Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'de Sona Doğru!

Sabrın sonu selamet bekleyelim bakalım biraz daha.

Melih abi, her zamanki gibi tadindan yenmez bir yazi yazdin. Tesekkurler.

Melih baba geri yazmış :)

Soyadaşım, cahilliğimi mazur gör ama bir Melih abidir gidiyor kimdir bu Melih Abi inmidir cinmidir?

Forumca tapıştasınız arkadaşa yoksa Efendi Yoda ayarında muhterem bir şahsiyetmidir?

Soyadaşım, cahilliğimi mazur gör ama bir Melih abidir gidiyor kimdir bu Melih Abi inmidir cinmidir?

Forumca tapıştasınız arkadaşa yoksa Efendi Yoda ayarında muhterem bir şahsiyetmidir?

Gs tv'de program yapan , kendi blogunda Galatasaray hakkında nefis yazılar yazan iyi bir abimizdir :) https://gayin-sin.net/ siteside burasıdır yazıları güzeldir okumanızı tavsiye ederim

arkadaşalr bu adam nasıl biri iş yapar mı biraz aydınlatsanız?

son yazısı sabahtada yayınlanmıştır, ve takip eden okuyan renktaşlar varsa detek vermelerini rica ederim.

https://sabah.com.tr/Spor/2009/08/17/galatasarayin_kaderi_onun_ellerinde

Bu yazıyı yaklaşık 1 saat önce okudum. Son derece detaylı ve güzel bir analiz. Teşekkür etmek gerekir. Ekranlarda fink atan sözde yazarların tamamını cebinden çıkartır. Onlara da tavsiye etmeli okusunlar diye ama okusalar da anlamazlar ki.

fft17_mf324504.Jpeg

bende saçlara takıldım neyse Arda traş eder

:)

Kızımıza damat almıyoruz beyler futbolcu alıyoruz :D

#

# rijkaard açıklandı. - 5 haziran

+27 gün

abdul kader keita açıklandı. - 2 temmuz

+27 gün

elano blumer açıklandı - 30 temmuz

+27 gün

kim bilebilir değil mi sözlük? - 26 ağustos

Sözlükten.

şimdi bunu bizim medya alır yarına 27 nin sırrı diye haber yapar

güzel tespit

ayrıca 3*3*3 yanı 3 üstü 3;)

Cevap: # Caner Erkin

Caner’e opsiyon engeli

Galatasaray, CSKA Moskova ile Zico’nun gözden çıkardığı milli oyuncuyu kiralamak için anlaştı. Ancak Ruslar, sarı-kırmızılı yönetimin istediği, satın alma opsiyonunu vermeyi kabul etmeyince transferde imzalar atılamadı

Teknik Direktör Rijkaard’ın isteği doğrultusunda Hakan Balta’ya alternatif olacak bir sol bek arayan Galatasaray’ın, CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin’in transferinde opsiyon engeline takıldığı öğrenildi.

Bir yıllık kiralama karşılığında Rus ekibine 250 bin euro öneren sarı-kırmızılı yönetim, olumlu yanıt alırken, Caner’in satın alma opsiyonunu da istedi. Ancak Ruslar, Manisaspor’dan iki sezon önce 4 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettikleri 21 yaşındaki Caner’in satın alma opsiyonunu vermeyi kabul etmedi.

Üç hafta önce Rubin Kazan maçında hocası Zico tarafından kenara alınırken, “Yine mi ben!” diyerek tebessüm eden Caner, Brezilyalı teknik adamdan hiç de beklemediği bir tepki almıştı. “Sen bana güldün“ diyerek genç oyuncuyu idmandan kovan ve kadro dışı bırakan Zico araya yönetimin girmesiyle yumuşamıştı.

Caner’i bir sezon kiralamak isteyen CSKA Moskova’nın, sözleşmesi 2011’de bitecek olan sol kanat oyuncusunu 3-4 milyon euro bonservis karşılığında satmaya da sıcak baktığı ifade edildi.

NEVZAT DİNDAR/Milliyet

Kiralamak gerekli ama opsiyon konusunda kafalamak gerek.

Opsiyonada 1.5 milyona bize kalır maddesini koyarsa haldun tamamdır;)

Belli ki Haldun opsiyon için uğraşıyor,bu sene kiralıkta olsa yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt