Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Maraton aynen geri vites yaptı.Bi alem bunlar.Şaşkınlıkla izliyoruz..

CANER'İN GÖNLÜNDE HANGİ TAKIM VAR?

Haberi yazdırın 28 Ağustos 2009 21:05

Caner Erkin'in transferi için kulübü CSKA Moskova ile anlaşan Trabzonspor'a, bu oyuncudan şok bir cevap geldi!..

Caner'i 1 yıllık kiralamak için CSKA Moskova ile anlaşan bordo mavili kulüp, genç oyuncudan aldığı cevapla hayal kırıklığına uğradı!..

Galatasaray'ın da talip olduğu Caner'in, Trabzonspor'un teklifiyle ilgili olarak "Ben Trabzonspor'a değil, Galatasaray'a gitmek istiyorum. Eğer Galatasaray'a transferim olmazsa kulübümde kalırım" dediği öğrenildi!..

Caner'in transferiyle ilgili gelişmeler Maraton.Com.Tr'de olmaya devam edecek!.. Bizden ayrılmayın!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

ya ntv, maraton gibi kuruluşlar neden inatla sercan ve caner'i başka takımlara yolluyorlar anlamak mümkün değil!

fenerbahçe'ye yakınlığıyla tanılan iki kuruluş, ne olacak, amaç ortalığı karıştırmak sadece, kıskançlığın bu kadarı, pes!

ve ne yalan söyliyim ben de dahil birçok kişiyi dolduruşa getirmeyi de başardılar, burdan fenerli medyayı bir kez daha kınıyorum!

zaten bu maraton, ntv ve ligtv.bu 3 sitede febeş yalakası

sercan ve caner galatasaraya gelmesin diye her türlü pisliği yapıyorlar

bu 3 siteye de yazıklar olsun.aslında ramazan ayında olmasak edeceğim küfürleri biliyorumda neyse.Allaha havale ediyorum bunları

bu saatten sonra medyaspora inanırım bu 3 sahtekar yalancı siteye inanmam

Galatasaray açiklarsa Maraton gibilerine söz hakki kalmaz ama, açiklamiyorlar iste.

Caner bencede doğru düşünmüş, sıradna bi ekip yerine Avrupa da kendini gösterebileceği yıldızlarla oynayacağı GS yi istemiş bundan doğal ve var ki.

İşallah yarına bu transfer açıklanır.

Sercan ı kesinlile istemiyorum. vasat bir golcü geleceği fln da yok. şişirdiler boyuna

bence caner trabzonu falan reddetmedi çünkü bahsedilen olaylar (faks falan) tamamen maraton'un hayal ürünüydü!

bir kez daha kınıyorum fenerli medyayı, nasıl da yırtındılar bugün caner ve sercan galatasaray'a gitmesin diye!

Caner bencede doğru düşünmüş, sıradna bi ekip yerine Avrupa da kendini gösterebileceği yıldızlarla oynayacağı GS yi istemiş bundan doğal ve var ki.

İşallah yarına bu transfer açıklanır.

Sercan ı kesinlile istemiyorum. vasat bir golcü geleceği fln da yok. şişirdiler boyuna

rijkaard kalite farkı hocam :D

Karadeniz Fırtınası, transfer döneminin bitmesine üç gün kala CSKA Moskova ile Caner için anlaşmaya vardı

Caner Trabzon'da

Trabzonspor, Rusya 1. Lig ekiplerinden CSKA Moskova'nın Türk yıldızı Caner Erkin ile anlaştı. Kulübünde fazla forma şansı bulamayan Caner ile bir araya gelen sportif direktör Ünal Karaman'ın, oyuncudan "Gelirim" sözünü aldığı ve bunun üzerine bordo-mavili kulübün transfer için Rus temsilcisiyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Ümit Milli Takım formasını

da giyen Caner Erkin için CSKA Moskova kulübüyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Caner'in 1 yıllığına kiralık olarak Trabzonspor'da forma giyeceği açıklandı. 21 yaşındaki futbolcunun, bugün Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Karaman çok istedi

Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Caner Erkin'in, sarı-kırmızılı takımın şişkin kadrosunda forma bulma şansının daha az olması nedeniyle Trabzonspor'u tercih ettiği dile getirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Caner konusunda Rus kulübüyle görüşmeler yaptık. Bunun sonucunda prensipte bir anlaşma sağladık. Ancak resmi imza atılmadan 'Bu iş bitti' diyemeyiz" ifadesini kullandı. Caner'in transferiyle bizzat kendisi ilgilenen sportif direktör Ünal Karaman ise, "Tanıdığımız bir oyuncu. Takıma faydalı olacaktır" yorumunu yapmakla yetindi.

Fotomaç

Galatasaray ile CSKA anlaşamadı, genç yıldız Trabzon'a yaklaştı. Caner kiralanırsa Cale'nin satılması ve yabancı bir golcü alınması gündemde.

Transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Trabzonspor’da büyük hareketlilik başladı... En büyük problemin yaşandığı forvet bölgesine bir takviye yapmakta kararlı olan Bordo-Mavililer’de gözler sürpriz bir isme çevrildi. Adı uzun süredir Galatasaray ile birlikte anılan Caner Erkin’in menacerleri Trabzon’a çağrıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim ile CSKA’nın anlaşma şartlarında bir türlü orta yolu bulamamasını fırsat bilen Karadeniz temsilcisi, genç sol kanat oyuncusunu kiralamanın yollarını arıyor. Konunun bugün netlik kazanması beklenirken, Trabzonspor’un kurmaylarının asıl planının ise bambaşka olduğu ileri sürüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt