Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Kewell'ın yaşlandığını,90 dakika çıkaramamasını ; Arda'nın muhtemelen 1-2 yıl sonra yuvadan uçacak olmasını düşündüğümüzde çok ama çok mantıklı ve yerinde bir transfer olur diye düşünüyorum..

Bek olarak çok verim alamasak da alternatif yaratır Caner o bölgede ;)

Umarım gerçekleşir bu transfer.

Caner i milli takımda sol bek olarak birkac macta denedi Fatih Terim ama adam yapamıyor orada..Caner altyapıdan beri ortasahanın ortasında ve solunda oynatıldı..Perudaki 17 yaş altı turnuvasında ortasahanın ortasında kullanıldı genelde..Böyle bir anlayışla yetişmiş bir adam solbeke mahkum edilmemeli..Attacking back olarak kullanılabilir ama savunma yönünde sorun yaratır ki o tarz bir anlayısla oynar mıyız onu da bilmiyorum..Bu cocugu bu kadar iyi yapan ortasaha performansıdır..Solbekte zorunlu durumlarda oynar ama tüm bir sezon orada oynatmak hiç fayda saglamaz, aksine kaybedilir Caner gibi bir futbolcu...

Volkan yaman ve Alpaslan' ın gidişiyle hakan baltaya Allah korusun birşey olursa siz çıkıp oynarsınız o zaman sol bekte.

Yok ben sağ bek oynadım daha önce o bölgede verimli olurum bilemiyorum:D

Ben burada şu giderse, bu giderse şeklinde bir şey belirtmedim direk, Alp gidecekse olabilir ama çok verimli olacağını sanmıyorum diyorum. Daha 15 gün önce solbek transferinden bahsedildiğinde herkes küfür etmeye hazırdı, yeter kardeşim kaç tane sola adam alacağız diye.

Volkan da Es es'e gittigine göre Caner Transferi 2-3 güne kalmaz aciklanir .

Sabride sağ bek değil katlanıyoruz bu çocuk hiç yoktan akıllı en az onun kadar oynar.

Bence ihtiyacımız yok.Onun yerine Lindo'nun yerine birini bulmaya çalışşak çok daha yararlı olur.

volkan gittimi:evilsmile:

CANER'İ GALATASARAY'A BİR TÜRLÜ PAZARLAYAMIYORLAR...

Transferde bir çok menajerin ortada fol yok yumurta yokken, kendi futbolcularını , medyadaki bir kaç tanıdığı ile vitrine koyarak, sanki büyük kulüplerden teklifler varmış gibi haberler yaptırmalarına alışmıştık. İşte bunlardan birini daha yaşıyoruz.. CSKA Moskova da forma giyen Caner için garip bir menajerlik pazarlaması günlerdir sürüp gidiyor. İŞTE HABERİN AYRINTISI

Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak'ın oğlu, futbol menajeri Batur Altıparmak bir türlü Caner'i Galatasaray'a pazarlayamıyor..

Radyolara konuşan, Batur Altıparmak dolaylı olarak İŞTE BİZİM FİYATIMIZ BU GELİN SİZE VERELİM.. HELE Bİ BU TARAFA BAKIN.. İŞTE SİZE ASLAN GİBİ FUTBOLCU.. KULÜBÜ 5 MİLYON EURO İSTİYOR.. SİZ BİR HEEEE DEYİN BEN İŞİ HALLEDERİM.. YETER Kİ BU TRANSFERLE İLGİLENİN... KİRALIK BİLE OLABİLİR... Mealinde konuşuyor.

Hatta ve hatta HER AN HERŞEY OLABİLİR diyerek G.SARAY YÖNETİMİ HEEE DEDİĞİ ANDA, 5 MİLYON EURO YU VERDİĞİ ANDA , CANER'İ GETİRECEĞİNİ İMA EDİYOR..

..VE bir gerçeği de ifade ediyor..

HENÜZ GALATASARAY KULÜBÜ BİZİMLE BAĞLANTI BİLE KURMADI.. HENÜZ BİR TEKLİF ALAMADIK. diyor..

İŞTE O HABER...

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Caner Erkin için Kulübü CSKA Moskova 5 milyon Euro istiyor.

Genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Batur Altıparmak, Galatasaray’ın transfer konusunda ciddi bir adım atması durumunda Caner’in kiralık olarak alınmasının da gündeme geleceğini söyledi.

Batur Altıparmak, Caner için Galatasaray’dan resmi bir teklif almadıklarını, sadece fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Şu ana kadar Caner’le ilgili somut bir gelişme yok. Galatasaray ilgileniyor, ama teklif yapılmadı; fakat transferde her an her şey olabilir. Yönetim adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur” dedi.

CSKA Moskova yönetiminin Caner’i gözden çıkardığı iddiasının doğru olmadığını ifade eden Altıparmak, genç futbolcunun sadece teknik direktör Arthur Zico ile sorun yaşadığını bu nedenle kadroya alınmadığını belirterek, “Caner çok iyi oynadığı bir maçta oyundan alınınca tebessüm etti. Zico bunu farklı yorumladı ve onu ikinci takıma gönderdi; ancak yönetimin ısrarıyla Caner tekrar A takıma alındı” dedi.

Radyospor'un haberine göre, CSKA Yönetimi’nin Caner’den vazgeçmediğini ve bonservis ücreti için 5 milyon Euro istediğini açıklayan Batur Altıparmak, Galatasaray’ın ciddi bir adım atması halinde transferin kiralama yöntemiyle de gerçekleşebileceğini söyledi.

Caner’e daha önce Beşiktaş da talip olmuş, ancak siyah beyazlı yönetim İsmail Köybaşı’yla anlaşınca Caner’den vazgeçmişti.

Bu adam hem fenerli hem gelmeyecek sanmıyorum basın yabancıları bilemiyor, yerlilerde de allah ne verdiyse, o geldi, bu geliyor, ben de varım dedi vs..vs.. gelirse de artık Balta sakatlanınca ya da form düşüklüğünde oynar :D

Fanatik transfer bugün açıklanacak diyor.

Oyuncunun menajeri Altıparmak, "Caner kiralık veya bonservisiyle gelebilir. G.Saray yeter ki adım atsın" dedi.

CSKA Moskova'da forma giyen temsilcimiz Caner Erkin, Galatasaray'ın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Sarı- kırmızılı ekibin sol tarafı güçlendirmek için almak istediği oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Galatasaray'ın transfer konusunda ciddi bir adım atması durumunda genç futbolcunun

kiralık olarak alınmasının da gündeme geleceğini söyledi.

Her an her şey olabilir

Caner için Galatasaray ile fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Altıparmak, "Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak henüz resmi teklif yapılmadı. Transferde her an her şey olabilir. Galatasaray yönetimi adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur" dedi. CSKA'nın 5 milyon euro bonservis istediğini kaydeden Altıparmak, transferin kiralama yöntemiyle de gerçekleşebileceğini bildirdi.

Fotomaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt