Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Canerle ilgi vermene gerek yok. 10 dakika izlemedim haklısın. Daha fazla izledim ;)

Kewell dayanıksızsa ikinci yarı çıkar oyundan. Bu takımın bel kemiğidir Kewell.

Ayrıca, Caner orta saha oyuncusudur. Yani Ayhan - Sarp - Arda - Elano dörtlüsünün mevkiisindedir şu anda kendileri. Dolayısıyla bunlardan da hiçbirini keseceğini zannetmiyorum.

Sizi dinliyorum Mr. Manager... :rolleyes:

Bence biraz daha dikkatli izlemen gerekiyo

Caner bahsettiğin bölgede değil sol koridorun her tarafında kütür kütür oynuyo

Caner'in bonservis maliyeti yok kendisine ise transferi ile gidicek Volkan Yamandan çok çok daha fazla bi para ödeniceğini sanmıyorum

Canerden iyi bir bek olamayacağını iddia eden herkes 2005-2006 sezonunda Mansiada oynanan Manisaspor - Fenerbahçe maçını hatırlasın o maçta Manisanın backleri sağda Arda solda Caner'di

Ben bu transferi bile Frank Rijkaard'ın istediğinden çok eminim

Arsene Wenger gibi senede 5-6 yıldız yaratan yarattığı yıldızları transfer etmeden önce kasetten değil 30 40 kere izleten ve izleyen üst düzey bi hoca bu oyuncunun Arsenale transferini istemişse forum sayfalarında ahkam kesmek son derece anlamsız.

Ayrıca uzun vadede faydası olucaksa Arda'yı da Kewell'i Aydın'ı da kesmesinin hiç bi sakıncası yok

Tabi Rijkaard'ın sisteminde orta sahanın solu, aslında forvetin solu oluyor. Balta'yı o yüzden garpisemiş olabilir arkadaşlar.

Şu an ki sistemimizde sol iç oynayabilir, Arda gibi, Ayhan gibi. Fakat sol açık için uygun değil.

Ön libero oynar ona lafım yokta ortasahanın solunda sırıtır bence

Bize gelmeden orta sahanın solunda da oynuyordu. Hatta ben o zamanlar Volkan Yaman fena değildi orta sahada oynar diye düşünmüştüm. Ama sürekli sol bek oynadı bizde. 4-3-3 oynarken tabi sırıtır sol kanatta.

Alparslan erdem in 2,3 model üstü başarılı olacaktır

Frank in oturtmaya calistigi sistemde takima en fazla katkiyi yapacak.

Hocamizin daha rahat hareket etmesini, taslarin rahat yer degistirmesini sagliyacak 1 numarali oyuncudur

su anda takim icin transferi konusulan futbolcular arasinda, ondan daha kritik olani yok.

sebebine gelirse onuda kendimce transfer gerceklesirse yazarim.

Frank in oturtmaya calistigi sistemde takima en fazla katkiyi yapacak Hocamizin daha rahat hareket etmesini taslarin rahat yer degistirmesini sagliyacak 1 numarali oyuncudur ama 1 numarali

su anda takim icin transferi konusulan futbolcular arasinda ondan daha kritik olani yok sebebine gelirse

onuda kendimce transfer gerceklesirse yazarim.

Renkdaş, biraz virgül kullansan çok daha kolay anlaşılır yazıların. 2 kere okudum, pek anlam veremedim. :)

dev-yilan.jpg

Yılan hikayesine döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt