Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

scoutgs de caner erkin gs'da diyo !!! kiralamışız dediklerine göre...

Yerli transferler son gün aciklanir..Zaten Avrupa Ligi maci, geri dönüs, bilmem ne derken gecer günler...Son gün aciklanacak bu transferler...Baska bi ihtimal kalmadi

Eskişehirspor forumlarınd Volkan'ın gelişini kutluyorlar sayfalar olmuş. Caner açıklanır bi kaç güne kadar.

Caner bence de kesin. Sadece yönetim Sercan ile birlikte açıklamak istiyor. Transfer'in son gününe kadar bekletirler, o ara Sercan içinde bastırırlar, olmadı Caner açıklanır, Sercan kalır öyle Bursa'da.

Avrupa’nın kapısı Florya’dan geçiyor PDF Yazdır e-Posta

Galatasaray’ın bir yıllığına kiraladığı CSKA’nın milli futbolcusu Caner Erkin, FOTOSPOR’a flaş açıklamalar yaptı. Genç yıldız “Büyük hedeflere ulaşmak için en doğru adrese varmak üzereyim” dedi

Avrupa’da futbol oynamayı Edremit’te sokak arasında lastik topu koştururken bile hayal ettiğini söyleyen Caner Erkin, “Neden Galatasaray?” sorusuna kıvırmadan, evirip çevirmeden kestirme bir yanıt veriyor: “Çünkü Avrupa’ya çıkış yolu Florya’dan geçer... Galatasaraylı futbolcuyla Avrupalı ilgilenir. Başka takım oyuncuları aynı oranda şans sahibi olurlar.” CSKA takımındaki oynamama gerekçesini sakatlıklar ve Rusya’nın en iyi sol açığı gösterilen Yuri Zhirkov’un gölgesinde kalmak olarak gösteren Caner Erkin, “Yuri şu anda Chelsea’de oynuyor. Ben de inşallah Galatasaray’da futbol oynacağım. Böylece Avrupa’ya kendimi tanıtma şansım olacak. Kimbilir belki de bu defa Yuri benim yedeğim olur” diyor.

- Zico’nun seni güldün diye dışlaması biraz garip değil mi?

“Beni maçtan alıyordu. Kenara doğru bakarken (Yine mi ben) dercesine gülümsedim. O bunu kendisine karşı bir edepsizlik olarak saydı. Benim onunla hiç bir zaman sorunum olmadı ama onun benimle demek ki var... Bir süre kadro dışı bıraktıktan sonra yeniden takıma çağırdı. Aslında yöneticilerimiz beni bırakma yanlısı değiller. Ama onlar da görüyorlar ki, Zico bana karşı ön yargılı...”

- Galatasaray ile görüşmelerinde son durum nedir? Bitti diyebilir miyiz?

Bu konuda konuşmayı doğrusu uygun bulmuyorum. Çünkü profesyonel futbolcularız. Temsil hakkımızı menajerimize vermişiz. Onun aldığı ya da alacağı kararlara uyma zorunluluğumuz var. Bu konuyla tamamen menajerim Batur Altıparmak ilgili... Ondan aldığım haberler çok güzel.

- Galatasaray’da birlikte oynamayı istediğin futbolcu var mı?

Şimdi kaptanlık yapan Arda Turan ile Manisaspor’da birlikte top koşturduk. Harika bir arkadaşlığı vardır. Ayrıca bazı futbolcularla milli takımdan da tanışıklığımız var. Türkiye’de futbol oynamak özlediğim bir duygu... Yemeklerinden Boğaz turuna kadar herşeyi özlüyorum doğrusu... Hayırlısı neyse o olsun demek lazım...

- Galatasaray’ı nasıl buluyorsun?

Rijkaard’ı alarak sadece Avrupa’da değil dünyada ses getirdiler. Milan Baros ve Kewell gibi yıldızlarına Keita ve Elano gibi ünlüleri de kattılar. Bu arada kalecileri Leo Franco’yu Atletico Madrid takımından tanıyorum. Yerlileri, yabancılarıyla Galatasaray büyük hedeflere yürüyecek gibi görünüyor.”

https://www.fotospor.com/index.php?option=com_content&view=article

Vay be fotosporu tercih etmiş kalite tabi :D(hadi len fotospor)

benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Bu nasıl bir etiket?:d

İnş gelir Caner. 8. hissim cumartesi gunu ögleden sonra acıklanır dıyor :D

Fanatik

27 Ağustos 2009, Perşembe

Kiralık 200 bin Euro, satılık 4 milyon Euro

Ruslar, Caner için kiralık 200 bin Euro, satış bedeli karşılığında da 4 milyon Euro istiyor. Galatasaray'ın yarın transferi noktalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt