Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Nerde söylemiş bunu haldun baba

videosu varmı bunu söylerken

Caner'i ben bir kaç kez izleme fırsatı buldum, hızlı, çevik, rahat adam geçen, ortaları yerini bulan bir oyuncu. Bek oynamak için fazla ofansif ama bek oynarsada Caner - Kewell işbirliğiyle sol tarafı çözkertme potansiyeline sahip.

Haldun Baba böyle dediyse bize de Hayırlı olsun demek düşer.

Trabzon maçıdan sonra gelirse gelir gelmesse yarın hiç sanmıyorum Sercan la ilgili bir gelişmenin olacağını.

ne alaka kardeşim

bugün ile yarının ne farkı var

zaten ne olacaksa yarın olacak, ortalık toz dumana bürünecek, malum son gün yerli transferi için

Biliyorsunuz, Scoutgs'ye cok güveniyorum. Hem Caner'i, hem Sercan'i, kesin bizde dediler. Imzalar attildi dediler.

Ama Haldun Ustunel'in, Caner hakkinda yapmis oldugu aciklama, kafami karistirdi.

Bu aciklama acikcasi benim kafami karistirdi.

Haldun Ustünel niye böyle bir aciklama yaptiki? Eger bittiyse, resmi aciklama gelirdi. Niye teklifimizi yaptik bekliyoruz deme ihtiyaci duysun?

Kafam bir hayli karisti, hem Caner, hem Sercan konusunda.

Sercan konusundaysa ister istemez korku yasamaya basladim. Dedigim gibi, Scoutgs'ye güveniyorum, ama, Haldun Ustunel'in aciklamasi kafami karistirdi...

Biliyorsunuz, Scoutgs'ye cok güveniyorum. Hem Caner'i, hem Sercan'i, kesin bizde dediler. Imzalar attildi dediler.

Ama Haldun Ustunel'in, Caner hakkinda yapmis oldugu aciklama, kafami karistirdi.

Bu aciklama acikcasi benim kafami karistirdi.

Haldun Ustünel niye böyle bir aciklama yaptiki? Eger bittiyse, resmi aciklama gelirdi. Niye teklifimizi yaptik bekliyoruz deme ihtiyaci duysun?

Kafam bir hayli karisti ve Sercan konusundaysa ister istemez korku yasamaya basladim. Dedigim gibi, Scoutgs'ye güveniyorum, ama, Haldun Ustunel'in aciklamasi kafami karistirdi...

Scoutgs'nin Sercan ve Caner Galatasaray'da açıklamaları şu yönde bence.

Sercan ve Caner ile anlaştık. Fakat kulüpler henüz tam anlaşamadı. Haldun Üstünel'in de açıklaması bu yönde zaten. Belki Sercan hakkında Bursaspor ile de anlaşmış olabiliriz. Bursaspor da bizden Trabzon maçı sonrası imzalayın diye izin istemiş olabilir.

Gün ola hayrola diyelim :) Yarın sabahı bekleyelim.

Caner hayırlı olsun,çok beklediğimiz ve volkan yamanın ardından beklenilen bir transferdi.Şİmdi sıra sercanda ise bu akşamı beklemeye değer,bir şeyler olacak diyordum,ilk ayak canerle başladı inşallah ikinci ayak sercanla biter.Belki bir umutta ufukda aradan olabilir diye düşünüyorum.

sercanı ise trabzon maçı öncesi "Galatasaray ile anlaştık" denmesinin etik olmayacağı düşüncesi ile söylememiş olabilirler.

Sercan ve Caner ile anlaştık. Fakat kulüpler henüz tam anlaşamadı. Haldun Üstünel'in de açıklaması bu yönde zaten. Belki Sercan hakkında Bursaspor ile de anlaşmış olabiliriz. Bursaspor da bizden Trabzon maçı sonrası imzalayın diye izin istemiş olabilir.

Sercan icin, imzalar atildi diyorlar, dönüs yok diyorlar ;)

Az kaldi artik. Yakinda görecegiz. Ama umarim fb'ye gitmez Sercan (kendine yazik eder).

Sercan'la anlaşmak hiç sorun değil zaten. koşa koşa gelecektir. umarım scoutgs'nin kaynağı açıklamasını sadece Sercan'a dayanarak vermemiştir...

Sercan'la anlaşmak hiç sorun değil zaten. koşa koşa gelecektir. umarım scoutgs'nin kaynağı açıklamasını sadece Sercan'a dayanarak vermemiştir...

olurmu kardeşim öyle şey

eğer scoutgs sercana dayandırarak böylebişey yapmışsa sonuç topuz olayına döner

sercan ve caner'le anlaşmakta ne var ki, eğer kulüpler anlaşırsa koşa koşa gelirler zaten.

önemli olan kısım kulüpleri ikna etmekte zaten, o kısımı göz ardı ederek açıklama yapmaları saçma olur.

renktaş imzalar atıldı demek çok büyük bir iddia... inşallah gerçektir...

Caner ile anlaştık"

30 Ağustos 2009 Pazar * 18:38

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin'in transferi konusuna açıklık getirirken, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor'la yapacağı maç için Ankara'ya gitti. Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan, THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'ya hareket etti.

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, önemli hedefleri olduğunu kaydederek, ''Hem ligde, hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankaraspor'dan 3 puan alıp, yolumuza devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Üstünel, maç programı olarak sıkışık bir döneme denk gelen Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, siyah-beyazlıların erteleme yönünde isteği olacağı şeklindeki iddiaların sorulması üzerine, ''Bizim bu yönde başvurumuz olmayacak'' yanıtını verdi.

-''CANER'LE ANLAŞTIK''-

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin'in transferi konusuna açıklık getirirken, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti.

Caner ile bir mutabakata vardıklarını kaydeden Üstünel, ''CSKA Moskova ile son aşamaya geldik. Şartlarımızı kabul ettikleri takdirde transferi gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu.

Üstünel ayrıca, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu aktarırken, nihai kararlarını, teknik direktör Frank Rijkaard'la Ankara'da yapacakları toplantıda vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Şu son paragraf daha heyecan verici.

Ve Caner Aslan oldu !..

Ve beklenen oldu; Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Galatasray uzun süredir peşinden koştuğu Cska Moskova'lı Caner Erkin'i kadrosuna kattı. Genç futbolcu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray forması giyecek.

Ligtv.com.tr'ye konuşan genç futbolcunun menajeri Galatasaray ile Cska Moskova'nın her konuda anlaştığını ve Caner'in sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyeceğini belirtti. Caner'in resmi sözleşmeyi kısa bir süre içerisinde imzalayacağı öğenildi.

Kaynak:Ligtv

hayırlı uğurlu olsun. Tam istediğim bir Winger sol bek!!

H.Balta ileri desteği çok değildi ama Caner in gelmesi ile hem artık Arda nın arkasından bindiren bir oyuncumuz oldu. artı Aternatifsiz bölgemiz kalmadı.

Bu sezon hiçbir sıkıntı yaşacağımızı düşünmüyorum. Her oyuncunu bir alternatifi var.

Caner işallah Seneye de GS mizin oyuncusu olur. Satın alırız.

Öncelikle hayırlı olsun ama kiralık değilde bizim oyuncumuz olmasını daha çok isterdim.

üstünel'in bahsettiği diğer görüşülen birkaç oyuncu kim acaba?

transnferin bitmesine 1 gün kaldı, görüşmelerde belli bir noktaya gelinmiş olsa gerek.

rijkaard'la görüştükten sonra kesinleşir diyor, onun tavsiye sonrası görüşme yapılmaya vakit kalmadığına göre onayı bekleniyor olsa gerek.

Hoşgeldin Caner Erkin...En iyi transfer yöntemi bu şekildedir.Beğenmediğiniz takdirde oyuncuyu gönderebilir,beğenmeniz halinde satın alabiliriz.

üstünel'in bahsettiği diğer görüşülen birkaç oyuncu kim acaba?

trasnferin bitmesine 1 gün kaldı, eğer görüşmelerde belli bir noktaya gelinmiş olsa gerek.

rijkaard'la görüştükten sonra kesinleşir diyor, onun tavsiye sonrası görüşme yapılmaya vakit kalmadığına göre onayı bekleniyor olsa gerek.

Caner dışında görüştüğümüz oyuncu Sercan Yıldırımdır fakat o transfer çok zor şu aşamadan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt