Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'de Sona Doğru!

solaçık ada solbek farketmez hangisinde oynuyorsa iyi oyuncu solaçık oynasada farketmez serdcan transferi olursa aydın kiralık gidecek diyorlar kewel ın yedeği olur hakan a bişey olursa koy solbek e hertürlü iş yapar

Caner'in asıl mevkisi solbek değil:mad: gerekince solbek oynayabiliyor(Ümit ve A Milli takımda oynadı çünkü solbek üretemiyoruz) ama sol açık oyuncusu,defansı pek iyi sayılmaz.

Evet Caner' in asıl mevkisi futbol terimiyle tarif etmek gerekirse hücuma dönük sol kanat oyuncusu.Fakat dediğim gibi sol kanadın tamamını etkili kullanabiliyor.Pozisyon bilgisi ve hızı da solbek gibi oynayabilmesini de sağlıyor.Alpaslan da yetenekli bir çocuk fakat Caner çok farklı bunu açık ve net birşekilde söyleyebilirim.Tam aradığımız adam.:rolleyes:

Barca'lı Dani Alves neyse Turk Caner'de o. Tek fark; bu iksini milletin farklı gozluklerle izlemesi.

Başka bi Galatasaray forumdan alıntıdır

Arkadaşlar şimdi SportMax'te haber geçti. Caner transferi hafta sonuna kadar bitiyormuş. Çok önemli mesafe alınmış bu transferde. Ayrıca Caner ve C.Moskova da bu transfere sıcak bakıyorlamış. Hafta sonuna kadar hazırlıklı olun Caner'e

Arkadaşlar şimdi SportMax'te haber geçti. Caner transferi hafta sonuna kadar bitiyormuş. Çok önemli mesafe alınmış bu transferde. Ayrıca Caner ve C.Moskova da bu transfere sıcak bakıyorlamış. Hafta sonuna kadar hazırlıklı olun Caner'e

Evet aynı haber Lig Tv nin sitedinde de mevcut.

Haberlerde geçtiyse yattı bu transfer.Şimdiye kadar medyada adı geçen kaç oyuncu aldık ?

haha 20 tane sallıyolar bi tane tutuyo aslında 20 de az 200 tane :D

itibar etmeyin arkadaşlar :D

Caner mutlaka alınmalı şu an ona çok ihtiyacımız var h.baltanın alternatifi yok! volkan yaman bonservisiyle alparslanda kiralık gönderilsin...

Galatasaray'ın transferdeki son hedefi olan CSKA Moskovalı Caner Erkin için görüşmelerini sürdürdüğü, transferin hafta sonuna kadar bitmesinin beklendiği öğrenildi.

Vestel Manisaspor'da yıldızı parlayan, 2 yıl önce de CSKA Moskova'ya transfer olan 21yaşındaki Caner'in de Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı, kulüpler arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

Ligtv

Caner mutlaka alınmalı şu an ona çok ihtiyacımız var h.baltanın alternatifi yok! volkan yaman bonservisiyle alparslanda kiralık gönderilsin...

Caner'in "sol bek" olarak kaç maçını seyrettiniz sormak istiyorum. İzlediyseniz nasıldı bir anlatırmısınız? Merakımdan soruyorum "alınmalı" dediğinize göre kati bir hüküm sahibi olmalısınız.

Caner'in "sol bek" olarak kaç maçını seyrettiniz sormak istiyorum. İzlediyseniz nasıldı bir anlatırmısınız? Merakımdan soruyorum "alınmalı" dediğinize göre kati bir hüküm sahibi olmalısınız.

En son geçenlerde türk milli takımında solbek olarak görev yaptı çokda başarılıydı.ayrıca gelirse volkan yamandan çok daha iyi bir alternatif olucağı kesin! hatta şöyle söyliyim hakan baltayı bile kesebilir! 4-3-3 de beklerin ofansif olması gerekiyor canerde çok uygun bir isim ayrıca henüz 20 yaşında rijkaard faktörünüde düşünürsek kendini dahada geliştirebilir...benim hayalim bu sistemde sağbekte uğur solbektede caneri görmek!

En son geçenlerde türk milli takımında solbek olarak görev yaptı çokda başarılıydı.

Ben Caner'i son zamanlarda hiç izlemedim hele sol bek olarak hiç fakat iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Peki örnek olarak verdiğiniz maçın dışında kendisini sol bek olarak izlemişliğiniz varmı? Bir maçlık performans rakibin gücüne ve oyun sistemine göre çok yanıltıcı olabilir. Sonuçta 4 milyon dolardan bahsediliyor.

canerle anlaşmışız klüple para konusunda anlaşmaya çalışıyormuşuz haberlerde dediler

Akçay'dan çıkmadır Caner :cool: Olivecity diye bi alışveriş merkezi var oradaki sinema bölümünün işletmesini de yapıyor. Tavla atıyor orada arada bir görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt