Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Bence gereksiz. Balta zaten pek sakatlanan bir oyuncu değil.

Rotasyon yapmak istedikleri zamanlarda da Alparslan'la idare edebiliriz.

Ayrıca Uğur'da solda oynayabilir.

alparslan iyi oyuncu özelikle ümit milli maçlarda ilerde oynarken iyi maçlar çıkarttı solbeke kilitlerseniz bence verim alamazsınız...

Arkadaşlar bu caner floryaya geldi Haldun Üstünel ile görüştü haberleri nedir bilgisi olan var mı??

renkdaşlar nedir bu alparslan merakınız ya. adam geldiğinden beri ne yaptı ki ??? ya sakat ya yedek. zaten benim anlamadığım da çok iyi biri olsa kim kesebilir ?? dikkat ettiyseniz hiç bir teknik direktör hazırlık maçları hariç bu adamı oynatmıyo. alparslan,yaser,mehmet güven, hatta ve hatta aydın. bize yakışmıyo. aydından da 5-6 senedir patlama bekliyoruz ki artık bişey olacağını da sanmıyorum. umarım herşey güzel olur bizim için. caner ve sercanın gelmesini çok istiyorum...

almamız gereken futbolculardan biri evet ama her gelen hoca sağ beke takviye istiyor ama yinede bir şekilde unutulup sezon sabriyle bitiyor gerçekten şu takımın kötülüğünü düşünüyor galiba sabri sağ bek olarak van belediyesporda 3 yedek olamaz ya yaptığı hatalar yüzünden fener beşiktaş ve avrupa maçlarında çok şeyler kaybettik artık gözlerini açıp şu sabriden kurtulmalarını öneriyorum

Volkan ın gideceğini düşünürsek transferi gerçekleşmesi iyi olur.[/QUOTE

Katılıyorum.Hemen hemen her mevkiinin alternatifi varken sol bekte H.Balta tek kalıyor.Caner sol bek mi değilmi tam bilmiyorum ama değilse bile mutlaka başka biri alınmalı.

aslında sol bek değil dün Mehmet Demirkol başka bişey söyledi Ardanın gitme ihtimaline karşlık Caner le ilgileniyor olabilirler dedi...

beyler caner gelirse 10 numara transfer olur, cok yeteneklidir kendisi evet ardaya bile alternatif olabilir,4 milyon euro kesin makul bir rakam bence.. alınmasını cok isterim ...

sol bek oynar,sol acık,orta göbekde oynar,şutları iyidir,hızı iyidir, fenevin dos santosundan bile cok daha iyidir, o manisada takır takır oynarken şimdi almak istediğimiz sezer yedek klübesini ısıtıyordu...

Caner in hangi üstün özellikleri var arkadaşlar merak ediyorum.Ben seyrettiğim maçlarda doğru dürüst hiçbir orta yaptığını veya ters kademeye girdiğini görmedim.Ama genç diyorsanız,tipi bize uygun diyorsanız bilemem.

Caner in hangi üstün özellikleri var arkadaşlar merak ediyorum.Ben seyrettiğim maçlarda doğru dürüst hiçbir orta yaptığını veya ters kademeye girdiğini görmedim.Ama genç diyorsanız,tipi bize uygun diyorsanız bilemem.

ortaları cok iyi,tekniği cok iyi,şutları cok iyi,hızı cok iyi,ortalamanın üstünde savaşan bir oyuncu profili vardır, solbekde birinci tercih olmaz ama yeri geldiğinde orayı kapatabilir ,esas orta sahada ilerleyen yıllara damgasını vuracak oyuncu olur.. NOKTA ATIŞI olur,büyük yatırım olur...

Sercan&Caner elele Sercan&Caner elele hep beraber Floryaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt