Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Alpaslan olmuyor sol bekte. Caner'i deniyelim ama gerçek sol bek değil.

Hakan'a bir şey olmasın diye dua edicez artık.

Alpaslan olmuyor sol bekte. Caner'i deniyelim ama gerçek sol bek değil.

Hakan'a bir şey olmasın diye dua edicez artık.

bende bunu anlamıyorum neden dua edelim alsınlar baltanın yedeği olabilecek birisini olsun bitsin çok mu zor bu...

alpaslan ile olmuyor gördük TSL deki takımlar aşağı yukarı tallin ile aynı ayarda, yani bu takıma karşıda oynayamadı...

bende bunu anlamıyorum neden dua edelim alsınlar baltanın yedeği olabilecek birisini olsun bitsin çok mu zor bu...

alpaslan ile olmuyor gördük TSL deki takımlar aşağı yukarı tallin ile aynı ayarda, yani bu takıma karşıda oynayamadı...

Tamam getirsinler hemen bir tane.

Sol bek mi var ülkede? Alpaslan'a güveniyorlar belkide tutmadı, yerli bir sol bek varsa öner. Ülkede doğru düzgün bek yetişmiyor zaten. Bi de sol ayaklı birini bulmak ayrı bir zor. Yedek için yabancı olmaz zaten.

Tamam getirsinler hemen bir tane.

Sol bek mi var ülkede? Alpaslan'a güveniyorlar belkide tutmadı, yerli bir sol bek varsa öner. Ülkede doğru düzgün bek yetişmiyor zaten. Bi de sol ayaklı birini bulmak ayrı bir zor. Yedek için yabancı olmaz zaten.

wederson ( almayı beceremedik )

ismail köybaşı ( keşke alsaydık )

Wederson mu? Acikcasi onu istemem ben.

Ismail desen, ilk bakista cok uzulmustum ama adam artik Ibrahim Uzulmez'in yedegi oldu. Hucumda iyi ama savunmasi baya kotu. Eeeh bizim Caner geldiginde en az bunlar kadar oynar zaten sol bekte ...

wederson ( almayı beceremedik )

ismail köybaşı ( keşke alsaydık )

Wederson'un üzerinden geçmiş 2-3 sene; o hesaplara girersek 20 tanee adam keşke alsaydık olur. 20 tane adam içinde niye aldık olur.

Şanstır bu iş o gelse H.Balta olmıyacaktı belki.

Çoğu Fenerbahçeli de beğenmiyor Wederson'u ; ama nedense bize Karşı yakadaki futbolcular hoş gözüküyor.

İsmail içinde Serkan Aykut, Bülen Akın için 4-5 senne sonra nasıl laf ettiysek yine edicektik. O kadar para yerli futbolcuya verilir mi diye.

İsmail de öyle ahım şahım bir değil. G.Antep'te sezonun ikinci yarısı oynamaya başladı. 6 ayda meşhur oldu. Sezonun ilk yarısıda herkes Antep'te Ivan diye sol bek var , müthiş diyordu.

Şimdi için alınacak başka kimse yok , söylediğim gibi Alpaslan'a güvenmişlerdi. O da yanılttı belki de.

Ismail desen, ilk bakista cok uzulmustum ama adam artik Ibrahim Uzulmez'in yedegi oldu. Hucumda iyi ama savunmasi baya kotu. Eeeh bizim Caner geldiginde en az bunlar kadar oynar zaten sol bekte ...

işte buna katılıyorum sonuna kadar, ismaili aldımıda sürekli oynatıp geliştirmek lazım ama biz alparslana yaptığımız gibi ismailede hemen bir iki maçta kulpu takacaktık. wedersonu zaten saymıyorum ama olası bir hakan balta yokluğunda caner onlar kadar hatta hücum yönünden onlardan çok daha iyi bilhassa takıma alışınca bek oynayabilir. çok yönlü olmasıda cabası

Scout da açıkladılar Caner Satış opsiyonu bizde olacak şekilde Galatasaray'da Hayırlı olsun

Caner Erkin Galatasaray’da

Caner Erkin. Birinci çinko. Sonunda imzayı attı. Satış opsiyonu bizde olmak üzere kiralandı.

Saygılarımızla

ScoutGS.com

Katılıyorum renkdaş . İsmail'e paraları saçmaktansa Caner'in gelmesini yeğlerdim .

Şunun başlığına atın ya Galatasaray'da bu adam kesinlikle.

MAZİDE KALDI

Transfer etmeye çalıştığımız CSKA Moskovalı Caner Erkin, geçmişte söylediği "F.Bahçe'yi tutuyorum" şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.

Caner, "Çocukken Fener'e sempatim vardı ama mazide kaldı. Şimdi profesyonel futbolcuyum. Eğer G.Saray'a gidersem en büyük G.Saraylı ben olurum" dedi. Profesyonel futbolcu olduğunu ve takım tutmadığını belirten Caner şöyle konuştu: "Eğer anlaşırsak en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan hiç kimse şüphe duymasın".

MAZİDE KALDI

CSKA'da mutlu olmayan Caner Erkin ile Galatasaray'ın flörtü sürerken, genç futbolcu, takım tutmasının söz konusu olmadığını söyledi. 'Fenerbahçe'yi tuttuğu' şeklindeki sözlerine açıklık getiren Caner, "Çocukken Fenerbahçe'ye sempatim vardı ancak bu geride kaldı. Profesyonel bir futbolcuyum ve takım

tutmam söz konusu değil" diye konuştu.

BÜYÜK CAMİA

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu belirten yıldız şöyle devam etti: "Beni istemeleri mutluluk verici. Eğer şartlarda anlaşılır ve transferim gerçekleşirse en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." Volkan'ı Eskişehir'e veren Galatasaray bu boşluğu Caner ile kapatmak isterken, CSKA ile görüşmeler ise sürüyor.

Kaynak: Pasfotomaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt