Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Trabzon kulübüyle anlaşmış. Futbolcuylada anlaşırsa alacaklarmış.

Inanmayin yaa...Trabzon kim Caner´i almak kim? Noldu LigTV´nin 100 özel haberine?

Birisinin gerceklestigini gördünüz mü?Trabzon muhabiri ne bilsin zavalli..Herhangi birinin uydurmasina baliklama atlamistir...Trabzon´un pek haberi olmadigindan issiz kalacak adamlar yakinda..Biraz heycan getiriyorlar...

ya yemişim 3lü kıskacı o haberi niye koyuyosunuz buraya o ortalığı karıştıran arkadaş imzalar atılırken felan mı gördü nedir bu heyecan ya

Ya birkere taraftar korkusundan o transferi yapamazlar.Taraftar 1,5 yıldır forvet diye bağırırken ir kanat oyuncusu almazlar.

Caner avrupa görmek isterse bu sene, bize gelir.

Iki ay'da bir baska hoca ile çalismak isterse, trabzon'a gitsin.

ligtv önümde açık şu an ama:D neyse ben inanmıyorum trabzona gideceğine hem caner hem sercan GALATASARAY da. boşverin onları..bu akşam şenlik var..

ya beyler volkan yaman boşuna gönderilmedi demekki kesinleşen bişeyler olduda gitti hem trabzon kim be haldun baba trabzonu bile ikna eder paramızı trabzon verir

Yahu yönetim Caner'in transferini bitirmeden Volkan Yaman'ı gönderir mi?Caner transferinin bittiği açıklandı, üzerinden fazla zaman geçmeden Volkan gitti.Rahat olun, Caner Galatasaray'da.

Caner´in menejerinin de bir oyunu olabilir..Böyle haberler her transferde cikar...

O yüzden Haldun her transferi gizli tutuyordu..Belki bizimkiler Caner´i uzun süredir bekletiyordur, menejeri de artik gelisme olsun diye böyle bir haber cikardi..Hersey mümkün...

ya anlamıyorum caner GSde haberini günlerce sorguluyorsunuz TSde haberi gelince balıklama atlıyosunuz olmaz bu kadar ya

Haberi bende dinledim eğer doğruysa bloglara çok büyük küfür ederim işteyim uykusuzluktan ölüyorum.

Yahu yönetim Caner'in transferini bitirmeden Volkan Yaman'ı gönderir mi?Caner transferinin bittiği açıklandı, üzerinden fazla zaman geçmeden Volkan gitti.Rahat olun, Caner Galatasaray'da.

Rijkaard,Alpaslan'a güveniyor olabilir.Zaten izlediyseniz 2 maçtır Uğur Uçar ve Sabri sol kanatta deneniyor.Olağanüstü bir durum olursa solda oynayabilirler mi diye bence...

Eğer Trabzon dedikodusu çıkıyosa o zaman Canerle ilgili daha evvel imzalar bile atıldı şeklinde yapılan haber asılsız.Demekki sadece görüşmelen yapılıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt