Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Hatırlayınız, Gökhan Zan’ın törenine Galatasaray’ın eski defans oyuncularından Öner Kılıç da katılmıştı. Yine Keita’nın imza töreninde de eski sağ açıklardan Yılmaz Gökdel hazır bulunmuştu. Ve sıra şimdi başka bir isimde, tek seçici Coşkun Özarı ağabeyimizde. Aldığım haberlere göre Galatasaray yönetiminden birileri Silivri’de yazlığında olan Coşkun Özarı’yı aramış ve "Yeni transferimizin imza töreninde sizi de Florya’da görmek istiyoruz" demiş.

Bir blogda böyle yazıyor. Haber doğruysa yeni transferimiz sağ bek yada stoper..

ortasaha alınmalı...

Geliyor geliyor..Tobol macida bitti...Gelsin Sag bek...Bu aksam 5 gibi aciklayacak insallah..Telefonuma mesaj bekliyorum..;)

Bugün boşuna beklmeyelim bence açıklanmaz diyorum . Çok acele etmemize de gerek yok zaten ay sonunda yani 1 hafta sonra olsun Yıldız olsun . Haldun abim bilir işini zaten .

GALATASARAY şu kadrosuyla bile YENİLMEZ olur.

Eboue veya Miguel

yaw olsada şu transfer bizde kanser modundan kurtarsak kendimizi.

çok merak ediyorum bi transfer olucak ama kim olucak ?!

benim son duydugm transfer haber Almanyada oturan arkadasimdan Hoffenheim'dan Andreas Beck gercekten gelirse muthis otesi olur harika bir genc yetenek Rus asilli Alman ...

Sana seviyoruz Haldun abey ! Bul,Anlaş,Tut,Getir . Haldun abi eyisini bulur getirer.

Eboue veya Miguel diye tahminde bulunmuştum ama az önce okuduğum bir habere göre Fiorentina başkanı Eboue için resmi açıklamada bulunmuş Feliope Melo'nun yerine düşünüyorlarmış ve 10 M pound teklif etmeyi düşünüyorlarmış ki biz de o kadar lükse kaçamayacağımızı düşünerek alternatifi sadece Miguel ile sınırlandırıyorum şimdilik.Tabi bu tahminimi Scout Gs forumundaki kişilere de güvenmek istememden kaynaklanıyor GMB: (Garcia Miguel Brito)

Duyduğuma göre Haldun Üstünel hastaymış.İstanbul'da tedavi görüyormuş.Dün maça da o yüzden gelememiş.O yüzden şu günlerde biraz tansiyonu düşermek gerek sanırım.4-5 gün birşey olmaz herhalde.Adam bir iyileşsin bakalım:)

ben açıkcası yeni tranferi hafta sonu bekliyorum nedenide forma tanıtımları 27 si gibi olacak o tarihe kadar transfer bekliyorum forma satışları için ihtiyacımız var deco gibi bir isim bekliyorum umudum bitmedi

Son 1 haftadır bu transfer dedikoduları bölümünde gerçekten bir düşüş var, malzeme açısından değil tabiki, ama yorumlardaki bozuk Türkçe, birbirine laf geçirme yarışı, hadi bakalım hayırlısı. Bunun sebebi takımıyla ilgilenmekten ziyade yazın zaman geçirmeye çalışan kardeşlerimiz olabilir mi?

Son 1 haftadır bu transfer dedikoduları bölümünde gerçekten bir düşüş var, malzeme açısından değil tabiki, ama yorumlardaki bozuk Türkçe, birbirine laf geçirme yarışı, hadi bakalım hayırlısı. Bunun sebebi takımıyla ilgilenmekten ziyade yazın zaman geçirmeye çalışan kardeşlerimiz olabilir mi?

olabilir ama eminol birbirine laf sokmaya çalışan ya da tartışan iki kişiden biri kuştur kuş :D yoksa GS taraftarının kendi arasında böyle yapcağına inanmıyorum inanmak istemiyorum ??:rolleyes:

olabilir ama eminol birbirine laf sokmaya çalışan ya da tartışan iki kişiden biri kuştur kuş :D yoksa GS taraftarının kendi arasında böyle yapcağına inanmıyorum inanmak istemiyorum ??:rolleyes:

Yok yok öyle deme emin ol ki var öyle tipler de maalesef. Ego tatminimi ararsın, kavga etme heveslisi arkadaşları mı ararsın, topluca üye kaydı yaptırmışlar:D

Yok yok öyle deme emin ol ki var öyle tipler de maalesef. Ego tatminimi ararsın, kavga etme heveslisi arkadaşları mı ararsın, topluca üye kaydı yaptırmışlar:D

benim gözümde bunların kuştan farkı yok zaten :D

Geri
Üst Alt