayram yapalım bunu mu istiyorsun?? Van Buyten'i alacaklarsa yazık o kadar yapılan transfere.. Gökhan Zan'ı koy daha iyi en azından bonservis falan vermedik yani.. Van Buyten kadar gereksiz ötesi bir transfer olamaz arkadaşım bırak bu duyumculuk olaylarını.. Doğruysa da kıyamet kopar zaten sen merak etme.. Yönetim bence intihar etmek istemez..

valla sen beğenirsin beğenmessin o beni ilgilendirmez van buyten ile zanı da karşılaştırdın ya söyleyecek söz bulamıyorum gelirse de kıyamet falan kopmaz taraftar bağrına basar olur biter...;)

Ya Takim halinde savunma yapilinca fazla s!k!nt! cekmeyiz ama yinede her bolgeyi saglam'a almak lazim.

valla sen beğenirsin beğenmessin o beni ilgilendirmez van buyten ile zanı da karşılaştırdın ya söyleyecek söz bulamıyorum gelirse de kıyamet falan kopmaz taraftar bağrına basar olur biter...;)

Karşılaştırmadım zaten karşılaştırılamaz.. Fakat ikisi de uzun boylu olduğundan bence gereksiz bir transfer olur dedim ki bunu geçen sene Meira'yla yaşadık.. Servet uzun bir stoperle oynayamıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum.. Bkz : Meira, Luciano.. Anlatabildim mi?? Bu yüzden millet Zan'la Servet oynayamaz diyor.. Bu yüzden kesici kısa boylu ve oyun kurabilen bir stoper istiyor herkes.. Emre Güngör bunu rahatlıkla yapar ama onun da sakatlık problemi var işte.. Ondan dolayı herkes Coloccini'yi ya da onun tarzında bir stoper istiyor.. Anladın mı şimdi??

Bu arada Eboue dediniz de yok artık Lebron James diyesim geldi :D Vallaha intihar eder antu'dakiler :D

Geri
Üst Alt