Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Caner fenerli diye istenmiyor demek? Servet'in Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. En azından tamamen profesyonel bir oyuncu diye düşünüyorum. Bizden sonra Fener teklif yapsa gideceğini düşünüyorum, kulüpten izin aldıktan sonra. Fakat en az Arda kadar Galatasaraylı oynuyor. 'Takımda ki her futbolcu Galatasaraylı olacak' diye bir kural yok. Servet gibi oynadıktan sonra bir oyuncu ister Beşikaşlı ister Fenerli ister Sivaslı olsun.

Bak kardes,Servet f5 oynadi,ama f5 deyil!!!!!!!!!Sen farki tuturamamisin!

Ziko gerizekali mi Caneri oynatmasin,sence?

Yazdıklarımdan onu anladıysan birşey diyemem sana. Servet'e Fenerli mi demişim ben? Fener, Beşiktaş her takımda oynar dedim.

Caneri satın alma opsiyonu bizde olup kiaralayacağız bence sol kanatta önemli işler yapabilecek oyuncu yıldız adayı bence..

U-17 turnuvasında bir çok dünya kulubünün ilgisini çekip 3 mn euroya rusyaya gitmesi büyük iş.İzlediğim kadarıyla stil olarak uğur borala benziyor ancak daha teknik ve akıllı..

Rijkaardın elinde parlayabilecek bir isim türk sol kanada ihtiyacımız var özellikle böyle gelecek vaaden bir isme..Sercandan çok daha önemli bir transfer olur..

Bak kardes,Servet f5 oynadi,ama f5 deyil!!!!!!!!!Sen farki tuturamamisin!

Ziko gerizekali mi Caneri oynatmasin,sence?

Pek akıllı olduğu söylenemez g.gönülü önder sakatlanana kadar oynatmadı kaç maç geçmişti..

Kaldıki canerle zico arasında tartışma oldu o yüzden gözden düştü..

Caner transferinde geri sayım

Galatasaray, CSKA Moskovalı Caner Erkin transferinde sona yaklaşıyor. Zico'nun takımda düşünmediği sol kanat oyuncusu Caner için taraflar kiralık konusunda anlaştılar.

NTV Spor

Güncelleme: 15:43 TSİ 21 Ağustos. 2009 Cuma

Link : https://www.ntvmsnbc.com/id/24993685/

Caner GS gelmeyecek,isimleri gazetelerde dolasan futbolcu almiyoruz! Rahat................:D:...olun!

caner bu gün açıklanabilirmiş uA forumda fazıl abi duyum verdi :D

ntv'de bu kadar net bir dille yazdığına göre transfer bitme aşamsında. Hayırlısı olsun.

Fenerliymiş, Beşiktaşlıymış geçin bunları. Yetenek var, alınmasından yanayım. İleride banko oyuncumuz bile olabilir. Keşke kiralık değildi bonservisiyle beraber alabilsek.

Arda+Caner+Serdar+E.Çolak+Uğur+Semih+Aydın+M.Topal+(Sercan)

Sağlam bir nesil kuruluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt