Egemen Atiyar
Yeni Üye
- 17 Ocak 2009
- 2
- 0
- 1.271
Cevap: # Caner Erkin
Bence biraz daha dikkatli izlemen gerekiyo
Caner bahsettiğin bölgede değil sol koridorun her tarafında kütür kütür oynuyo
Caner'in bonservis maliyeti yok kendisine ise transferi ile gidicek Volkan Yamandan çok çok daha fazla bi para ödeniceğini sanmıyorum
Canerden iyi bir bek olamayacağını iddia eden herkes 2005-2006 sezonunda Mansiada oynanan Manisaspor - Fenerbahçe maçını hatırlasın o maçta Manisanın backleri sağda Arda solda Caner'di
Ben bu transferi bile Frank Rijkaard'ın istediğinden çok eminim
Arsene Wenger gibi senede 5-6 yıldız yaratan yarattığı yıldızları transfer etmeden önce kasetten değil 30 40 kere izleten ve izleyen üst düzey bi hoca bu oyuncunun Arsenale transferini istemişse forum sayfalarında ahkam kesmek son derece anlamsız.
Ayrıca uzun vadede faydası olucaksa Arda'yı da Kewell'i Aydın'ı da kesmesinin hiç bi sakıncası yok
Canerle ilgi vermene gerek yok. 10 dakika izlemedim haklısın. Daha fazla izledim
Kewell dayanıksızsa ikinci yarı çıkar oyundan. Bu takımın bel kemiğidir Kewell.
Ayrıca, Caner orta saha oyuncusudur. Yani Ayhan - Sarp - Arda - Elano dörtlüsünün mevkiisindedir şu anda kendileri. Dolayısıyla bunlardan da hiçbirini keseceğini zannetmiyorum.
Sizi dinliyorum Mr. Manager...![]()
Bence biraz daha dikkatli izlemen gerekiyo
Caner bahsettiğin bölgede değil sol koridorun her tarafında kütür kütür oynuyo
Caner'in bonservis maliyeti yok kendisine ise transferi ile gidicek Volkan Yamandan çok çok daha fazla bi para ödeniceğini sanmıyorum
Canerden iyi bir bek olamayacağını iddia eden herkes 2005-2006 sezonunda Mansiada oynanan Manisaspor - Fenerbahçe maçını hatırlasın o maçta Manisanın backleri sağda Arda solda Caner'di
Ben bu transferi bile Frank Rijkaard'ın istediğinden çok eminim
Arsene Wenger gibi senede 5-6 yıldız yaratan yarattığı yıldızları transfer etmeden önce kasetten değil 30 40 kere izleten ve izleyen üst düzey bi hoca bu oyuncunun Arsenale transferini istemişse forum sayfalarında ahkam kesmek son derece anlamsız.
Ayrıca uzun vadede faydası olucaksa Arda'yı da Kewell'i Aydın'ı da kesmesinin hiç bi sakıncası yok