Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

O zaman şöyle söyleyeyim. Aydın Yılmaz kadar hızlı.

Galatasaray’ın, Rusya Premier Ligi takımlarından CSKA Moskova’dan kadrosuna katmak istediği Caner Erkin'in transferi konusunda artık son aşama yaşanıyor.

Sarı-Kırmızılı ekibin, genç futbolcu ile her konuda anlaştığı, transferin resmiyet kazanması için sadece CSKA Moskova kulübünden gelecek evrakın beklendiği öğrenildi.

Galatasaray’ın başarılı yöneticisi Haldun Üstünel’in de Caner ile her konuda anlaşıldığını doğruladığı, futbolcunun menajeri Batur Altıparmak’ın da “Caner, Galatasaray’da oynamak istiyor” dediği bildildi.

Transferin bugün içerisinde resmiyet kazanabileceği de gelen haberler arasında.

MARATON.COM.TR ÖZEL

İmza yok Röp. var hep :)

Haldun Üstünel´in sözlerini duydum ve Caner ile anlastiklarini söyledi..

CSKA Moskova ile kontrattaki son noktalara gelmisler..Yani Caner artik Galatasaray´da.Haldun Üstünel yas tahtaya basmaz..

Ayrica 1-2 futbolcuyla daha görüstüklerini, kesin karari Ankara´da Rijkaard ile yapilacak olan toplantidan sonra vereceklerini söyledi..

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, ertelenmesi gündeme gelen Beşiktaş derbisi hakkında konuşurken, Caner Erkin'in transferindeki son durumu söyledi

Ankaraspor maçı için takımla birlikte Ankara'ya giden Haldun Üstünel, önemli hedefleri olduğunu kaydederek, ''Hem ligde, hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankaraspor'dan 3 puan alıp, yolumuza devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Üstünel, maç programı olarak sıkışık bir döneme denk gelen Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, siyah-beyazlıların erteleme yönünde isteği olacağı şeklindeki iddiaların sorulması üzerine, ''Bizim bu yönde başvurumuz olmayacak'' yanıtını verdi.

-''CANER'LE ANLAŞTIK''-

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin'in transferi konusuna açıklık getirirken, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti.

Caner ile bir mutabakata vardıklarını kaydeden Üstünel, ''CSKA Moskova ile son aşamaya geldik. Şartlarımızı kabul ettikleri takdirde transferi gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu.

Üstünel ayrıca, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu aktarırken, nihai kararlarını, teknik direktör Frank Rijkaard'la Ankara'da yapacakları toplantıda vereceklerini sözlerine ekledi.

anlamıyorum artık 30ağustos oldu transfer dönemi 1eylülde kapanmıyor mu ankarada ki toplantıdan sonra nasıl olacak transfer ?

bu adamı gerçekte izleyen varmı? ben milli maçlarda çok az izledim ve vasat bir topçu olarak geldi... ama genç ve ucuza alınırsa alınabilir rijkaard adam eder bunu egoist disiplinsiz vs ise... ama 1 milyondan fazla bonservis verilecekse bence alınmasın.. yazık olur gibime geliyor..

hayirli olsun artik bitti diyebiliriz yasida daha genc iyi de performans gösterirse sezon sonu bonservisini aliriz

Ya caner iyide ,fark ettiyseniz ilk kez haldun abi roportaj dan bir haber verdi,bence de son olacak!

Ne demek ankara da bakicaz ,sanki daha20 gun var.

BIrs ey anlamadim !

Mükemmel bir kumaşı var bunu biçip dikmek Rijkaard ve Neskeens ikilisine bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt