Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Bu gstvnet'teki abimiz foruma genelde yazmaz, sadece cok onemli emin oldugu bilgiler oldugunda yazar. Oraya 2 yil falan uyeydim bi aralar ama artik girmiyorum fakat hani dogru olma ihtimalli bence yuksektir. Ha pazartesi olur veya olmaz bilemiyorum ama dogruysa zaten en gec gelecek hafta ici aciklanir. Teminat sorunu varsa her an asilabilir o yuzden pazartesi olmazsa bile hemen herkez atip tutmasin yok yalanci falan diye ...

Beyler gstv.net'e inanmayın bence.Kendileri yalan duyumlar konusunda bir numaradır.Bu zamana kadar şu gelecek bu gelecek dedikleri adamların hiçbiri gelmedi.

Gstv.net daha hiç doğru yazmadı. İnanmayın..

transferi Haldun va Baskandan baska kimse bilmiyor. Bu adamın her duyumu dogruymus ha bende Maradonayım

okan sende ben duyum aldım die dolaşıodn ortalarda hatırlatırım vdv

okan sende ben duyum aldım die dolaşıodn ortalarda hatırlatırım vdv

benim olucak die bir iddaam yoktu güzel kardesim sadece isminin gizli kalmasını istedigim birinden duyum aldıgımı söyledim. Bu adam pazartesi transfer açıklancak diyor transfer bitse pazartesimi beklenir açıklamak için akıl var mantık var

ben kimsenn duyumuna güvenimiyorum kardeş.seninkide dahil gstv de dahil geçen günki olaydan sonra sadece resmi site

Beyler, bu duyumu GSTVNET YAZMADII !!! Ordaki bir UYE yazdi. Ben oraya 2 yildir uyeydim bi aralar dolasiyla ben sanirim disaridan takip edenlerden daha iyi bilirim bazi seyleri?? GSTVNET ADMINLERININ duyumlari TAMAMEN ASILSIZDIR, KABUL fakat ordaki ultrAslan nickli abinin duyumlari yalan degildir. Ha alinir veya alinmaz orasini bilemem ama bence dogru olma ihtimalli yuksektir. Olmasada eyvAllah. Bugun olmaz yarin olur ... (ki oyle surekli duyumlarini soyleyen biri degil, ta ki ne zaman cok ciddigiye bindi is ozaman soyler)

benim olucak die bir iddaam yoktu güzel kardesim sadece isminin gizli kalmasını istedigim birinden duyum aldıgımı söyledim. Bu adam pazartesi transfer açıklancak diyor transfer bitse pazartesimi beklenir açıklamak için akıl var mantık var

Sozde TEMINAT'ta bi sorun varmis, yani x kisi o uyeye: en gec Pazartesi bu teminat halledilecek veya buna benzer birsey demistir oda Pazartesi aciklanacak demistir ama pazartesiye umut baglamayin, Teminat bu bugun asilamaz ama yarin asilir mantigi ile hareket etmek gerek. Yani Pazartesi aciklanmaz ise bile en gec o hafta ici veya hadi diyelim hafta sonu aciklanir ...

Gstv.net'teki duyumcunun bahsettiği adam da Van der Vaart'mış.

Hiç inandırıcı gelmiyor bana.

Kendisi mi dedi bunu? Ama bence Van der Vaart olmaz cunku basina yansidi.

Kendisi mi dedi bunu? Ama bence Van der Vaart olmaz cunku basina yansidi.

007 Haldun'un transfer politikası hepimizi şaşırtıyor. Artık basına yansıyan haberlerin hiçbirine inanmıyoruz. Vay be.. :rolleyes:

Bir orta saha , bir sağ bek(stoper oynayabilen) yeter bence.

Ayrıca Nonda gönderilip yerine GMB gibi birinide alabiliriz tabi ucuza.

arkadaşlar ne kadar inanırsınız blmiyorum ben bile çok inanmadım bir arkadaşım yönetimden birisinin babasının arkadaşı olduğunu ve ısrarla orta sahaya bir brezilyalı alınacağını söyledi.

Van der Vaart imkansız , unutun arkadaşlar.

Geri
Üst Alt