Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Yerli transferde malesef gizlilik kalmıyor ortada. Menajerler felan bir şekilde sızdırıyor basına. Yoksa şimdiye çoktan almıştık SerCaneri

Yok arkadaslar ama ben bu forum'a belli bir seviyesi oldugu icin uye oldum, cogu uye konustuklarini belli seylere dayandirdigi ve saygili oldugu icin.

atiyorum adamin adi mustafa rural, cikmis 10 mesajda bir "mustafa rural dedimi olur" "ben dedim" "bu boyledir" diyor, sonra birkac cocuk cikip "abi hakkaten oylemi?" diyor, sonra guzide medyamizin sacma sapan haberlerini okuyup gaza geliyor, oraya buraya saldiriyor, sonra "mustafa rural kandirdin bizi" Mustafa rural halbuki birsey bilmiyor oradan buradan okuduklariyla geciniyor, sonra haber yalanlaniyor ve Mustafa rural yine ortaya cikiyor "Mustafa rural demisti" diyor. Sonra millet gaza geliyor 1371783 mesaj boyunca bu tartisiliyor. Bir iki insan "sakin olun, kendinize gelin" demey calisiyor ama nafile saniyede 20 mesaj atiliyor...

Yakismiyor acikcasi, hic yakismiyor..

Caner çok iyi oyuncu hatta şunu diyim manisada ardadan daha fazla dikkat çekiyordu.

Ama sakatlıklar yaşadı rusyaya adapte olamadı..Yahu wengerin beğendiği adama ben hiçbişey diyemem zaten adamın her beğendiği adam ortalama üstü futbolcu oluyoır..Togo dan 100 senede 1 futbolcu çıkmaz adam gitti adebayoru buldu..

Geçen sunderlan maçıydı galiba taraftarlar dalga geçmek için bebek kıyafetleri biberonla geldiler maça sunderlandlılar..Galibiyet golünü arsenalin 17 yaşında bi elaman attı.. :D:D

Trabzon Caner Erkeni Renklerine bağlama aşamasında

Klüpler anlaşmış

Caner in menejeri trabzona gidiyormuş pazar ya da pazartesi imzalar atılacakmış bla bla

Lig tv - Can Karyağdı

Maraton sercan haberini kıvırmaya çalışıyor :D Bu arada bana göre caneri almicaz.Sercan için nonda'yı verecez ve bi yabancı alacaz diye bi his var içimde... Hadi Hayırlısı Renktaşlar...

Anlaşmayı bırakın imzalar bile atılmış. Sadece Caner'in alıcağı para konuşuluyormuş.

sen bendensin yani :D gelmezse kapağı yeriz ;)

Gelirsede biz kapak yaparız ama:)Ya kardeş diyorum:Trabzon maçından sonra açıklanır.Bunlar sadece fiyat arttırma çabaları.aynı Fener Daum'a 2m verecekken Galatasray haberleri geçince 3,5 vermesi gibi.Ayrıca yakın zamanda Bursa maçı yok.Yani rakibi takip amacıyla gelmedi Bursa başkanı ve teknik direktörü.Peki neden Bursalıları çağırdık biz?Bedava maç seyrettirdik?Çünkü;Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt