- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"
Nerde söylemiş bunu haldun baba
videosu varmı bunu söylerken
Nerde söylemiş bunu haldun baba
videosu varmı bunu söylerken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon maçıdan sonra gelirse gelir gelmesse yarın hiç sanmıyorum Sercan la ilgili bir gelişmenin olacağını.
Biliyorsunuz, Scoutgs'ye cok güveniyorum. Hem Caner'i, hem Sercan'i, kesin bizde dediler. Imzalar attildi dediler.
Ama Haldun Ustunel'in, Caner hakkinda yapmis oldugu aciklama, kafami karistirdi.
Bu aciklama acikcasi benim kafami karistirdi.
Haldun Ustünel niye böyle bir aciklama yaptiki? Eger bittiyse, resmi aciklama gelirdi. Niye teklifimizi yaptik bekliyoruz deme ihtiyaci duysun?
Kafam bir hayli karisti ve Sercan konusundaysa ister istemez korku yasamaya basladim. Dedigim gibi, Scoutgs'ye güveniyorum, ama, Haldun Ustunel'in aciklamasi kafami karistirdi...
Scoutgs'nin Sercan ve Caner Galatasaray'da açıklamaları şu yönde bence.
Sercan ve Caner ile anlaştık. Fakat kulüpler henüz tam anlaşamadı. Haldun Üstünel'in de açıklaması bu yönde zaten. Belki Sercan hakkında Bursaspor ile de anlaşmış olabiliriz. Bursaspor da bizden Trabzon maçı sonrası imzalayın diye izin istemiş olabilir.
Gün ola hayrola diyelimYarın sabahı bekleyelim.
Sercan'la anlaşmak hiç sorun değil zaten. koşa koşa gelecektir. umarım scoutgs'nin kaynağı açıklamasını sadece Sercan'a dayanarak vermemiştir...
Sercan ve Caner ile anlaştık. Fakat kulüpler henüz tam anlaşamadı. Haldun Üstünel'in de açıklaması bu yönde zaten. Belki Sercan hakkında Bursaspor ile de anlaşmış olabiliriz. Bursaspor da bizden Trabzon maçı sonrası imzalayın diye izin istemiş olabilir.
üstünel'in bahsettiği diğer görüşülen birkaç oyuncu kim acaba?
trasnferin bitmesine 1 gün kaldı, eğer görüşmelerde belli bir noktaya gelinmiş olsa gerek.
rijkaard'la görüştükten sonra kesinleşir diyor, onun tavsiye sonrası görüşme yapılmaya vakit kalmadığına göre onayı bekleniyor olsa gerek.