Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Karşılaştırmadım zaten karşılaştırılamaz.. Fakat ikisi de uzun boylu olduğundan bence gereksiz bir transfer olur dedim ki bunu geçen sene Meira'yla yaşadık.. Servet uzun bir stoperle oynayamıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum.. Bkz : Meira, Luciano.. Anlatabildim mi?? Bu yüzden millet Zan'la Servet oynayamaz diyor.. Bu yüzden kesici kısa boylu ve oyun kurabilen bir stoper istiyor herkes.. Emre Güngör bunu rahatlıkla yapar ama onun da sakatlık problemi var işte.. Ondan dolayı herkes Coloccini'yi ya da onun tarzında bir stoper istiyor.. Anladın mı şimdi??

Tamam sensin:2aloh1:

haberin ne kadar doğru olduğu belli değil ama yönetim bizi öyle yıldız oyunclara alıştırdıki vanbuyteni beğenmez olduk.

Tamam sensin:2aloh1:

Aklınca işte eğleniyorsun.. Çocuk işte.. :rolleyes:

Van Buyten geliyormuş beyler azcık ilgi gösterin arkadaşa olmuyor böyle :rolleyes:

Gözünü seveyim alıntılama artık.. Gece gece hiç uğraşamam boş boş yorumlarınla.. Tamam haklısın duyum almışsın teşekkür ediyoruz paylaştığın için tamam ??

Elano'yu almışız Eboue kimdir :)

İmkansız falan değildir.Ama Arsenal sözleşmesini uzattı diye biliyorum.Bugün Emirates cup da oynuyadı.

olay van buyten'i beğenmemek değil; aradığımız oyuncu olmaması. :)

Tamam arkadaşım boşver ya beğenmiyoruz deyip geçelim..

Hani bir söz vardır ya ne kadar iyi anlatırsan anlat, anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır diye.. Demek ki anlamıyorlar.. Hiç uğraşamayacağım onlarla gece gece.. Sağol desteklediğin için ..

Aklınca işte eğleniyorsun.. Çocuk işte.. :rolleyes:

Van Buyten geliyormuş beyler azcık ilgi gösterin arkadaşa olmuyor böyle :rolleyes:

Gözünü seveyim alıntılama artık.. Gece gece hiç uğraşamam boş boş yorumlarınla.. Tamam haklısın duyum almışsın teşekkür ediyoruz paylaştığın için tamam ??

ilgi isteyen sensin koçum kabahat bende sana cevap veriyorum ister kabul et ister etme van buyten gelecek...

Van Buyten'in Servet'ten daha iyi olduğu bir yönünü gösteremez kimse.

Sağ bek sıkıntımız bilindik bir durum, Nonda'nın istikrarsızlığı da. Bu iki bölgeden birine transfer yapılmasını bekliyorum. Aylardır konuşulduğu için bayatladı biraz ama Lucas Neill iyi bir transfer olur. Forvet hattına da genç bir Arjantinli alınmasını tercih ederim, ama Carrusca gibi fiyasko çıkmaması için iyi seçilmesi gerek. Linderoth ve Nonda muhtemelen seneyi +2 kontenjanında geçirecekleri için ilk 11'de direkt oynayacak bir adam alınması tercihim, bu yüzden Lucas Neill ideal gibi gözüküyor.

Arkanıza yaslanın,Sigaranızı ve yanınıza içeceğinizi (çay,bira vb.) alın.. Sadece izleyin.. Rahat olun. Haldun baba işini bilir..

Servet'in kalması çok iyi oldu,Gökhan Zan piyangodan geldi ama bir stoper daha alırsak 6 stoper olacak ve bir sağ beki olmayacak takımın,ben Gökhan Zan ile Servet'e güveniyorum ve kesinlikle bir sağ bek gerekli diyorum.!

Stoper transferi bende beklemiyorum o bölgede şişme olacak çünkü Semih ide sayarsak 5 stoper var ayrıyetten ters bi durumda Hakan balta bile stoper oynar onun için sağ bek ilk tercih olacaktır.

Van Buyten'in Servet'ten daha iyi olduğu bir yönünü gösteremez kimse.

Sağ bek sıkıntımız bilindik bir durum, Nonda'nın istikrarsızlığı da. Bu iki bölgeden birine transfer yapılmasını bekliyorum. Aylardır konuşulduğu için bayatladı biraz ama Lucas Neill iyi bir transfer olur. Forvet hattına da genç bir Arjantinli alınmasını tercih ederim, ama Carrusca gibi fiyasko çıkmaması için iyi seçilmesi gerek. Linderoth ve Nonda muhtemelen seneyi +2 kontenjanında geçirecekleri için ilk 11'de direkt oynayacak bir adam alınması tercihim, bu yüzden Lucas Neill ideal gibi gözüküyor.

aynen renkdaş servet ve van buyten aynı ayar ama zandan iyi olduğu kesin....

bir de sanki transferi ben yapıyormuşum gibi van buyteni ne yapacaz falan diyor bazı arkadaşlar bu istihbarattır beğenirsiniz veya beğenmezsiniz...

Ben Gökhan'ın hala ilk 11de oynamasına şaşırıyorum.Rijkaard oynatıyorsa bir bildiği vardır diyorum ama Rijkaard belliki tanımıyor Gökhan'ı şimdi kolay maçlarda iyi gözüküyor ama yarın birgün büyük maçlarda yapacağı hatalarla bu takıma puan veya puanlar kaybettirebilir.Daha yeni bjk maçlarında en çok güldüğüm bjk derbisinde onun oynaması için dua ettiğim bjk maçlarında Baros'un Gökhan'a çimleri yedirttiği hala gözümün önünde.Ayrıca Emre Güngör'ün hala Gökhan'ı kesememeside ayrı bir konu.Bu takıma kesinlikle stoper lazım.

mahmut arkadaşım bugüne kadar girmemişsin üye olmamışsın da bu mutlu haberi vermek için mi üye oldun kanıtlayamadığın bir duyumu vermek için ben de yeni üye oldum 1-2 gün önce ama forumu uzun zamandır takip ediyordum ve birçok foruma üyeyim her foruma gelirler böyle genelde 10dan fazla değildir mesaj sayıları

amacın farklıysa bura doğru yer değil

mahmut arkadaşım bugüne kadar girmemişsin üye olmamışsın da bu mutlu haberi vermek için mi üye oldun kanıtlayamadığın bir duyumu vermek için ben de yeni üye oldum 1-2 gün önce ama forumu uzun zamandır takip ediyordum ve birçok foruma üyeyim her foruma gelirler böyle genelde 10dan fazla değildir mesaj sayıları

amacın farklıysa bura doğru yer değil

nereden biliyorsun takip etmediğimi?...

Geri
Üst Alt