Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Bana göre transfer bitti dedi.

Başkanımız "Transfer Bitti" dedikçe, Haldun Bey bombayı patlatıyor.

Sayın Başkan, bu sözleri ile, üzerinde çalışılan transfer ya da transferlerin tamamlandığını ifade etmek istiyor herhalde. :)

Demek ki, Haldun Bey çok yakında yeni bir transfer bombasını patlatacak.

Necati'nin takası kabul edeceğini düşünmüyorum. 2 sezondur hiç bir takası kabul etmiyor; sorun çıkartıyor.
Peki Necatinin neden alacagını ödedik..

Ben söylim..Necatinin tek kozu kontrat fesh etmesi idi..Şimdi parasını yatırdık eli kolu baglandı..Yani takas olarakda gitmek zorunda..Yoksa bütün sene yatar..Yönetim akıllı davrandı..

Yoksa durup dururken neden para yatıralım..

Marconun tahkim işi ne oldu haber yok.

Bir ara Beck ismini ortaya atmıştı Kanal 24 keşke o adamı alsak...

yazık ya şu necati gibi bir futbolcuya bu yapılmamalı.tank gibi nonda yı göndermiyolar.şu nondanın ne artısı var ya.sadece siyah olması.necati hem hızlı,hem çalım atabilen,hem bitiriciliği iyi.ya tam barosun yedeği.varmı ötesi.kimi alcaz bu saatten sonra.huntellarımı.hayret ya.bu adamı yedeğe çek sesi çıkmaz.şu adnan sezgine güzel bir laf söylerim ama ban yerim süresiz

Necatinin gönderilme sebebi futbolu değil karakter ve davranış bozuklukları olsa gerek.

Hala necatinin bu takıma katkı saglayacagına inanıyormusunuz..Necati takasda gidecek büyük ihtimal..Takımda kalması için parası ödenmedi..Eli kolu baglansın diye ödendi..Muhtemelen manisa necatiyi istiyordu..Sadece o pürüz çıkardı yönetimde böyle birsey yaptı büyük ihtimal..

Lütfen necati konusuna dönmesin burası..Facebook fan açın orda konusalım;)

Futbolda geriye bakan her zaman kaybeder. :) Ümit Karan'ın da böyle videoları vardır. :)

nondaya bakcağımıza geriye bakarız daha iyi.ümit karanlada necatiyi karşılaştırma sakın.ümitin tek bildiğim özelliği bitiriciliğidir.necatinin hızı,ara koşuları,asistleri çok iyiydi.keşke geri dönse.ulan adnan sezgin git şu takımdan

Hala necatinin bu takıma katkı saglayacagına inanıyormusunuz..Necati takasda gidecek büyük ihtimal..Takımda kalması için parası ödenmedi..Eli kolu baglansın diye ödendi..Muhtemelen manisa necatiyi istiyordu..Sadece o pürüz çıkardı yönetimde böyle birsey yaptı büyük ihtimal..

ya allah aşkına.sana şunu soruyom.objektif ol.nondamı necatimi.veya bu saatten sonra gelcek adam necatiden kalitelimi olur söyle bana.sonra böyle önyargolı konuşun okeyto

nondaya bakcağımıza geriye bakarız daha iyi.ümit karanlada necatiyi karşılaştırma sakın.ümitin tek bildiğim özelliği bitiriciliğidir.necatinin hızı,ara koşuları,asistleri çok iyiydi.keşke geri dönse.ulan adnan sezgin git şu takımdan

Bildiğim kadarıyla Necati'nin Haldun Üstünel ile sorunları vardı onu mu gönderelim şimdi ? :o

sende elin nondası için fan aç.yabancı hayranları.nondanın işe yarayan şeyleride var doğru

ya allah aşkına.sana şunu soruyom.objektif ol.nondamı necatimi.veya bu saatten sonra gelcek adam necatiden kalitelimi olur söyle bana.sonra böyle önyargolı konuşun okeyto

Necati geçen sene İspanya 2.Liginde 20 maçta 1 gol atabilmiş ondan medet mi umuyorsunuz ?

Nonda eminim bu haliyle Necati'den daha iyidir. O Necati'nin tek derdi bu kulüpten para koparmak zaten ödemişiz parasını takasta kullanalım bir işe yarar.

Bildiğim kadarıyla Necati'nin Haldun Üstünel ile sorunları vardı onu mu gönderelim şimdi ? :o

adnan sezginle sorunu vardı.oda 10 numara yüzünden.yani lincoln maybaşı yüzünden.allah onu bildiği gibi yapsın.gittim geçen sene parçalı formaya yazdırdım ismini.şimdi silemiyom.lanet olsun sana lincoln.

bu takimda necati oynayacagina lugano veya tuncayin oynamasi beni daha mutlu eder.

cok pis ve medyada ismi cok gecen bir oyuncu.

bas bas bagirdi canli yayinda dava acacagim kulube diye.

utanmaz

Nonda tabiki...Necati olayı 1 yıl önce kapandı..Şimdi bunu neden konusuyoruz..

Gelen forvet tabiki nonda'dan iyi olacak..Yoksa neden forvet alıyoruz..Haldun Üstüneli tanımamışsınız..Bu konu burda mümkünse kapansın..Öyle tvlere çıkıp takıma sallayacaklar..Paramı vermiyorlar..Tff'ye basvurdum diyecek...Sonra gelecek baş tacımız olacak öylemi.Afferim yönetime parasını ödediler..Şimdide istediklerini yaptıracaklar..Senmisin sagda solda laf yapan;)...Sıkıysa şimdi takasda gitmesin..İspanya 2.liginde çok iyi güreş yapmış...Lütfen asıl konuya dönelim !!

Evet sorduk forum genelinde %99.9 Nonda cevabi cikti bir siz degisiksiniz tebrikler. :o

Geri
Üst Alt