Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Çok merak ettim açıka.

Taksit olayı renktaş. Başka bi mantığı yok bu işin. Yoksa herkes anlaşmaya çalıştıgımızı felan mı dusunuyor. elano transferi neden 29 gunun dolması bekleniyor. Sonra gece 3 te resmi sitede veriliyor , sabahı bekleyemıyormuyuz , ya da öncesinden anlasılmamısta gece mesai yapıp anlastık mı. Hepsini geçelim renktaş.

Dediğim gibi taksit olayı tamamen.

Caner kesinlikle alınacak...

Çünkü solbekte alternatif yok..

26günde bir transfer açıklama olayından dolayı bekleniyor olabilir :) Sanırım Elano'dan bu yana 25 gün geçti ve yarın açıklanması muhtemeldir bu transferlerin.. Bekleyip görelim bu kadar iddialı olduklarına göre sitelerin falan bildiği birşey vardır bence :)

26günde bir transfer açıklama olayından dolayı bekleniyor olabilir :) Sanırım Elano'dan bu yana 25 gün geçti ve yarın açıklanması muhtemeldir bu transferlerin.. Bekleyip görelim bu kadar iddialı olduklarına göre sitelerin falan bildiği birşey vardır bence :)

Onu nereden çıkardın lan :D

Bu nedir abi? :D

Ekşi sözlükte yazıyordu yaw valla ben çıkarmadım :D Biri bulabilirse süper olur zaten foruma da kopyalanmıştı bir ara.. 26günde bir transferler açıklanıyor .. :D Önce Rijkaard 26 gün sonra Keita, 26 gün sonra Elano ve ondan sonra da 26 gün sonra yani yarın ya da bugün tam hatırlamıyorum işte yeni transfer diyorlardı :D

De Sanctis'in anısına 26 günde bir açıklıyorlarmış transferi.Kaynak sağlam. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt