Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

bakalım resmi açıklama gelsin gelirse konu kapanır

Scoutgs'ye sarıp durmayın,adamlar zorla inandırmıyor kimseyi,okumayın geçin arkadaşım.Bir daha scoutgs lafı duymak istemiyorum,iftara az var,zorlamayın sınırları.

Trabzona bak sen!! Bizim işimize çomak sokuyorlar ama biz de size çomak sokmayı biliriz yeşil sahada....

caner galatasaray ımız varken trabzona gitmek kendisi adına çok kötü olur

Sayin arkadaslar bbugün cok yalan haberler filan var ortlaikda ama ben az önce ligtv de gördüm trabzonspor muhabir ( Can soynadini unutum kel birisi :D ) dediki caneri trabzon aldi pazar veya pazartesi imza atacak :S

Caner'i alamayıp Trabzon gibi bir takıma kaptırırsak YAZIKLAR OLSUN derim ben.

Beyler sercan yada caner gelir gelmez cok umrumda değil de elestirinin dozu kaçmasın.. Gsscout a kmse sizi zorla inandırmıyor beyenmezsen girmezsin bakmazsın. Bide aynı sekilde gsscout'u koruyanlar var ona da hic gerek yok. Gerceklesirse alkıslarız olmazsa da dalga geceriz tabiki bundan normal ne olabilir. Sen Sitene Caner Sercan kesin anlaştık diyeceksin sonra olmayacak bizde dalga gecemicez :) Sercan'ı istiyorum gel lan artık !

Yahu akıl var mantık var ne Trabzon'u . Caner'in yerine koyun kendinizi bir karşılaştırma yapalım Galatasaray ile Trabzon arasında , bakalım nereyi seçer Caner ! Yok yahu vazgeçtim , karşılaştırmaya gerek yok çok ezici üstünlük oldu :tiphat:

arkadaşlar hepimiz caner trabzonu mu galatasarayı mı seçer diye soruyoruz ama düşünmediimiz ve düşünmek istemediimiz bi nokta var bu transferlerde son 2 gündür galatasaray ismi hiç geçmiyor basında, biliormuyuz takımımızın kesin olarak cskayla anlaşıp anlaşmadıını, eer anlaştıysa canerin menajeri neden trabzona gitsin, ben de istiorm her 2 oyuncunun da takımımıza gelmesini ama içimden bi ses de anlaştıysak bile yönetimimizin nedense 2 transferi de ağırdan aldıı ve gökhan gönüldeki gibi geç hamle yaparak kaçıracaını söylüyor =(

Caner'de İbre Yeniden Galatasaray'da

28.08.2009 19:30:00

Günlerdir Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konuşulan, ha Galatasaray'a gitti, ha Trabzon'a gitti denilerek transferi yılan hikayesine dönen Caner Erkin yine fikir değiştirdi.

Rusya'da forma şansı bulamayan ve artık Türkiye'ye dönmek isteyen Caner'in, Volkan Yaman'ın ayrılmasından sonra Galatasaray'a transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

Ancak Caner Erkin, Radyospor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin zora girdiğini, Trabzonspor'a gitmek istediğini söylemişti.

Genç futbolcu yine fikrini değiştirdi ve kulübüyle anlaşan Trabzonspor'a gitmekten vazgeçti. Caner'in gönlünde yatan takım Galatasaray'dı.

CSKA Moskova'yla her konuda anlaşan Trabzonspor, Caner'i transfer ettiğini düşünürken, Milli futbolcunun bu tavrından sonra ibre yeniden Galatasaray'a döndü.

medyaspor.com

bence ne ibre döndü nede Caner karar değiştirdi. bunların hepsi basının şişirmesi, neyi haber yapacakalrını şaşırdılar. Bekleyelim görelim cskadamı kalacak bizemi gelecek yoksa başka bir yeremi gidecek en kötü ihtimalle neyin ne olduğunu 1 eylülde görürüz.

hic kafayi yormaya gerek yok eger caner transfer olacak ise, turkiyede sampiyonlugun ve turkiye kupasinin en buyuk favorisine, avrupada Euro league i kazanacak favorilerin birine gider o da Galatasarayimiz. nokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt