Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

hakan balta galatasaraylidir belki onceden bjkeye bir sempatisi olabilir ama simdi en iyi galatasaraylidir eminim buna

kendisi galatasaray'a geldikten sonra bir röportajında söylemişti sanırım, kalli dönemindeki ilk bjk maçından sonra olabilir.

"bjklym, beni hem bjk hem galatasaray istedi ama ben mantıklı düşünerek galatasaray'ı seçtim, kariyerim açısından"

beşiktaşlı olabilir ve bana kalırsa hiçbir sakıncası yok.

koyu bjkli, fbli olsun ama oynadığı takım için herşeyini versin, profesyonel olsun.

servet galatasaraylı mı ki? ama takımda maça en çok asılan oyunculardan biri.

gerrard, carragher, fowler gibi liverpool'un en simge isimleri everton'lu mesela.

profesyonel olduktan sonra hangi takımı tuttuğunun hiçbir önemi yok.

kendisi galatasaray'a geldikten sonra bir röportajında söylemişti sanırım, kalli dönemindeki ilk bjk maçından sonra olabilir.

"bjklym, beni hem bjk hem galatasaray istedi ama ben mantıklı düşünerek galatasaray'ı seçtim, kariyerim açısından"

beşiktaşlı olabilir ve bana kalırsa hiçbir sakıncası yok.

koyu bjkli, fbli olsun ama oynadığı takım için herşeyini versin, profesyonel olsun.

servet galatasaraylı mı ki? ama takımda maça en çok asılan oyunculardan biri.

gerrard, carragher, fowler gibi liverpool'un en simge isimleri everton'lu mesela.

profesyonel olduktan sonra hangi takımı tuttuğunun hiçbir önemi yok.

arkadaşım allah aşkına mantıklı düşün ya bi adam galatasaray a yada herhangi bir klübe gittiğinde ben başka takımlıyım diyebilirmi allah aşkına ya.böle bir röpörtajı olamamıştır hakan baltanın.ayrıca onların eşi dostumusnuz yok caner fb li yok servet galatasaray lı değil yok hakan balta bjkli diosnz.lütfen yapmayın.futbolcu hangi takımda oynuyorsa ben bu takımlıyım dio günümüzde herkes de bilio.(büyük klüptekler için konuşuyorum.) ayrıca servetin galatasaraylı olmadğını nerden çıkardın.

caner işi yarın bitiyormuş.

sercan transferide 2 güne bitebilirmiş. lig radyo

Canerle her konuda anlaşılmış.Resmi işlemler yarın olacakmış aynen böyle dedi .

Transferler genelde cuma günü yapıldı galatasarayda bu cuma ve bi daha ki hafta cuma hareketli geçebilir:)

İNŞALLAH:D:D

Caner transferi bitmiştir bence de ama ,Sercan zor aziz bırakmaz.

Ben böyle sevmiyorum :D Tek tek açıklayacaksın transferleri :) 5 gün önce bunla anlaşıcaktın az bu transferi konuşacaktık sonra Sercan veya yabancı transferini :) :D

Bana göre bu transfer büyük ölçüde bitti. Maçtan sonraki gün açıklanabilir.

Hani Cuma diyorum, mübarek gün diyorum. :asd:

Bu transfer olur olmayada, kiralikmi gelecek yoksa bonservisiylemi orasi süpheli.

Galatasaray’ın yakından ilgilendiği bilinen CSK Moskova’lı Caner Erkin’in transferi bitmek üzere. Hatta milli futbolcu, Manisa’da yaşayan yakın bir arkadaşına “bu hafta imza için Türkiye’ye geliyorum” dedi.

VOLKAN ESKİŞEHİR’E CANER GALATASARAY’A

Caner’in Galatasaray’a transferine tek engel ise Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmaması. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Eskişehirspor ile Volkan Yaman’ın transferi için anlaştı ancak Volkan Yaman’ın kırmızı-siyahlı takımla anlaşması bekleniyor. Volkan Yaman Eskişehirspor ile anlaştıktan sonra Galatasaray, Caner’e imza attıracak. CSK Moskova’da kadro dışı kalan milli futbolcu, transferine ilişkin “Galatasaray’a transferim bitmek üzere, haftasonu imza atmak için Türkiye’ye gelme ihtimalim yüksek. Transfer bitmek üzere birkaç pürüz kaldı” dedi.

ALTIPARMAK “YÖNETİM ADIM ATARSA BU TRANSFER BİTER”

Futbolcu’nun menajeri Batur Altıparmak’ta Galatasaray’ın Caner ile ilginlediğini açıklayarak, tarnsfer görüşmelerin devam ettiğine dair Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Altıparmak, “Galatasaray Caner ile ilgileniyor, Yönetim adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur” dedi.

Aydın Cingöz/ radyospor.com

Hadi Transfer canavarı Haldun üstünel kap gel Caner'i bide Sabri'yi göndersen senden iyisi olmaz bu camiada :D

arkadaşım allah aşkına mantıklı düşün ya bi adam galatasaray a yada herhangi bir klübe gittiğinde ben başka takımlıyım diyebilirmi allah aşkına ya.böle bir röpörtajı olamamıştır hakan baltanın.ayrıca onların eşi dostumusnuz yok caner fb li yok servet galatasaray lı değil yok hakan balta bjkli diosnz.lütfen yapmayın.futbolcu hangi takımda oynuyorsa ben bu takımlıyım dio günümüzde herkes de bilio.(büyük klüptekler için konuşuyorum.) ayrıca servetin galatasaraylı olmadğını nerden çıkardın.

Bilip bilmeden konusuyosun. Hakan Balta transferi sonrası Manisa'dan Istanbul'a gelirken ben Besiktaslıyım dedi, ama Besiktas'tan teklif geldigi halde GALATASARAY'ı sectim dedi. Hic mi haber izlemiyosun?

Bu röprotaji bende izledim. Cocukken Besiktasliydim dedi. Hakan balta cok profesyonel bir futbolcu, fazla bir sakincasi yok. Fenerli olmasin yeter;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt