Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'de Sona Doğru!

Yönetim en iyisini alacaktır.. :)

Ama birini alacaklarını biliyorum,ayrıca bu vasat bir oyuncu olmayacaktır.

GS bunca kaliteli transfer üzerine dandik oyuncu almaz bence.. :D

CSKA'da kadro dışı zaten Caner.Onunla anlaşmak kolay,CSKA ile anlaşalım biz. :D

Ruslar akıllı çocukladır ikna eder onları Haldun!

Ben Caner'i son zamanlarda hiç izlemedim hele sol bek olarak hiç fakat iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Peki örnek olarak verdiğiniz maçın dışında kendisini sol bek olarak izlemişliğiniz varmı? Bir maçlık performans rakibin gücüne ve oyun sistemine göre çok yanıltıcı olabilir. Sonuçta 4 milyon dolardan bahsediliyor.

türkiyede genel olarak bir solbek sıkıntısı var o mevkiye türk oyuncu bulmak zor bu yüzden caner mantıklı genç olmasıda artısı yani gelişime açık! ayrıca takımında zico tarafından kadro dışı bırakıldı bu yüzden transferi zor olmaz ve bence 4 milyon falanda vermeyiz en fazla 3 olur oda vadeyle;)

Harika bir transfer olur.Çok yetenekli bir oyuncu Caner,böylece Volkan Yaman'a da kalmamış oluruz.

İnşallah olur.. Hakan Balta'ya müthiş bir alternatif..

Transferin hızlı takımı Galatasaray, şimdi de gözünü CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin’e dikti!.. Manisaspor’dan 2007 yılında Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner için sarı kırmızılı kulübün nabız yokladığı öğrenildi!..

Genç oyuncunun durumuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR’ye konuşan Caner’in menajeri Batur Altıparmak, “Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak şu an için net bir şey yok. Galatasaray’ın bir ilgisi var ama ‘haydi şu transferi bitirelim’ diye bir tavırları şu anda söz konusu değil” dedi.

Kulübü CSKA Moskova’nın Caner’i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını da açıklayan Altıparmak, “CSKA Moskova Yönetimi, “Caner’i zaten 3 milyon Euro’ya aldık, bonservis bedeli olarak 4,5-5 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle satmayız’ diyor. Zaten şu anda da Caner satış listesine konulmuş değil. Yani satmak gibi bir niyetleri yok. Sadece G.Saray’ın bir girişimi var” ifadelerini kullandı.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Arthur Zico ile Caner Erkin arasındaki krize de değinen Batur Altıparmak, genç oyuncunun oyundan alınırken sadece küçük bir tebessüm etmesi nedeniyle Brezilyalı teknik adamla aralarının bozulduğunu belirtti. Altıparmak şöyle konuştu:

“Arthur Zico, Caner iyi de oynasa, kötü de oynasa hep oyundan çıkartıyordu. Zico, Rubin Kazan maçının 63. dakikasında takım 1-0 yenikken Caner’i oyundan aldı ve Caner çıkarken sadece ‘Yine mi ben?’anlamına gelebilecek bir tebessüm etti. Caner'in çıkmasından sonra CSKA 2 gol attı ve maçı kazandı. Bu maçın ertesi günü Zico, Caner’e “Senin artık 2. takımla çalışmanı istiyorum’ dedi. Bu 1 hafta sürdü. Daha sonra yönetim devreye girdi ve Caner yeniden A takımla çalışmalara başladı. Şu anda kadroya giremiyor ancak ilerleyen haftalarda kadroya alınabilir. Zaten belki de Zico takımdan ayrılacak”

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BORA EĞRİÇAYIR

İçimden bir ses Rusya'dan birini alacağımızı,ama bunun Caner olmayacağını söylüyor..

BKZ. Basın:Lyon'lu Govou.. Gerçek:Lyon'lu Keita..

Yönetimin yanıltma taktiği olabilir bu da..

İçimden bir ses Rusya'dan birini alacağımızı,ama bunun Caner olmayacağını söylüyor..

BKZ. Basın:Lyon'lu Govou.. Gerçek:Lyon'lu Keita..

Yönetimin yanıltma taktiği olabilir bu da..

Zhirkov kalmış olsaydı onu söylerdim de şimdi neyse... :D O zaman Wagner Love diyorum :p

Caner , Sezer , Ufuk de haydın gelin artık :D kac hafta oldu . Yoksa bu transferlerle Adnan Sezginmı ilgilenıyo ondanmı yavas geliolar bukadar:D

Zhirkov kalmış olsaydı onu söylerdim de şimdi neyse... :D O zaman Wagner Love diyorum :p

Bul 25 milyon avro al Wagner Loveyi adam Wagner Love diyor yav Lyon 20 milyon avro verdi Wagner Love için Cska az buldu . + bu adamın birçok talibi var mantık çerçevesinde düşündügümüzde imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt