Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Herşey bir kenara dostum haber yapsınlar da, bugün imzalıyor demek ağır yani.

sen olivierayı bilir misin sözleşme bile yapmışlardı forumlara güvenerek :D

Elano transferi gece açıklandı onu bile veremediler 1 gün sonraki gazetede çıktı

Hakkaten şaşırmış bunlar.Neyse basını takip edemeyeceğim bugün dışardayım.Maç günü de imza geleceğini sanmıyorum.Böylesine önemli bir maç varken çok zor.Neyse akşam gelir resmi sitemize bakarız artık.:cool:

Hakkaten şaşırmış bunlar.Neyse basını takip edemeyeceğim bugün dışardayım.Maç günü de imza geleceğini sanmıyorum.Böylesine önemli bir maç varken çok zor.Neyse akşam gelir resmi sitemize bakarız artık.:cool:

Elano'da maç günü açıklanmıştı.Ayrıca bir gün öncesinde Fanatik ve HT yazmıştı.

Galatasaray’ın yakından ilgilendiği bilinen CSK Moskova’lı Caner Erkin’in transferi bitmek üzere. Hatta milli futbolcu, Manisa’da yaşayan yakın bir arkadaşına “bu hafta imza için Türkiye’ye geliyorum” dedi.

VOLKAN ESKİŞEHİR’E CANER GALATASARAY’A

Caner’in Galatasaray’a transferine tek engel ise Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmaması. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Eskişehirspor ile Volkan Yaman’ın transferi için anlaştı ancak Volkan Yaman’ın kırmızı-siyahlı takımla anlaşması bekleniyor. Volkan Yaman Eskişehirspor ile anlaştıktan sonra Galatasaray, Caner’e imza attıracak. CSK Moskova’da kadro dışı kalan milli futbolcu, transferine ilişkin “Galatasaray’a transferim bitmek üzere, haftasonu imza atmak için Türkiye’ye gelme ihtimalim yüksek. Transfer bitmek üzere birkaç pürüz kaldı” dedi.

ALTIPARMAK “YÖNETİM ADIM ATARSA BU TRANSFER BİTER”Futbolcu’nun menajeri Batur Altıparmak’ta Galatasaray’ın Caner ile ilginlediğini açıklayarak, transfer görüşmelerin devam ettiğine dair Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Altıparmak, “Galatasaray Caner ile ilgileniyor, Yönetim adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur” dedi.

Aydın Cingöz/ radyospor.com

Caneri alacaklarini düsünüyorum.

Alparslan gidici, Volkanda gidici. Hakana illaki bir yedek lazim.

Bu transfer olur herhalde.

Caner Galatasarayda yedek kalır..çok gereksiz transfer...kaldıki kendiside Fenerbahçeli dir..

Hep söylüyoruz yedek kulübesinde oturan oyuncu ile,oynayan arasında çok fark olmamalı olursa rotasyonda puan kaybedersiniz,Caner-Hakan çok iyi bir ikili olur.Giren çıkan fark etmez.

Hep söylüyoruz yedek kulübesinde oturan oyuncu ile,oynayan arasında çok fark olmamalı olursa rotasyonda puan kaybedersiniz,Caner-Hakan çok iyi bir ikili olur.Giren çıkan fark etmez.

Nasıl fark etmez? Biri kademe anlayışı ve özgüveni ile Hakan Balta, diğeri ise sol açık özelliklerindeki, ofansif yönü ağır basan Caner. Yedeği olamaz anlamında demiyorum ama kesinlikle fark eder.

Bitsin artık şu transfer.Volkan'dan da kurtulalım !

hakan balta galatasaraylidir belki onceden bjkeye bir sempatisi olabilir ama simdi en iyi galatasaraylidir eminim buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt