Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Şu anda 4-3-3 sisteminde Kewell'ın bile yedek kalması gündemdeyken ve takımda üç senedir adam gibi oynayabilen ender oyunculardan biri olan Hakan'ın mevkiisi olan sol koridorda görev yapan 20 yaşındaki genç bir futbolcunun direkt olarak A takıma girme ihtimali; beinm gözümde ülkemizin IMF'ye olan borçlarını yarına kadar 0'layabilme ihtimalinden daha azdır.

Görüşünü nedenleriyle birlikte açıklayabilir misin?

Kewell dayanıklı değil yedek kalmasının sebebi bu..Aydın sağda kewell ın alternatifi olur.Solu caner ve kewell kullanır kewellın zayıf kondisyonu var 45-60 dakika verimli olabiliyor..

Caner wengerin takip ettiği oyuncuydu 18 yaşında abdullah avcı dönemindeki u-17 nin en dikkat çeken oyuncularındandı..Arsenalden daha fazla para verdi diye cska'ya gitti..

4 mn dolar hangi türk oyuncuya vermiş bir avrupa takımı bu yaşta?

Özelliklerine gelirsek kesinlikle bek değil tam bir sol açık..Hızlı diribling yapabilen uğur boralın daha tekniğini düşünün..

Şl liginde cska psv maçındada oynamıştı son derece etkiliydi..

Caneri 10 dakika izlediğini sanmıyorum senin..

Kewell dayanıklı değil yedek kalmasının sebebi bu..Aydın sağda kewell ın alternatifi olur.Solu caner ve kewell kullanır kewellın zayıf kondisyonu var 45-60 dakika verimli olabiliyor..

Caner wengerin takip ettiği oyuncuydu 18 yaşında abdullah avcı dönemindeki u-17 nin en dikkat çeken oyuncularındandı..Arsenalden daha fazla para verdi diye cska'ya gitti..

4 mn dolar hangi türk oyuncuya vermiş bir avrupa takımı bu yaşta?

Özelliklerine gelirsek kesinlikle bek değil tam bir sol açık..Hızlı diribling yapabilen uğur boralın daha tekniğini düşünün..

Şl liginde cska psv maçındada oynamıştı son derece etkiliydi..

Caneri 10 dakika izlediğini sanmıyorum senin..

Canerle ilgi vermene gerek yok. 10 dakika izlemedim haklısın. Daha fazla izledim ;)

Kewell dayanıksızsa ikinci yarı çıkar oyundan. Bu takımın bel kemiğidir Kewell.

Ayrıca, Caner orta saha oyuncusudur. Yani Ayhan - Sarp - Arda - Elano dörtlüsünün mevkiisindedir şu anda kendileri. Dolayısıyla bunlardan da hiçbirini keseceğini zannetmiyorum.

Sizi dinliyorum Mr. Manager... :rolleyes:

Canerle ilgi vermene gerek yok. 10 dakika izlemedim haklısın. Daha fazla izledim ;)

Kewell dayanıksızsa ikinci yarı çıkar oyundan. Bu takımın bel kemiğidir Kewell.

Ayrıca, Caner orta saha oyuncusudur. Yani Ayhan - Sarp - Arda - Elano dörtlüsünün mevkiisindedir şu anda kendileri. Dolayısıyla bunlardan da hiçbirini keseceğini zannetmiyorum.

Sizi dinliyorum Mr. Manager... :rolleyes:

Rijkaard oyunun kaderini değiştirecek oyuncu olarak görüyor kewellı bi nevi b planı..

Caner orta saha oyuncusu felan değil bariz kanat oyuncusudur..Hızlıdır iyi orta keser..Rijkaard onu ortada kullanmaz..

konuyla pek alakalı değil ama malik fathi nerelerde yaw:D onu bulup getirsek:S

Caner transferinde geri sayım

Galatasaray, CSKA Moskovalı Caner Erkin transferinde sona yaklaşıyor. Zico'nun takımda düşünmediği sol kanat oyuncusu Caner için taraflar kiralık konusunda anlaştılar.

d8r9gktm.widec.jpg

Galatasaray'ın kadrosuna dahil etmek istediği Caner’in transferinde son viraja girildi.

CSKA Moskova kulübünde forma giyen Caner’in transferi için Galatasaraylı ve Moskovalı yöneticiler bir araya geldiler ve bu transfer için taraflar birbirlerine son teklifi sundular.

Teknik direktör Zico ile problemi olan ve yönetiminde gözden çıkarmayı düşündüğü Caner’in de yakın çevresine “Galatasaray’dan gelen bu teklifi değerlendirip yeniden ülkemde forma giymek istiyorum. Burada kaldığım sürece geçmişte yaşanan bazı problemler nedeniyle forma giyme şansım yok” dediği öğrenildi.

KAYNAK : Ntvspor / Murat DEVECİ

Caner Erkin tamamdır arkadaşlar ufak detaylar kaldı onun transferinde. Kiralık olarak gelecek ve satın alma opsiyonu 3.5 milyon euro olarak biliyorum. Yazımı zaten kopyalamışsınız burada Caner Erkin hakkında teknik yorum yapmıyorum. Ben Sercan transferini bekliyorum Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta peşinde.

Hayırlı olsun bakalım hala resmi açıklama gelmedi ama bittiğine inanıyorum.

işalah gelir ya.. H.Balta bu sene inanılmaz ağır ve formsuz.. hem ona rakip çıkarsa kendini daha çabuk forma sokar.

Hakan Balta ve Caner Erkin'in ortak özellikleri var yani ikiside yönlü oyuncular. Hakan Balta defansın solunda, ortasında, orta sahanın solunda ve ortasında oynayabiliyor. Caner Erkin'de aynı şekilde defansın solunda, orta sahanın solunda {hücumcu kanat görüntüsüyle} ve ortasında oynayabiliyor. Hakan Balta piyasası olan bir futbolcu olmaya başladı ve 26 yaşına gelecek Avrupa'ya transferi gelecek sezon gerçekleşebilir. Arkasını şimdiden Caner Erkin'le doldurmak çok önemli.

burak kardesimiz elano transferini de 1gün önceden yazmisti !

demekki oldu bu is hayirli olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt