Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Bu adam fenerli, sempatisi var dediler ya, okul arkadaşları da bjk li diyormuş :D İyice saçmaladı millet :D

Cevap: # Caner Erkin

"Caner ile anlaştık"

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor'la yapacağı maç için Ankara'ya gitti.

Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan, THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'ya hareket etti.

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, önemli hedefleri olduğunu kaydederek, ''Hem ligde, hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankaraspor'dan 3 puan alıp, yolumuza devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Üstünel, maç programı olarak sıkışık bir döneme denk gelen Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, siyah-beyazlıların erteleme yönünde isteği olacağı şeklindeki iddiaların sorulması üzerine, ''Bizim bu yönde başvurumuz olmayacak'' yanıtını verdi.

CANER ÇOK YAKIN

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin'in transferi konusuna açıklık getirirken, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti.

Caner ile bir mutabakata vardıklarını kaydeden Üstünel, ''CSKA Moskova ile son aşamaya geldik. Şartlarımızı kabul ettikleri takdirde transferi gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu.

Üstünel ayrıca, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu aktarırken, nihai kararlarını, teknik direktör Frank Rijkaard'la Ankara'da yapacakları toplantıda vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : AA

Cevap: Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Mod tarafından silindi...

Bakarsınız transferin son günü Sercan, Ufuk ve Caner'e toplu imza yaptırırlar, tüm Fenerbahçeli/Beşiktaşlı/Trabzonlu arkadaşlar çıldırır.

Hadi yönetim. Biliyorum çok aç gözlüyüm(z) fakat son istek. :) Olmasa da krediniz sonsuz zaten. Kewell'ın yedek beklediği bir takım? Hayal edebilen?

Bakarsınız transferin son günü Sercan, Ufuk ve Caner'e toplu imza yaptırırlar, tüm Fenerbahçeli/Beşiktaşlı/Trabzonlu arkadaşlar çıldırır.

Hadi yönetim. Biliyorum çok aç gözlüyüm(z) fakat son istek. :) Olmasa da krediniz sonsuz zaten. Kewell'ın yedek beklediği bir takım? Hayal edebilen?

Ya beyler yapmayın Allah aşkına, neden illa Kewell ı yedek yaparsınız, ayıptır günahtır:D

Ya beyler yapmayın Allah aşkına, neden illa Kewell ı yedek yaparsınız, ayıptır günahtır:D

Yok Deniz, bana kalırsa oynasın fakat Rijkaard genelde yedek bırakıyor, ondan öyle dedim. Yani en azından şuana kadar genelde yedekti.

Hayırlı olsun dicem ama Caner in kulübü pürüz çıkarır felan.

Bu Caner bek midir acik midir nedir nedir?

Yok Deniz, bana kalırsa oynasın fakat Rijkaard genelde yedek bırakıyor, ondan öyle dedim. Yani en azından şuana kadar genelde yedekti.

Ben farklı düşünüyorum yedek bırakma konusunda. Rijkaard takıma katılma durumu ve fizik gücüne göre süreler veriyor genelde. İnanıyorumki bir süre sonra Kewell nispeten fazla forma giyen oyuncularımızdan olacaktır. Yanılıyorsam ve Rijkaardın tercihi dışında kalırsa da saygı duymaktan başka yapacak birşeyimiz yok;)

Bu Caner bek midir acik midir nedir nedir?

Sol bek, sol açık oynayabiliyor. Bek oynarsa savunma konusunda Hakan kadar olmasa da Volkan'dan çok daha iyi. Hücum konusunda ise Balta'dan iyi.

Biliyorum, karışık bir şekilde anlattım ama anlamışşındır umarım. :D

ilginç, ilk defa bir trasnfer haberini medya kuruluşlarından öğrendik. :)

darısı sercan'ın başına, umarım bir açıklama da akşam maçtan sonra gelir.

bu kadar beklediğimize değecek inşallah, aksi bir durum büyük hayal kırklığı olur, hele fenerbahçe olursa düşünemiyorum bile.

Sol bek, sol açık oynayabiliyor. Bek oynarsa savunma konusunda Hakan kadar olmasa da Volkan'dan çok daha iyi. Hücum konusunda ise Balta'dan iyi.

Biliyorum, karışık bir şekilde anlattım ama anlamışşındır umarım. :D

Cok iyi anladim hem de.

ilginç, ilk defa bir trasnfer haberini medya kuruluşlarından öğrendik. :)

darısı sercan'ın başına, umarım bir açıklama da akşam maçtan sonra gelir.

bu kadar beklediğimize değecek inşallah, aksi bir durum büyük hayal kırklığı olur, hele fenerbahçe olursa düşünemiyorum bile.

Trabzon maçıdan sonra gelirse gelir gelmesse yarın hiç sanmıyorum Sercan la ilgili bir gelişmenin olacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt