Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Canerin asıl mevkisi solbek mi yoksa mecbur kalınınca mı solbek oynuyo

mesela uğur boral gibimi ...

eğer gerçek bi solbek değilse alınmasın bence...

Caner cok yonlu bir oyuncu. Sol kanadi tamamen kullanabiliyor (sol bek sol ic sol acik) birde forvet arkasi oynayabiliyor. Yani nerden bakarsan bak gelmesi gereken bir oyuncu bence.

Sol bekte cok faydali olur mu? Orasini bilemem. Kimine gore iyi kimine gore kotu ama hani gercek bir sol bek degil. Daha cok hucum oyuncusudur kendisi ...

Şu fenerli Caneri alacağımıza veya uğraşacağımıza keşke Volkan Şeni almak için uğraşsak.

keşke

Sezer

Volkan Şen

Ufuk

Sercan

keşke alsak bu sene umudum yok malesef.

Birde belki ikinci isim Ufuk olabilir.

Şu fenerli Caneri alacağımıza veya uğraşacağımıza keşke Volkan Şeni almak için uğraşsak.

keşke

Sezer

Volkan Şen

Ufuk

Sercan

Sezer ve Volkan Şen'i alırsak Serdar'a yazık. Olası bir Hakan Balta sakatlığında ne Sezer oynayabilir o noktada ne Volkan. Ama caner gözü kapalı oynar o bölgede.

Biz nokta transfer diye Caner Erkin gibi transferlere deriz. Sezer ve Volkan Şen kadro şişkinliğinden başka bir işe yaramaz. Kaldı ki Caner , Sezer ve Volkan'ın oynadığı bölgelerde de çok rahat oynayabilir. Bir adamla 2 hatta 3 bölgeye transfer alternatifi sağlıyorsun.

O yüzden Caner tek başına > Sezer + Volkan.

Caner + Sercan yeter bu sene. Seneye de Ufuk alınır bedavaya tamamdır.

Yönetim çok çok iyi işler yapıyor. Bazılarının hayaline bile sığmayacak işler.

Ben gelecek adına istiyorum bu isimleri Volkan Şen bence çok iyi,Caneride Rusya ligini arada takip ederim düşüşte gibi izlediğim maçlarda.Artı Canerde Sol açık Volkanında bindirmeleri çok hoşuma gidiyor. Rotasyona gidildiğinde Volkan ve Uğur ile çift olurlar Hakan Balta ilede Sabri.

Caner de kadroya gerekli istiyorum gelmesini ama biz hala niye bir sağ bek te düşünmüyoruz.

Harbiden sol bek oynayacak üç adamımız varken dördüncüyü alıyoruz, asıl sıkıntı sağda ama oraya adam düşünmüyoruz.

Volkan gidiyo Alparslanda büyük ihtimal kiralanacak kim kaldı geriye.Kaldıki caner joker gibi her yerde oynayabiliyor

Volkan gidiyo Alparslanda büyük ihtimal kiralanacak kim kaldı geriye.Kaldıki caner joker gibi her yerde oynayabiliyor

Caner geldiği için onlar gidiyor zaten. Caner gelmese ve Alparslan ile Volkan gitmese sorun yaşar mıyız solda? Yaşamayız.

Ama Sabri'yle bütün sezon sorun yaşayacağız. Uğur'un da ne vereceğini kestirmek zor.

Volkan çok kötü oynadığı için, yetersiz olduğu için gönderiliyor.Alparslan'ın sorunu ne kimse bilmiyor ama o da bir nedenle gözden çıkarılmış.Bu durumda bu takımın sol beke ihtiyacı var.Bu 2 oyuncu da Caner geliyor diye gönderilmiyor, bunlar gönderiliyor diye Caner geliyor.

Caner sol bekte ilginç olur,yani Sabri ne kadar bir sağ bek se Caner'de ne kadar olur.Tabi Caner'in ortaları daha iyi ama sol bek Caner bence yanlış.

Zaten geldikten sonra banko oynar mı onu tartışmak lazım. Hakandan vazgeçilmez, Caner alternatif olur. Gerektiği yerde kanat, forvet arkası bile oynatabiliriz. Çok katkı sağlayacağına eminim.

Caner takım için çok iyi bir yedek olur. Gelmesiine sevinirim ama gelmedi diye de üzülmem.

manisa'daki caner'i pek hatırlayan yok sanırım. :)

caner alparslan'dan da, sezer'den de, volkan şen'den de 1-2 gömlek üstündür.

sol bek oynar mı oynarsa nasıl oynar bilemem ama manisa'da hakan balta'yla dönüşümlü olarak gayet iyi oynuyorlardı.

tam anlamıyla joker tabirine uyan bir oyuncu, kale ve stoper hariç nereye koyarsan koy oynar bu adam.

manisa'daki caner'i pek hatırlayan yok sanırım. :)

caner alparslan'dan da, sezer'den de, volkan şen'den de 1-2 gömlek üstündür.

Sol bek oynar mı oynarsa nasıl oynar bilemem ama manisa'da hakan balta'yla dönüşümlü olarak gayet iyi oynuyorlardı.

Tam anlamıyla joker tabirine uyan bir oyuncu, kale ve stoper hariç nereye koyarsan koy oynar bu adam.

+1905 ;)

keşke

Sezer

Volkan Şen

Ufuk

Sercan

Volkan Şen sağ diye biliyorum.Caner olmazsa keşke Denizli'den Çağlar'ı alsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt