Cevap: # Caner Erkin
Galatasaray’ın yakından ilgilendiği bilinen CSK Moskova’lı Caner Erkin’in transferi bitmek üzere. Hatta milli futbolcu, Manisa’da yaşayan yakın bir arkadaşına “bu hafta imza için Türkiye’ye geliyorum” dedi.
VOLKAN ESKİŞEHİR’E CANER GALATASARAY’A
Caner’in Galatasaray’a transferine tek engel ise Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmaması. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Eskişehirspor ile Volkan Yaman’ın transferi için anlaştı ancak Volkan Yaman’ın kırmızı-siyahlı takımla anlaşması bekleniyor. Volkan Yaman Eskişehirspor ile anlaştıktan sonra Galatasaray, Caner’e imza attıracak. CSK Moskova’da kadro dışı kalan milli futbolcu, transferine ilişkin “Galatasaray’a transferim bitmek üzere, haftasonu imza atmak için Türkiye’ye gelme ihtimalim yüksek. Transfer bitmek üzere birkaç pürüz kaldı” dedi.
ALTIPARMAK “YÖNETİM ADIM ATARSA BU TRANSFER BİTER”Futbolcu’nun menajeri Batur Altıparmak’ta Galatasaray’ın Caner ile ilginlediğini açıklayarak, transfer görüşmelerin devam ettiğine dair Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Altıparmak, “Galatasaray Caner ile ilgileniyor, Yönetim adım atar ise gerçekleşme olasılığı yüksek bir transfer çalışması olur” dedi.
Aydın Cingöz/ radyospor.com